Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Ahojte, tiez vymenim postavicky za TESCO karticky- obycajne ale mam aj 4 strieborne . Vymena len BA.
mam na vymenu zajka a slonika osobne Ba
@kivinecka mali by to robiť tak že s účtenkou si vyzdvihneš niekde na info balíček-tak, ako to robili v tescu s kartičkami na konci akcie.... Ono možno to vyznie že :KEĎ NEMÁM JA NEDOPRAJEM DRUHÉMU!, ale nie je to i o tom ale že niekto nemusí nakupovať a dostane a druhý beží do Lidlu, počíta aby mal aspoň 10e a až potom má nárok?! Tak keď vidia predavačky že niekto neberie odloží a keď príde mamička s krpcom tak dám 1 navyše- ruka by jej za to neodpadla a keď dá aj zámemu, v pohode, ale 1-2figúrky a nie ´2hrste´ ...
Teraz bol kamarat kupivat v lidli vpetrzalke nad 20 e apovedali mu ze figurky uz nemaju
este len sotva zacali a uz nemaju 😲
Zienky mam na VYMENU- Piggy,Chompy,Snaky
a POTREBUJEM- Frankey,Puff-puff,Chezz,Igor,Puffy,Papsy,Cow,Loggy,Sharky,Giunny,Ely
dakujem 🙂
AHojte potrebujem ešte ORBYho a PUFF-PUFFa a mám na výmenu 2x giry joe, 2x bunny, 2x ely, cow, snaky a chompy.
Vymením aj dvoch prípadne troch za jedného z tých ktoré mi chýbaju.
Ahojte,vymením cheezz za igora.
@524
Ja nepredávam 🙂
Vytvorila som túto diskusie preto aby si mohli mamičky medzi sebou meniť,poprípade tie čo nezbierajú tak darovať.
Nie kvôli predaju.
A pozerala som aj spätne a nenašla som nikde inzerát v ktorom by sa spomínal predaj/čo sa týka mojej osoby.
Takže asi nastal omyl 🙂
Dobrý deň.
Túto miestnosť som vytvorila kvôli výmene Stikeez.
Poprípade aby tie mamičky čo nezbierajú mohli darovať.
NIE kvôli predaju !!!
Nájdem ešte 1 príspevok ohľadom predaja a miestnosť zmažem.
Uvedomujem si že to bude nespravodlivé pre mamičky čo vymieňajú,ale ja nemienim podporovať predaj !!!
Ďakujem za pochopenie 🙂
AHojte potrebujem ešte ORBYho a PUFF-PUFFa a mám na výmenu 2x giry joe, 2x bunny, 2x ely, cow, snaky a chompy.
Vymením aj dvoch prípadne troch za jedného z tých ktoré mi chýbaju
Ahojte, takze my este potrebujeme BUNNY, PAPSY, FROGGY, MOODY, GIRY JOE, HIP-HIP, GLOO-GLOO, COW a mame na vymenu: QUINNY, LOGGY, PIGGY, SHARKY, FIDO.....
Potrebujeme slonika a na vymenu mame zltu rybku, delfina, macku a ruzovu priserku igora
Ahote baby nechce sa mi kazdej zvlast odpisovat lebo mi dosli dost ip aj upozorneni. Postavicky uz nasli svojho majitela 🙂 dakujem vam
Ahojte na vymenu mame BUNNY,ELY
Potrebujeme este: PUFF-PUFF, CHEEZZ, IGOR, FIDO, PUFFY, PAPSY, PIGGY, GUINNY, DOLFY
Piste IP
Ahojte na výmenu máme-froggy,orby,ely. Potrebovali by sme- loggy,sharky,hip-hip,cow,puffy. Ak niekto ma záujem tak sa ozvite.
okolie SA, GA mam na vymenu papsy (kacka), bunny (zajko), giry joe (zirafka) a dolfy (delfin)
nam chybaju moody, puff-puff, cheezz, orby, fido, cow, piggy, sharky, gloo-gloo a froggy
Ahojte, my tiež zbierame🙂 Zatiaľ máme asi 10ks no nič na vyše, keď budeme mať určite posunieme niekomu 😉 A moja dcéra s kamarátkami tým zvieratkám dala pomenovanie ,,pengáči,, 😉

@horana My keď sme chodievali do tesca a vtom čase rozdávali šmolkov, VŽDY nám-resp.dcérke, pokladničky dali o balíček viac... a to sme ani ten jeden nepýtali keďže to neuznávam takéto ´súťaže´. Pri kartičkach začal ocino zbierať pre vnučku a nedajbože mu chýbalo 20centov do 10€, predavačka mu karty nedala-musel dokúpiť, alebo keď aj mal v tej hodnote tak musel pýtať a ešte s akou ˇochotouˇ mu to dávali....
Keby som bola sviňa, idem za vedúcou predajne a sťažujem sa na tú predavačku a svedkom by mi bola určite mamička za mnou, pretože ona zjavne nebola nadšená z toho- asi zrejme tiež zbiera 😀
Niektoré tie super podnikateľské predavačky si tu z toho urobili biznis a predávajú to tu (keby aspoň za symbolickú cenu) ale také cifry hádžu... hanba...