Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Ahojte, mam na vymenu hip - hip, ely 2x, orby, sharky 2x. Potrebujeme este moody, snaky, chompy, puffy, kittie, bunny, papsy, gloo-gloo, giry joe, froggy. Poprosim vas do IP , dakujem🙂
@alex31 A ja ich vzdy darujem 🙂
@simona112 A ake mate navyše? My mame navyše frankey igor.
A mame už 11 kusov.Ak mate naviše mam zaujem
Ahoj mám dolfyho vymenila by som za giry joe.
mam na vymennu: Frankey, Kittie, Puffy a potrebujem Cheezz, Snaky, Hip-Hip, Logy, Igor najlepsie v BA dakujem
predám gloglo a frankey
😲
@katarina2479 mám na vimenu glo glo
@roskovaevka uz mam vymenene, kravicku nemam, len rybku....
Ahojte zháňam Cow a Chezz ... vymením za Hip-Hip, Igor 🙂 keby niečo IP
Mame:frankey,zirafu,ely
Potrebujeme: cheezz,puffy,fido
Piste kto ma (najlrpsie osobne Ba)
@arasid7 ahoj, mám papsy, dolphy, guinny aj cheez a mala by som záujem o hip-hip a kittie.
Mame-papsy 2x,froggy 2x,2x frankey,gloo-gloo,ely,hip-hip,fido,snaky,potrebujeme-chompy,igor,bunny,cow,loggy,guinny....kludne aj kupim ponuknite,dakujem
daruje aj niekto? kto ma dvojmo..my mame na vymenu puffy, snaky., Potrebujeme ely,giry joe, frogy, sharky, chompy, chezz, igor, cow, puff-puff, guinny
takze aktualizacia potrebujeme piggy a cheezz a mame na vymenu chompy a sharky
potrebujeme Moody,Snaky,Frankey,Cheez,Igor,Fido,Cow,Piggy,Loggy,Sharky,Guinny,Giry Joe.Na výmenu máme Chompy,Dolfy,3x Puff-Puff,Bunny,Ely,Puffy.Len Ba.Píšte mi do IP.
@donnaperseus vymenime guinny za cheezz??
mam na vymennu: Frankey, Kittie, Puffy a potrebujem Cheezz, Snaky, Hip-Hip, Logy, Igor najlepsie v BA dakujem
@maji1712...dakujem za ponuku ale vcera sme uz tychto kupili ...
Ahojte. potrebujem: Loggy, Kittie, Cheezz, Puff-Puff a Ely. na vymenu mam vela. poslem zoznam kto ma zaujem
mam: Sharky, 4x Froggy, Hip-Hip, Bunny, Papsy, 5x Frankey, Piggy, Jiry Joe, Igor, 2x Dolfy, Gloo-Gloo a 2x Fido.
potrebujem: Loggy, Kittie, Cheezz, Puff-Puff a Ely.

@adriamazo lutujem, ale uz mame dozbierane