icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

tomaskovamaminka
26. jún 2013

@furu 🙂 @majusqwa na 5str je rozpis co kocky tvorili v predchadzajucom kole, si sa celkom trafila🙂 prevliekacku hada , aj vesanie pradla uz robili:/ Viem ono je to tazke. Vsetko je pekne🙂 Nezabudni, ze je nas 21. Ta priserka znie zaujimavo, a na co jej sluzi to zrkadlo, Nemas na to link? Nas ma skoro tiez uz 15mes 🙂 Je tu dost takych malych deticiek 🙂 Na niektore aktivitky si este pockaju🙂 Nevadi🙂

ask
27. jún 2013

@majusqwa Este nie, zatial sa rozhodujem medzi dvomi druhmi tych 300 rovnakych, alebo menej rozne velkych: http://www.aliexpress.com/store/product/Free-sh...

nenocka
27. jún 2013

@furu tá príšerka znie fajn, ale názorná ukážka by pomohla 😉 ešte som dne s ráno našla takéto pekné obmeny i spy rybky http://stephenandnat.blogspot.sk/2012/05/you-ar... - slniečko aj ako mojkáčik so stužtičkami, jabĺčko by tématicky sadlo na jeseň 😉 inak super na masírovanie detských prstíkov + hľadanie pokladov (najprv náhodne, neskôr zámerne podľa nafotenej predlohy)

nenocka
27. jún 2013

@ask ja by som zobrala rôzne veľké - využiješ na postupnosti, môžeš porobiť predlohy a drobec bude priraďovať podľa farby, veľkosti... 😀

inak, baby, odporúčam toto http://rustspolecne.cz/2012/04/akce-pytliky-zvi... . včera sme sa zabavili parádne 🙂 mladší si dal krabičku naležato a guličky len vhadzoval, so starším sme si pinkali 🙂

ask
27. jún 2013

@nenocka Asi sa ulakomim na tie, aj ked najradsej by som mala oboje, nenazrata som 😎 😀 😀 😀

janulkan
27. jún 2013

@ask tak ja kupim tie roznovelkostne, dufam ze ich maju aj na ebay kedze ta stranka vyreta rovnako 🙂 si ma navnadila... 😝

furu
27. jún 2013

@tomaskovamaminka aha ok jasne, takze had aj pradlo uz bolo 🙂 15 mesiacikov je kuzelnych vsakze hehe

furu
27. jún 2013

ok baby tak som konecne nasla obrazok tej papajucej priserky, papa cez usta a hore by mala zips, na rychle vyprazdnenie spapanych veci, dievcatka mozu mat nieco podobne ako je na obr, fesaci samozrejme chalanskejsiu obmenu, dajte vediet, ci sa vam paci

furu
27. jún 2013

@nenocka dobry napad ten link s tym slnieckom a jablckom, aj to by sa dalo, keby ste chceli

nenocka
27. jún 2013

@furu tak tá je perfektnáááá 😵

tomaskovamaminka
27. jún 2013

@furu priserka je podarena🙂 jej ja som uz asi dobre nevidela, prepac🙂 ze zradielko, a ja som citala zrkadielko:D A mam sa narozmyslat na co jej je? 🙂 Super napad🙂 To s tou ryzou mame zatial rychlu verziu v Pet flasy🙂 Neviem ci uz to niektore nemaju, breky myslim ma taku rybu🙂 neviem ci aj ine. A tie deti su stale super🙂 kazdy mesiac🙂 ;) Dnes som bola starsiemu na vystupeni, dostali medaile a diplomy, vyhrali v 1tanecnej sutazi 🙂 Mali rozluckovu zo skolkou🙂 Az mi slzy isli, aj ked moj este ostava.

lenusskaa
autor
27. jún 2013

Ahojte baby, fotit momentalne nestiham, ale zajtra planujem posielat baliky, tak niekedy v pondelok - utorok by ste ich uz mali mat doma 🙂

ask
27. jún 2013

@furu Velmi je roztomilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵
@lenusskaa Tesiiiiime saaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

janulkan
27. jún 2013

@furu ta je super, mozem ti ju napisat? 🙂

zuzzka1
27. jún 2013

🙂 krásne aktivity budú, teším sa tomu, 🙂 dnes mi prišiel suchý zips v kotúči zo stoklasa.cz Len som sa pri objednávaní sekla, v popise mal že je soft, tak som vzala ten, nech neškriabe ručičky, a prišiel správny kotúč, lenže iba z jednou stranou - to mäkkou 😀 a čudovala som sa, že aká dobrá cena. 😀

anulicek
27. jún 2013

Dievčatá.. otázočka... Akej farby urobím labyrint? Môže byť neutrálna oranžová alebo žltá? Či rozdelíme na fialovú pre dievčatá a modrú pre chlapcov? (už som začala premýšľať, ako na to 🙂 )
@furu príšerka vyzerá úžasne..

