Výmena The Fresh Heads z Lidl
Ahojte, vymením guľôčky na prvej foto za tie, ktoré nám chýbajú v krabičke. Ďakujem.

@silesias ja ho tiez zufalo hladam uz 2 tyzdne 😒
Dobre rano maminky chybaju nam 2, 5, 8, 10, 15, 17, 22, 23, 25 a mame na vymenu 01 -5x , 04, 06, 09,11, 13, 16 -2x, 20-3x, 21-2x
Dobre rano maminky chybaju nam 2, 5, 8, 10, 15, 17, 22, 23, 25 a mame na vymenu 01 -5x , 04, 06, 09,11, 13, 16 -2x, 20-3x, 21-2x
@simone22 máte ešte pups? prosím vás
@monikaalb máte ešte prosím toho pups?
Ak ste niektorá ochotná zaplatiť za Draga 11 eur, práve som dostala tuto ponuku. My budeme hladať ďalej, ale môžem posunúť nick.
@mery333 máte ešte pups? mám na výmenu berry
@kuratko284 už nie, mrzí ma to
@galganka niekto ma 4ks draga? Fakt? 🤣ja to nechapem....ja som ochotna dat max 10 s postovnym
@galganka 😳😳😳niektore su riadne prepnute ked pytaju 11€ 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@cuculiatko88 a to ja som si naivne myslela, že akú fajn ponuku som dala... 🤷♀️
@adriannasvk
@cuculiatko88 Ja som dnes zohnala dvoch za 8€ s poštovnym. No čo neurobí človek pre deti.
Riadny biznis z tých guliciek ale príde mi že tých dragov dali do obehu podstatne menej ako ostatných.
@silesias 2??? A to sa ti kde podarilo prosim ta? Ja hladam uz 2 tyzdne,kde kade pisem a nikde nic 😒
@adriannasvk drazila som v aukcii cena troch sa vyšplhala cez 11€ pani čo ich vydrazila neposunie ani jednoho a pani čo dala do aukcie mi sama dala ponuku.
@silesias a kde ja taka aukcia prosim ta? 😅
@adriannasvk to je skupinka aukcii kde sa drazi hocico
@silesias das link prosim?
@silesias pripadne ak ti staci jedna gulicka,druhu odkupim 😁

Nemá prosím niekto draga? Veď to nieje možné že ich je tak máličko.