Výmena Stikeez
@lenuska2012
Môžme vymeniť PAPSY za DOLFYHO.
@sysinka0502 mam zaujem
@sysinka0502 Zdravím, mala by som záujem o puff-puff, orby, puffy.
Ďakujem
@alex06 mozeme. Poslite adresu do IP.
@lindafilip môžme. A ako si to pošleme? do obálky a na adresu?
@kpn dobrý deň...akurát sme sa s dcérkou vrátili z mesta z Lidla a Orby-ho sme dnes dostali, tak vám velmi pekne dakujeme za ochotu 😉 Už nám Orby-ho netreba 🙂 Pekný deň
ahojte, máme na výmenu: 3x orby, hip-hip, bunny a puffy
chceme vymeniť za: moody, frankey, cheezz, fido, papsy, piggy, dolfy, ely, giry joe, froggy, snaky,chompy, igor, piggy, sharky, gloo-gloo
@burina111 Ahoj. my zháname orbiho dala by sa výmena.
Už nám chýbajú len tieto dva - kto by mal? žabku a Chompy (zelená príšerka so smutným výrazom)....máme aj nejaké na výmenu, prípadne odkúpime. Dakujeme 🙂
@burina111 prosime si bunny a puffy a mame pre teba frankey a snaky
@mucilienka my mame pre vas navyse papsy a gloo gloo a vzali by sme si GIRY JOE a PIGGY 😉 ak je to este aktualne 😉
@pipka jasne, berieme 😉 napis mi prosim do IP adresu, idem aj ja a napis aj co mam poslat, dakujem!
Dobry. Ma niekto v ponuke Dolfyho???? Dakujem
Ahoj.Máme na výmenuPuff-Puff,Ely,BunnyPotrebujeme Moody,Snaky,Piggy,Loggy,GiryJoe.Najlepšie BA.Poštou min.2 postavičky.dakujem IP
Ahojte, máme naviac SHARKY a ponúkame kartičky TESCO (aj strieborné🙂)...chýba nám dosť postavičiek tak sa dohodneme🙂...ak by sa našiel niekto kto ich nepotrebuje, budeme radi za poštovné🙂
@matusko2008 daj vedieť, ktoré nám môžeš poslať okrem chompy...
@lienka1986 ahoj, ved frogy ho som ti poslala 🙂 za frankieho
ahoj, potrebujeme: moody, puff-puff, puffy, kittie, piggy, giry joe a mame na vymenu: cheezz, frankey, guinny, sharky, fido, loggy, snaky, bunny
ahojte mame na vymenu bunny a snaky .. a potebujeme este vela .. napiste mi IP 🙂
@luciao2 hej, hej...som to poplietla 😔 Ale dnes som ti ho už poslala 😉 V pondelok by tam mal byť...posielalal som druhou triedou, obyčajne
@lienka1986 dakujem 🙂
Ahojte.
Potrebujeme: CHEEZZ
Mame:PUFF-PUFF, FIDO a ELY
@luciao2 aj ja dakujem 🙂 ...som to doplietla a potom zbadala, že žabku už budeme mať od vás......tak som hned Frankie-ho zabalila a išla na poštu.....pýtala som sa pani, povedala, že ked je to druhou triedou, tak v pondelok by to tam malo byť 😉
Chompy.....kto má a vymení za sloníka, rybku, kravičku? Už len tento nám chýba 😒
Ahoj vymením Giry Joe za Papsy .. ak má niekto záujem prosím IP.. ďakujem 🙂
Dobrý deň, vymením magnetky kostíkov krajiny hocijaké za postavičky stikeez frankey. orby, puffy, kittie, cow,piggy, sharky, hip-hip
ahojte
mám navyše cow ... potrebujeme giry joe, frankey, loggy ...

@elizga Ahoj, máme Fido, Bunny a Snaky a potrebujeme Piggy, Kittie a Ely ale nie sme z MT iba poštou ak máš záujem.Alena