Výmena Stikeez
ahoj...potrebujeme ešte balloon, toodalou a ollie....na výmenu máme russl a clam
Ak by bol záujem, predám po 0,40eur + pošta: OSCAR, CLAM, DRUP, ROXX, CHUKAPI, 2x BALLOON, 2x RUSSL, NOHORSE, TOODALOU.
Mam z 1.serie figurky:Bunny,Giry Joe
Máte na predaj niekto aj ten kufrík s hrou (bez stikeez)?
Predam, 0,40 Eur kus: OSCAR, HI, LOBBY, CLAM (2x), TUFFY, DRUP, CRAGY, OLLIE, RUSSL, TOODALOU
Predam, 0,40 Eur kus: OSCAR, LOBBY, CLAM (2x), TUFFY, DRUP, CRAGY, OLLIE, RUSSL, TOODALOU
Mam z 1.serie figurky:Bunny a Giry Joe.kto by mal zaujem.
ahojte mame navyse 3x nohorse, kha, ollie, winker - ale potrebovali by sme nieco z 1 serie - prasiatko, zajaca, zraloka, hrocha, delfina, tucniaka, zabu, slona, kacicku, vlka, chompyho, frankeyho, puff-puffa cheeza
ahojte, aktualizujem stikeezov,ktoré mi ešte zostali... SWEETY-2ks,FUZZLE-2ks,CRAGY,RUSSL.
podaruje nam niekto Stikeez...teraz sme to zacali zbierat a nemame ich vela :D dakujeme za kazdeho jedneho :D
Uz nam chyba len Roxx. Mate niekto??? Vdaka
Predam, 0,40 Eur kus: OSCAR, LOBBY, CLAM (2x), DRUP, CRAGY, OLLIE, RUSSL, TOODALOU
Ahojte, predam 0,40 Eur/ks +postovne: Hi, Lobby, Tuffy, Winker, Mr. Squid a Nohorse.
ahojte 🙂 predám všetky kusy 0,45€/kus + poštovné, pri odbere viacerých kusov, zľava.
ahojte,kedže mi deti doniesli z vonka stikeez,tak mám ešte tieto:SWEETY-2ks,BILLY,FUZZLE-2ks,CRAGY,MR.SQUID,RUSSL,KHA-po 0.30€
2.Séria
Mám zvyšné.
Lobby,Boo,Drup,Turbo,Russl,Cragy
1.Séria
Mám zvyšné.
Chompy,Orby,žirafa,zajac,žaba,kačica,ovca,Cheezz,Moody,Sharky,Igor,Snaky
Potrebujem:
Piggy

DD, mohla by som s vami vymeniť Russla za Oscara? Ďakujem