Výmena Stikeez
@beruska1515
Máte ešte nejaké. Lucia
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov...
zo striebornych este mame:
32,78,96,96,111
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;)
vymenim za postavicky Stikeez z Lidlu...v pripade zaujmu piste IP....dakujem.
@mucilienka ta my chceme teda kitty a tebe bunny
Baby, chyba nam uz le moody, prosim, zlutujte sa niekto, nech mam uz pokoj 😀 na vymenu mam zajaca, zirafu a snaky
Baby ako zbierate tie postavicky, mam na mysli ci vam davaju presne alebo nie lebo mne dnes chybalo malo k 10 eur a nedala mi 😠 takze asi bud budem od niekoho kupovat lebo to nemame sancu nazbierat a zasa to nie je taky uzasny obchod,aby som tam robila kazdy den velke nakupy alebo sa vykasleme nato,kedze sa da hrat ta hra aj s 3 figurkami. Ake mate skusenosti s predajnou, odporucte v BA daku,kde nie su taki zgrlosi.
@simona112 Ahoj, my Hip-Hip a Frankey ak to ešte platí
Ahojte, potrebujeme: SNAKY, IGOR, BUNNY, COW, LOGGY, GUINNY, HIP-HIP, FROGGY.
Máme na výmenu: CHOMPY, FRANKEY, SHARKY, DOLFY.
@martinkaha vymenim za tvoje CHOMPY nase COW
@beruska1515 snakyho náhodou nemáš??
Cheezz, guinny, fido mame na vymenu.
Potrebujeme moddy, frankey, chompy, puf puf, orby, igor, kytie, papsy, cow, piggy, dolfy, ely,giry joe, hip hip froggy.
@zlte_kuriatko dobry den este mate na vymenu ?
mám na výmenu Puff-Puff 2x,Ely,Puffy,Bunny.Potrebujem Moody,Snaky,Cow,Piggy,Loggy,Sharky,Giry Joe.Najlepšie Ba.Poštou minimálne 2 figúrky.dakujem IP
kto mi ponukne tucniacika? Chyba mi uz iba ten.Mam na vymenu,pytajte sa
ahojte,potrebujem do zbierky uz len jednu postavicku ORBY,mam aj na vymenu,staci napisat o ake by bol zaujem,dakujem 🙂
Dobrý den maminky jsem sice z čech ale jezdíváme do Terchovej k rodičum od přítele a tak jsme narazily na stikeez myslíte že by šlo s vámi tady vyměnit? máme jich pár navíc a chybí nám CHEEZZ,FIDO,PUFFY,PIGGY,SHARKY,GLOO-GLOO A HIP-HIP
Na výměnu máme BUNNY,BUNNY,FROGGY,FROGGY,LOGGY,ELY,MOODY
Nebo mohu nabídnout něco jiného kartičky z teska kartičky rio,nebo len čokoládu nebo tak moc děkuji.Gabka
@cristi ahoj, mame orbyho...my potrebujeme snaky, Ely a Dolfy.... Mate nejakeho?
@skatarina mame tucniaka a potrebujeme snaky, Ely a dolfyho...mate nejakeho?

@marry1515 ja kuknem doma kt.kartičky nemáme a napíšem vam.. okolo obeda?