icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

breky
20. jún 2013

@gigi33 ok moja dohodneme sa 🙂

janulkan
20. jún 2013

Baby dnes nie som na kompe, takze zajtra to nejako/zosumarizujem...ak mate niekto uz na 100% vybrane co idete robit cez leto, prosim IP, dakujem 🙂

ask
20. jún 2013

@lucikusik vtacik je zaujimavy 🙂
@breky vlacik aj tvary 🙂

ask
20. jún 2013

@zuzzka1 tiez sa mi velmi paci zem voda vzduch 🙂
@mcoya vrecúška sú super 🙂
@gigi33 my sme este bez emocii 😅
@lenusskaa krasna aktivitka 😵

breky
20. jún 2013

@ask ja si osobne vyberam pracku 🙂 je to super

zuzzka1
20. jún 2013

@ask tá práčka s ponožkami nemá chybu, asi bude náročná na detaily.
@mcoya fotografia žabky je moja - bol to prototyp z papiera - robila som ju v rámci svojej druhej výmeny aktivít, konečná verzia bola z filcu

ask
20. jún 2013

@breky
@zuzzka1 😀 😀 😀 presne toho som sa obavala ze sa bude pacit 😎 Nebudete sa hnevat ak by bola trosku zjednodusena, hm? 😉

breky
20. jún 2013

@ask jasne ze nie 🙂

ask
20. jún 2013

@breky Tu je to cele ako to funguje...

zuzzka1
20. jún 2013

@ask jasne že nie, vystrihovať tie ponožtičky s detailami toľko krát by bola práca pre celú rodinu na celé prázdniny 😀

ask
20. jún 2013

@zuzzka1 😎 ved existuju aj jednofarebne ponozky, ze 😉

danatalu
20. jún 2013

no baby ja len zíram, aký život tu je takto na noc! ja som odpísala lenusske že by som radšej v septembri ale prispôsobím sa väčšine, takže už sa zapájam, ale teraz som nejaká vygumovaná nemám nápady. vaše všetky sa mi páčia, vlastne z toho nič nemáme. ak by ste súhlasili, a nemáte, tak napr. z tých špachtlí - tvary? alebo nejaké počítanie, tie gorálky čo boli asi o 2 str.? veľmi sa mi páči tá mapa s kontinentami, alebo štáty s vlajkami, len na to si moc netrúfam.

breky
20. jún 2013

@ask moja tak to si teda dala na aktivitu....klobuk dole.....kludne si to sprav podla seba.....podla mna stacia iba ponozky....pracku si domyslime 🙂

ask
20. jún 2013

@breky ked ta pracka sa mi tam paci najviac 😅 Len zrejme tie dvierka zjednodusim 🙂

danatalu
20. jún 2013

@ask presne tá práčka to je na tom suprové a dvierka hocijak len nech to dáko pochopia že to je práčka 🙂

breky
20. jún 2013

@ask 🙂 dvierka sa daju s toho spravit ako mam ja rybu.....z obalu co sme volakedy chodili pre vysvedcenie 🙂

ask
20. jún 2013

@breky Dobre sa Ti to silo? By som skusila ci by to neslo aj lepit...? No uvidim-ja uz som taka nabudena ze uz by som isla objednavat material 😀 Sa mi velmipacilo hrat sa s tym filcom poveceroch.
Ty si tiez take nocne vtaca 😉

nikam
20. jún 2013

Teda diecvata, aky zivot takto v noci 🙂 Ja som tiez hlasovala za september, ale vymyslela som si uz aktivitu, tak aspon budem zbierat material.
@ask Pracka je najsamsuper 😀

ask
20. jún 2013

@nikam Ty budes potrebovat tie vicka z vyzivy? Mam Ti odkladat? A nebude vadit ked nebudu mat rovnaky vrch, ci chces nejake konkretne?

nikam
20. jún 2013

@ask jej ,si zlata, to by bolo superske. my miname velmi malo vyziviek, ale spolieham sa, ze od kamosiek zozeniem 🙂 niektore maju zvrchu macka, tie by boli super, ale ak aj nebudu rovnake, tak neva, porobim pary.

danatalu
20. jún 2013

@breky presne som si spomenula že to by bolo dobré ako tá tvoja ryba, ja som sa knej ešte nedokopala, čakám kým mi oco opraví šijací stroj, lebo ručne to nedám a tožvie či aj na tom stroji 😀

ask
20. jún 2013

@nikam U nas sa nejake najdu, skoda ze som doteraz vyhadzovala. Denne zje jednu 😅

lucikusik
20. jún 2013

@mcoya nám by sa hodili tvary zo špachtlí

lucikusik
20. jún 2013

@ask práčka je super. Ak si to vieš zjednodušiť tak, aby si pri tom nestrávila celé prázdniny, tak som tiež za práčku.

ask
20. jún 2013

@lucikusik Zajtrajsi obedny spanok obetujem a budem riesit prototyp 😉 Ja sa na tu prplacku zabavacku tesim 😅

nenocka
21. jún 2013

@gigi33 Evka v téme písala, že fotky sťahovala z fotobanky http://fotky-foto.sk/?gclid=CPqCpYK29LcCFXQftAo... 😉

nenocka
21. jún 2013

@ask alebo urobiť práčku vo väčšom formáte, pozháňať reálne mini-pidi ponožtičky, priššiť na podložku so suchým zipsom a je to 😉

nenocka
21. jún 2013

kočky, pridávam ďalšie krásne albumy plné inšpirácií https://www.modrykonik.cz/fotoblog/garzonka/alb...
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/garzonka/alb... 😵

danatalu
21. jún 2013

@nenočka, no to je nádhera tie albumy, ale to je už iný level šikovnosti! na to sa ani zdaleka nehrabem.
pridám fotky -nanuky a zmrzky čo som robila pre moje baby, (a celkom ich to baví), ak by ste mi to schválili. k tým zmrzlinám by som ešte chcela vyrobiť nejaké predlohy - recepty. ale aj z tých albumov by som možno dačo zvládla, ak sa mi podarí tak pridám,a vyberte.
teraz kukám až na fotke som to zistila že na tom ružovom mi to prelepili baby má tam byť jedna nálepka na nanuku a jedna na paličke, a som to hľadala kde to dali 🙂

danatalu
21. jún 2013

garzonka • Foto 253 z 288 • Zpět na album