Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

@skorpionica ahoj, mohli by sme vymenit alebo by som mohla kupit Slovensko, ci uz nie je?
Mam na predaj russia...kto ma zaujem,napiste postu 🙂
Ahojte.
Mám na výmenu Albánsko, Island a Rumunsko. Vymením za Wales a pohár.
Píšte do IP. Ďakujem.
Baby hlavne NR, kúpim stikeezov, kufrík sme kúpili neskoro a máme len 7ks, čiže nám chýba ešte dosť.
Potrebujeme:
Severné írsko
England
France
Poland
Romania
Germany
Belgium
Slovakia
Turkeyň´
Switzerland
Wales
Ukraine
Albania
Ireland
Russia
Sweden
Portugal
Italy
ahojte, potrebovali by sme Pohar, Chorvatsko a Ukrajinu, na vymenu mame Albansko. (sme z BA), vymeni alebo preda niekto?
@miroslava44 ahoj!ja mam na predaj russiu...
@bkristina zatiaľ ďakujem, chcela by som kúpiť vo väčšom množstve od niekoho
@vnika ja uz mam vsetko. pisem IP
Kupim Ukrajinu a Pohar, ponuknite. Dakujem
@miroslava44 ahoj, napis mi spravu 🙂 Mame pre vas 6 z napisanych, ak by ste chceli.
ahojte, nepredava niekto Polsko a Slovensko? uz len tie dve nam chybaju.
@korytnacka7 písala som
@martinka263 madarsko mam
mam 3x Madarsko, 1x Rumunsko - potrebujeme - Severne Irsko, Francuzsko, Polsko, Rakusko, Nemecko, Pohar, Svajciarsko, Wales, Ukrajinu, Irsko, Svedsko ... co sa podari vymenit vymenim, zvysok dokupim... neskoro sme sa spamatali 🙂
@tina129 odkial si?
Ahojte, nemáte niekto na predaj pohár? Už nám chýba iba ten.
@sakulle nedojdes uplne nahodou do ba niekedy teraz? my to mame, aj ine figurky, ja ti to kludne dam, neviem si predstavit toto akoze predavat :D:D:D:D:D to je sila
mam aj ine figurky, baby ked chcete, tak vam to rozdam, ale nie takym, co to potom tu predavaju potom preboha, rozdam to detom, nasim je to jedno, ci to maju alebo ne
aby bolo jasno, mne sa na postu ist nechce, ani to rozosielat, balit a podobne...nic postou, jedine osobne, mam aj bez toho dost roboty :D
Ahojte, vymením Iceland za Wales.
mame na vymenu 2xAlbania,Poland,France,Croatia2x,Turkey
potrebujemeNorthern,Germany,Hungary,Slovakia,Switzerland,Wales,Iceland,Ukraine,
Ireland,Russia,Italy

@ela61