Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
Baby dnes som skusobne vyrobila jedny spachtlove puzzle s 5 kuskami s Krtkom (maju ho obidve radi). A teda Didi 1,5roka to vobec nepochopila, ani ju to nezaujimalo,... a Megie 3,5 roka to zlozila hned... takze predpokladam, ze taky idealny vek by mohol byt okolo 2 rokov, aby to deti zaujalo. Vacsina tu ma tusim mladsie deticky, tak mam porozmyslat nad niecim inym? Alebo je to v pohode, ze to pouzijete o rok?
Dajte vediet, nech viem, ci mam kupovat spachtle, alebo volaco ine...
@bibes No ved starsie deti sa pohraju a mensie to pocka🙂 Dostanu na vianoce:D Uz to mas schvalene, tak 😵
@majusqwa Este sa tam len rozhliadam, ja som z tadial este nekupovala. 😅 Len som sa pri minulej aktivite dost sokovala cenami gombikov-u nas najlacnejsi primerane velky nebol pod 10centov 🙄 Nie som zbehla v zahranicnych objednavkach-prekaza mi aj neznalost angliny...cize velmi neporadim. Ale je tam pisane postovne zadarmo a hore v rozku sa da kliknut na slovencinu 🙂
čaute, tak ja už mám našu 1.výmenu doma, bola som u lenussky vyzdvihnúť, dnes som už k.o. ale zajtra vám to odfotím, isto sa neviete dočkať, ako ja 🙂 je to super, moja 3 ročná si to prešla skoro všetko, páčilo sa jej to veľmi. tej 16 mes sme to zatiaľ len ukázali, na nu pojdem postupne..
ozaj teraz ma napadlo že špachtlové puzzle máme z prvej výmeny, som to ani predtým nejak nezaregistrovala že bude, ale myslím že nevadí, že bude ďalšie, veď to nebude ten istý obrázok..
@danatalu Ani nezaspim 😀 Aka som zvedava, aj ked ja si musim pockat az na tu druhu vymenu 😝
baby nestiham vas sledovat a vsetko citat 🙂
@janulkan kolíky su aj 6mm aj ked ja osobne pouzivam 8mm lebo je to stabilnejsie 🙂 ale na prevliekanie cislic co ma david som vrtala 7-ci 8 neviem presne lebo ked mas hrubsiu snurku ako do klasickych topanok tak potrebujes vasciu dierku aby sa to dalo prevliekat, inak sa to zasekava....moja skusenost....
minule som si vsimla, ze ste pozerali gombiky - ja som malej na hranie kupovala tieto http://www.galanteriaribbon.sk/e-shop/gombiky/g... ..navliekaju sa jej lepsie ako koralky, len uz maju polovicu farieb vypredanych ☹
uz sa na krtka velmi tesim, ja som dala na spachtle ine obrazky a myslim ze nikomu nebude vadit mat tych puzzle aj viac s roznymi obrazkami 🙂 sama sa este chystam malej do buducna dovyrabat dalsie
@lenusska jej to si robila ty? potom ma nepadlo že som sa ťa ani nepýtala.. je to pekné tou servítkovou technikou, lebo ja som urobila nastrihanú fotku a nie je to bohviečo..
@janulkam tiež neviem, nechám na teba isto dobre vymyslíš 😉
@ywett tiež myslím že A4 bude stačiť
baby som včera sľúbila že to nafotím, ale skoro celý den som nebola doma a k pc som odpadla teraz predchvílou, tak ak sa ešte pozviecham tak to blysknem. 🙂 len to treba aj trochu upratať do sáčkov,lebo keď tie moje do toho skočili.. už máme aj nehodu, malá stupila na tie špachtle na počítanie, tak polámala tie cestoviny 😒 a my máme len tie väčšie kolienka tak musím obzrieť tie mini
@ywett Asi bude stacit ta A4 a kolko tam bude tych materialov 10? Tak ako na obrazku? Aj prezradis ake?🙂
Dobre ranko.ok tak dam A4,urcite to budem laminovat,premyslam,ci to.aj nepodlepit niecim tvrdsim.material bude oznotody,mam aj viac Ako 10,nechajte sa prekvapit a bude iny Ako v hmatovom pexese.

@anulicek Tiez dost jedal vybavi kojenim 😅 ...ale to nevadi, milujem ked pride chyti ma za ruku a odtiahne do spalne ...tam zacmucka ze chce pit 😅 A Saska ma na profilovke nadherne licka-urcite jej nic nechyba 🙂