Výmena Stikeez
aktualizacia: uz je vsetko prec
ahojte, potrebujem už iba Írsko, vymením aj za viacerých, ktoré mám navyše - francúzsko, albánsko, nemecko, ukrajina, poľsko, wales, česká republika, chorvátsko, belgicko, švedsko, rakúsko, maďarsko a majstrovský pohár
Ďakujem
@rainbow1313 7,13,17 a 20 mozem poprosit?
@goodfellow ahoj,mame Irsko..napisem,co nam chyba...
@goodfellow chyba nam Anglicko,Polsko,Chorvátsko,Belgicko,Svajciarsko,Iceland,Svedsko a Cesko...a pohar...
@goodfellow a krsniatku chyba Portug,,Tal., Ukr., Alb., Svedsko, *Mad., Turecko., Svajc., Rakusko,Nem., sev.Irsko, Anglicko, Polsko...pisem IP 😉
Máme na výmenu: Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Slovakia. Ďakujeme.
Mám na predaj Švajčiarsko, 3x Island, Wales, Rakúsko, Francúzsko, Česko. Cena 0,40 eur
Ešte potrebujeme tieto figúrky: Severné Írsko, Maďarsko, Poľsko, Švédsko, Portugalsko, Česká republika, Švajčiarsko, Ukrajina, Albánsko.
Na výmenu máme: 2 x Island, Turecko, Španielsko
@tamarkac dobry, mam zaujem o cesko
zhana este niekto stikeez loptu - zberatelsky album?
@rainbow1313 dobry den, mate este anglicko?
@alena329 ano mozeme jednu vymenit a zvysok predam. O ktore by bol zaujem? Mame tieto na fotke a este zopar starsich myslim ze z ponorky
Ahojte máte niekto na výmenu ICELAND a IRELAND vymeníme za Sweden , Croatia , Russia
@capy ano mozeme vymenit. Nam ukraina a my vam austria. Ak sa mi podaria vymeny, tak nam bude chybat este hungary a slovakia.
@gumkaci ok, mozeme vymenit. Slovakia za france. Napiste mi adresu do ip.
ahojte, potrebujem severné írsko a máme na výmenu - Španielsko, Nemecko, Turecko, Francúzsko, albánsko, Maďarsko , Belgicko, Rumunsko, Rakúsko, Island,Taliansko, Írsko, Chorvátsko. Najlepšie niekto z Petržalky, Jarovce, Rusovce, Čunovo ,-) Ďakujem
Ahojte potrebujeme IRELAND na vmenu máme Russia a Croatia je to posledná čo nám chýba dakujeme.
@kristina15 Caves potrebovali by sme Anglicko a vymenime za Albansko,ako to ti nasi chalani menia v tej skole 😉
Zienky, zhanam uz len IRELAND. Na vymenu mam 2x Belgium, Russia, Spain, Romania, Iceland a Wales. Vymenim aj za viac kusov. Poslem postou. Dakujem 🙂
@1bublinka2 ahoj mam ireland a potrebujem rusko.
@inesr Poslala by som ti Rusko za Ireland. Moze byt?
@marcela_mate ok mozeme sa dohodnut napiste do IP adresu a zajtra posielam.
@marcela_mate prepac ale uz mi napisala IP 1bublinka2 ako som ju oslovila.
@inesr Takze nic z toho? Nevadi, bola prva 🙂

Ahojte, potrebujem ešte tieto figúrky: Chorvátsko, Severné Írsko, Maďarsko, Belgicko, Poľsko, Švédsko, Rusko, Portugalsko, Česká republika, Švajčiarsko, Ukrajina, Wales, Albánsko, Anglicko
Na výmenu máme: 2 x Island, Turecko, Španielsko