furu
27. jún 2013

@janulkan ok napis mi ju, dik

nenocka
27. jún 2013

@anulicek
@furu ja by som bola za to, aby aj labyrint aj príšerka boli neutrálne - budete mať menej starostí aj vy, aj potom @janulkan pri triedení 😉

janulkan
27. jún 2013

@nenocka je pohode to pretriedit kto ma babu a kto chlapca ak chcete 🙂

janulkan
27. jún 2013

inak pridavam posledny sumar asi: okrem laurinky uz ma kazda aktivitu, poprosim pripomienky, ak vam vsetko sedi, like

@janulkan prevliekacia tabulka
@lenusskaa cisla na vrchnacikoch z PET flias (1 - 5) + karticky s obrazkami na priradovanie
@breky vlacik - kruhy si rozlozite vy a dietata ich priklada na druhy vlacik podla vasej predlohy....kruhy su sucastou výmeny
@nenocka tangram vajíčko (na formát A5 alebo A6 - ako budú dievčatá chcieť) + predlohy vtáčikov
@gigi33 emocie
@ikuza magnetkove bambulky
@ask pracka + ponozky
@lucikusik Vtáčik chytajúci dážďovky
@elannor gelboard
@nikam hmatove pexeso na vrchnacikoch
@danatalu zmrzliny s receptami
@zuzzka1 priraďovanie zem/voda/vzduch
@mcoya vrecuska produktov priradovanie
@tomaskovamaminka kniha - pocasie
@majusqwa spachtle - farby, pocitanie
@pusinqa zlomky
@bibes spachtove puzzle
@anulicek labyrint
@ywett I feels, dotykove materialy
@furu priserka na krmenie 😝
@laurinkam

breky
27. jún 2013

@furu krasne...uz sa tesim 🙂

ask
27. jún 2013

@furu Ja sa velmi na tu priserku tesim....strcim ju malemu do ruk a kym on bude krmit ju, nakrmim ja jeho 😎 😀 Prosim si urcite material co sa da prat, farbu nevyberam 😵
...krpec nechce papavat, stale ho vynukujem: Milacik papaj! 😅 ...a na velkaca pubisa stale kricim: Milacik, nechaj tu chladnicku! 😎 😀 😀 😀

ask
27. jún 2013

@janulkan WWWaw! Ja uz chcem september 😎 😀

nikam
27. jún 2013

@furu Vyzera uzasne a je mi uplne jedno, akej bude farby. Neutralna bude ok.
@anulicek Ak mas oranzovu, tak super, mame ju radi 🙂 Ale inak nam je to rovnako ako pri priserke uplne jedno.

furu
27. jún 2013

@ask my mame tiez take jedenie inak 😝

lucikusik
27. jún 2013

@ikuza mne sa pozdáva tieňové divadlo

ask
27. jún 2013

@nikam Aj my sme orangeovy 😎 😀 Ale inak oranzovu velmi mozme. (hoci mobil mame O2
@furu Preto Ta to napadlo? 😅 Ja uz sa pri krmeni musim velmi krotit aby som nevykypela...vynukujem ho dobrotami a on si len s usmevom zavrti tou brckavou hlavou ze ee! Tretie dieta a citim sa ako neschopak ktory nevie naucit jest 😅

lucikusik
27. jún 2013

@ikuza Beriem späť... reagujem neskoro.

anulicek
27. jún 2013

@ask och.. tak ja mám prvé..ale s papaním to je zlééé.. ráno nič.. na obed moje mliečko.. potom možno niečo a večer mliečko 😝 .. ale verím, že sa to rozbehne.. Malá vie, čo potrebuje .. tak snáď bude aj u nás: "Miláčik, nechaj chladničku" 😀

lucikusik
27. jún 2013

@anulicek mne na farbe nezáleží, lebo je to hračka, nebude si to obliekať 🙂
@furu pri príšerke mi tiež nezáleží na farbe, može byť aj ružová, fialová