Výmena Stikeez
@lucianna1312 uz som pomenila ,dakujem
chýbajú mi posledné dve postavičky gloo-gloo a snaky nemá niekto????
na výmenu mám 4x froggy a 2x puff-puff
jeeej, ja som netusila, ze je tu taka skupina a potesilo ma, ked som ju nahodou nasla - moja mala zboznuje tieto postavicky a nemam sancu nakupit tolko, aby som ich zohnala vsetky 😝 takze ak niekto ma potrebujeme este
Hip-hip - modry hrosik, Bunny - biely zajko, Moody - fialovy jezko, Guinny - cierny tucniak, Papsy - zlta kacicka, Frankey - fialove zubadlo, Orby - zelene oko, Puffy - biela ovecka, Chompy - zeleny zubacik, Dolfy - modra rybka, Fido - cierny pes, Ely - ruzovy slonik 😅 Ak by ich mal niekto viac naraz, aj odkupim za rozumnu cenu, alebo mam na vymenu Piggy - prasiatko (2x), Puff-puff - tmavoruzovy jezko, Igor - tmavoruzovy oval a Cheezz - fialovy hribik.
potrebujeme Kittie a mame na vymenu: Frankey, Fido, Puffy, Quinny, Ely
@gabriella84 ahoj potrebovali by sme moodyho a bunnyho
na vymenu mame : DOLFY SHARKY ELY LOGGY ORBY A PUF PUF
@koka89 potrebovala by som dolfyho a mame bunny ... Vymenila by ste?
@lucianna1312 mile rada napiste mi IP
@cristi jasne, dakujem 🙂
@skatarina dakujem za info 🙂
Ahojte dievcata, potrebovali by sme
Moody, cheezz, orby, puffy, bunny, cow, guinny, giry joe
Na vymenu mame:
papsy, 2x fido, 2x snaky, froggy, chompy, gloo gloo, kittie, frankey, sharky, puff puff
Pekny den
@martinka06 ahoj potrebovala by som 2x snaky a mam cow a guinny...
mame na vymennu Frankey, Kittie, a potrebujem Snaky,Igor najlepsie v BA dakujem
@koka89 Mám obě figurky pro tebe ale od tebe se mi hodí jen SHARKY
Baby, mate niektora aj na predaj figurky? Ja ich mam zatial 6 (frankyho 2x) ale v Malackach zatvorili Lidl...... Mozete aj IP... Dakujem
@gabriella84 aj ja uz potrebujem len moodyho takze moze byt 🙂 napiste mi spravu
Mam na vymenu Puff-puff - tmavoruzovy jezko a Cheezz - fialovy hribik. A potrebujeme este Hip-hip - modry hrosik, Bunny - biely zajko, Moody - fialovy jezko, Papsy - zlta kacicka, Frankey - fialove zubadlo, Orby - zelene oko, Puffy - biela ovecka, Chompy - zeleny zubacik, Dolfy - modra rybka. 😀 Ak by ich mal niekto viac naraz, aj odkupim za rozumnu cenu.
ma niekto cow? vymenim za piggy a igora 🙂
Potrebujeme Orby (jednoočko - zelený), Cheezz (fialový s kockou na hlave), Chompy (yelený so zubami a smutným výrazom), žabku.......odkúpim. Dakujem 😉
Potrebujeme uz len : PIGGY
na vymenu : PUFF-PUFF, ORBY , LOGGY
@kpn mohla by som od vás odkúpiť Orby?

@lucianna1312 zial uz nemam ☹ uz som si zajednala vymenu u inej mamicky