Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@ikuza www.magnet-technology.sk Su velmi ochotn...
@janulkan Peknucke , sikulka, neviem preco som myslela, ze to bude do stvorca ?🙂 A tie snurky to ake tam maju byt?
@tomaskovamaminka povodny plan bol obycajny stvorec a prevrtany, ale potom sme nasli na nete toto a to sa mi pacia viac, kedze tu sa da "vysit" aj stvorec, aj trojuholnik (dokonca rovnoramenny, urcite aj pravouhly a pod) a teda aj kruh aj elipsa co na stvorci nespravis 🙂 obycajnu stvorcovu na obrazky by som zaradila na 3-6rokov (tam uz im lepsie pracuje predstavivost), takze sa moze spravit ak bude take kolo neskor..inak vyzerat by to malo nejako takto
zahltim vas fotkami s prvej vymeny ako sa hral maly s knizkou na zips, skladanim obrazka, a este s priradovanim farieb na gombiky a ako si môzte vsimnut aj dve aktivity sa daju dat dokopy...ako schovat palicky do zipsovej dosticky.... 😀 🙂
baby vy ste ake sikovne? ja este ani material nemam kupeny 😠 ale uz kolieska som zacala vystrihovat 🙂
@breky Maly je sikulko🙂 Podareny, ide mu to🙂
@janulkan Vdaka za foto, je to peknucke, uz sa tesime 🙂 Aj ked mensi ma na to este dost casu, ved pocka, dufam , ze jeho to bude bavit , lebo starsi, ten nikdy nebol na taketo veci, len po vonku lietal alebo s autickami. :(
@breky no malý je inak šikovný, ale vy na týchto aktivitách asi od malinka viac fičíte. kukám že má o 2 mesiace viac ako moja najmenšia a tá sa na to nechytá,iba rozhadzovať, mám to pre tú 3,5ročnú, tak ak to nezničí ešte si počkáme kým to zaujme babuľku.
ja robím tie zmrzliny, už to mám nastrihané a recepty rozmýšlam že asi nafotím, to bude také najviac výstižné. ozaj, sľúbila som vám dakomu aj nanuky viem že @janulkam a ešte niekomu, ale prúser, som bola minule taká do toho zaujatá, že som postrihala aj modrý aj žltý filc na zmrzky a už nemám na nanuky, len nejaké blbé farby a odtiene červenej, tak asi vám spravím tiež zmrzky.
@janulkan ahoj, mam uz hotovu vzorku, skusim odfotit a poslem. Tebe to budem posielat prosim postou? Prip. kde byvas, skusim hodit osobne...Som spravne este v termine, vsak?
...a baby prosim tip na nieco pichlave...okrem hladky, hebky a podobne...tam mam pichlave, ale nejak ma nic nenapada, co tam mozem dat
Nejake foto od nas, som bola na workshope a sme vyrobili ludske telo :D
Tak este raz skusim

@nenocka tie su super 🙂 sk ely napad, musim pozriet co maju u nas u cinana, takyto typ puzzle tam maju za 0,8€ len viem ze maju/zvierata, neviem ci aj auta, a mozno vyrobime nieco podobne.