Výmena Stikeez
Ahojte,
potrebujem HIP-HIP a IGOR a event. piggy a gloo-gloo a vymenim za Ely, loggy, frankey a snaky. Najlepsie osobne BA
máme na výmenu Papsy, Guinny, Igor a Hip-Hip a potrebujeme Chompy, Puff-Puff, Puffy, Cow, Loggy, Sharky, Gloo-Gloo a Giry Joe
@radocmir Mam igora potrebujem ely možme si vymenit?
Ahoj
Mam navyse:loggy, sharky, kittie, hip-hip, bunny, cheez, franky, puff-puff, piggy, gloo-gloo, cow
Potrebujem:chompy, quinny, ely, igor
Najlepsie PD 🙂
@lilliamanda mám Dolfy Sharky a Papsy a potrebujem Frankey,Moody,Guinny
@monika1272 vymeníme? Pošlite adresu do ip
mám na výmenu Orby, Chompy a Snaky a potrebujem Kittie,Puffy,Igor,Cheezz,Giry Joe, Hip Hip, Froggy, Loggy
@kaktusik007 my máme na výmenu kravičku, ovečku, zajačika, ak by ste mali záujem, mohli by sme vymeniť (poslala by som pokojne aj všetkých 3) za tučniačika
Dobry deň, ak by niekto mal na predaj zberatelsku krabičku, boli by sme vdačni, lebo u nas už sa neda zohnať ....dakujeme
Sú tu aj žienky čo menia postavičky z NR?
Ahojte, každý v okolí zbiera Stikeez, ajmy. A keď budú všetky, čo potom?
ahojte chýba nám ryba GLOO-GLOO, pes FIDO, a zelenú príšeru ORBY. Na výmenu máme MOODY, SNAKY, CHEEZZ, FROGGY, DOLFY, HIP-HIP, SHARKY, GUINNY, COW. Sme z Prievidze ale aj kľudne poštou pomeníme.
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov...
zo striebornych este mame:
32,78,96,96,111
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;)
vymenim za postavicky Stikeez z Lidlu...v pripade zaujmu piste IP....dakujem.
ahoj jankaadam. mali by sme pre teba psa Fida a potrebovali by sme Hip Hip. mohli by sme sa prosim dohodnut.
vopred dakujem
dobry den. mame na vymenu bunny, puffy, chompy, kittie,fido,snaky - 3krat.
potrebujeme moody, orby, papsy, cow, loggy, dolfy, ely giry joe, hip-hip, froggy.
popripade ich kupim.
vopred dakujem.
v pripade zaujmu piste IP
mame na predaj tieto Orby,Chompy,Cow-2x,Bunny,Kittie,Snaky,Sharky, Hip-Hip.
mám na výmenu Orby, Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Kittie,Puffy,Igor,Cheezz,Giry Joe, Hip Hip, Froggy, Loggy
@monika1272
ahoj mozme vymenit SNAKY za GIRY-JOE,FROGGY alebo PUFFY.potrebujeme Snaky-ho a mozes si vybrat hociktoreho z tychto 3
mozme poslat postou
Ahojte baby.
Potrebujeme uz len SNAKY,CHEEZZ,IGOR a ELY.
Mame na vymenu MOODY,FROGY,PUFFY,GIRY JOE, BUNNY, FIDO, PUF-PUF, FRANKEY.
Dakujeme, potrebujeme poslednych 4
@matysek412
ahoj vymenim ti IGORA za FRANKEY a GIRY-JOE?????
dohodneme sa? vymenim ich za tychto 2- posleme postou?
mám na výmenu Orby, Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Kittie,Puffy,Igor,Cheezz,Giry Joe, Hip Hip, Froggy, Loggy a Puff-Puff
@alzbetinocka ja mám sloníka Ely

Ahojte
My máme navyše : Puff-Puff , Moody , Frankey , Fido a Guinny
Potrebujeme : Sharky , Bunny , Papsy , Cheezz , Igor , Piggy a Dolfy