Výmena Stikeez
takze finále:
potrebujem: zabu a puff puff
ponukam: vlk, kacka, Igor, orby
idealne 1 vymena
Zhanam Modyho.... Mam Chompy, Loggy, Guinny
Vymena pripadne kupim 🙂
Mrzi ma to, uz nemám...
Ahojte. Má niekto za poštovné akúkoľvek figúrku Stikeez? Prípadne hlavne z týchto: Frankey, Cheez, Orby, Igor, Sharky, Hip-hip, Froggy? Na výmenu by sme mali jedine Piggy. Ďakujeme.
Ahojte... Chýba nám už iba ružová mačička Kittie.
Na výmenu máme tučniaka, (Guinny), fialové čudo (Moody), žťaloka (Sharky), čierneho psa (Fido), ružové čudo(Igor), zelené čudo (Chompy), prasiatko (Piggy), žltá rybka (Gloo-Gloo), žabka (Froggy).
Ďakujeme za ponuku :o)))
@mucilienka 🙂 ak je volna kacicka, tak beriem 🙂
ale hodilo by sa aj viac, lebo aj druhemu synovi kompletujem 😀 ten nema este macicku, hrocha, zraloka, cierneho psa ci co to je.... Len to co mame na vymenu uz asi dalsie uz mate :(
prosim, je tu niekto zo Žiliny? potrebujeme SHARKY, BUNNY, SNAKY, MOODY, PAPSY, GIRY JOE, COW, ELY. Mame navyse CHEZZ, HIP-HIP, 2xFROGY, GLOO-GLOO, IGOR, FRANKEY, 3xKITIE Nemam chut platit este aj postovne. Dakujem
ponukame figurky viac iph
potrebujem : puff puff, cheez,orbi,ely,hip hip
ponukam: igor, bunny, cow,dolfy
@mucilienka ahoj ak ešte maš hip hip a glo glo tedA hrocha a žltu rybku tak ti pošlem za tieto dve všetky čo mam chybaju ti určite budu aspon 3 alebo aj viac
ak mate niekto volne glo-glo a hip hip , žlta rybka a hroch sú to tak sa ozvite - a napište ktore chybaju vam mam ich asi 15 na vymenu achybaju mi už len tieto dve, vymenim aj za viac kusov kludne, ale jedine obe naraz poštou alebo osobne aj po kuse v pb
@alzbetinocka kupim cheezz 1ks
@mucilienka ahoj mame orby loggy a giry joe a z vasich by sa nam viac hodilo dalo by sa?
nema niekto darovat za postovne?chyba nam este vela
potrebujem : puff puff, orbi,ely,hip hip
ponukam: igor, bunny, cow,dolfy
mám zauijem kupiť kufrík stikeez, ma niekto voľny.

@mucilienka potrebujem zltu rybku ovecku a kacicku ,mam pre teba korytnacku a zabku a este by som ti asi za tu jednu doplatila