Výmena Stikeez
@mucilienka mozme vymenit nasu ovcu za ruzoveho snaky? 🙂
@raszuz jasne, len mi napis do IP adresu a co chces, ale vymenim iba tie, co mam viac kusov. pripajam adresu a prosim si tu vymenu s oveckou
mam na vymenu snaky, bunny, fido, kittie, cow, loggy a potrebujem igor, hip-hip a 2x piggy
@milaninka ja si prosim DOLFY a pozri o stranku dalej, co ponukame na vymenu
Mame už 12 kusov.Chibaju nam snaky,fido,puffy,kittie,bunny,piggy,loggy,sharky,gloo-gloo,ely,giry joe,hip-hip.
A na vymenu mame froggy,igor,guinny,frankey.Ak bi mal niekto zaujem ozvite sa.
@mishka9999 mam pre teba za BUNNY Kitty alebo Piggy
mame na vymennu Frankey, Kittie, a potrebujem Snaky,Igor najlepsie v BA dakujem
@pipinka4 mam zaujem o obe ovečky 😉 😉
@roskovaevka uz ich nemam minuly sa ako teple rozky :D
@dendy1 Ake vam chibaju?
Mam zaujrm o piggy a kitie.
🙂
Dobrý večer. Potrebovala by som figúrky: Frankey, Gloo-Gloo a Dolfy. Na výmenu mám: Fido, Moody, Snaky, Chompy, Orby, Piggy, Papsy, Bunny a Hip-Hip. Ďakujem
@marienka270 Dobry vecer môzme si vymenit gunny za fido a bunny. 😎
mam na vymenu snaky, bunny, fido, kittie, cow, loggy a potrebujem igor, hip-hip a 2x piggy
@roskovaevka ahojky, uz som zohnala. dakujem
@tretulka Za kolko predavate
😕
@mucilienka prepáč, pozerám, že Ti chýba aj MOODY- môžem Ti ho poslať a ja bz som chcela ešte od teba snaky. Takže ak súhlasíš ja Ti pošlem DOLFY A MOODY a ty mne FRANKEY a SNAKY. adresu napíšem do IP po tvojej odpovedi.
@roskovaevka Dobrý večer, PIGGY aj KITTIE mám na výmenu za :FROGGY, SHARKY, IGOR, PUFF-PIFF, MOODY.
@minitimi uz ho nemam☹
@marienka270 my už máme komplet a malý ostatné rozdal kamošom, tak bohužiaľ už navyše nemám. Je mi to ľúto.

Ahojte, máme Puff-Puff a Orby , vymeníme za hociktoré okrem Loggy, Bunny, Guinny a Igora. Ďakujeme