icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

laurinkam
8. jan 2014

@josenka Mackovia sú perfektný. Ja ťa beriem 😀 😀 😀

ikuza
8. jan 2014

@ask ja by som sa velmi rada pridala, ako som uz spominala niekedy v decembri. Navrhy poslem co nevidiet 🙂

moninka1
8. jan 2014

@ask nemali by ste, prosiiiiiiim, miestecko aj pre mna??

laurinkam
8. jan 2014

@nikam Ahoj, ja poprosím značky áut. Hoci mám doma 2 kočky, ale v tejto oblasti mám neskutočné medzery - takže to bude pre mňa 😀 😀 😀. ďakujem

ask
8. jan 2014

@moninka1 Ja tu nie som sef🙂 Organizacne nas tentokrat vedie @janulkam. Vyjadrit sa mozu vsetci...

laurinkam
8. jan 2014

@danatalu moja, s tou laminovačkou si si to dobre rozmyslela? Ja odkedy ju mám doma (tiež Lidl, ale A3) tak na ňu neustále musím myslieť a využívať. 😀 Manžel dokonca začal na ňu žiarliť 😀. Je veľmi návyková - dávaj si pozor, aby si jej neprepadla aj ty 😀 😀 😀 😀 . Inak sa vidíme na odvykačke - Nie som závislá, nie som závislá...

laurinkam
8. jan 2014

@josenka @marienkamyd @lucosko @soso @lenusskaa @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask
Takže kočky - moje návrhy do výmeny. Jednu som si požičala od ask, keďže vyhrala jej myčka - takže čakám na vyjadrenia.

laurinkam
8. jan 2014
laurinkam
8. jan 2014

2. možnosť

laurinkam
8. jan 2014

3. možnosť

ask
8. jan 2014

@laurinkam Pockaj pockaj, este nevyhrala 😅 ...ale zatial ma najviac a ja budem len rada ked sa spravia aj tie dalsie navrhy🙂 Ale aj duha sa mi paci🙂

zuzzka1
8. jan 2014

Dievčence, ja ešte zvažujem účasť, mnohé navrhované aktivity už máme, dúhu som robila vo svojej druhej výmene, štipcové písmenká tiež, na druhej strane flísové aktivity @ask 😵 😵 😵 sú nádherné, viem, že mi bude za vami ľúto

zuzzka1
8. jan 2014

@laurinkam závislosť na laminovačke dôverne poznáme 😀

moninka1
8. jan 2014

@ask @janulkam nemate nejake albumy s aktivitkami, ktore uz mate, aby som vedela nieco ponuknut, co by vas mohlo zaujat a nalakat na moje prijatie 😀 ? prikladam moje foto vyrobku, co robim do inej vymeny ...

janulkan
8. jan 2014

@marienkamyd tie polky ovocia uz mam spravene, tak radsej by som nieco ine 😅

janulkan
8. jan 2014

@moninka1 nase dalsie kola najdes v albume u @lenusskaa , tam ma kolo 1. atd...inak na tu dosku sa chystam uz dlho, keby sa ti ju chcelo aj do tejto vymeny, hlasujem za 😀

janulkan
8. jan 2014

Baby a co sa tyka pridavania dalsich bab, su dve moznosti, uz to uzatvorime pomaly (este som nepocitala kolko presne, ale na tych 15 sa mi zda uz aj vela) alebo to chcete rozlozit na dve skupiny - maldsie a starsie - a budeme este priberat? prosim o vyjdarenie, dakujem

moninka1
8. jan 2014

@janulkan ak ma vezmete 😅 , rada spravim 😉

nikam
8. jan 2014

@moninka1 Toto je superskeeee, aj my si prosime 🙂
@laurinkam Paci sa mi najviac duha.

janulkan
8. jan 2014

@moninka1 pockam na rozhodnutie o vysse pisanom, ze ci chcu baby dve skupiny alebo len jednu a musim potom zratat kolko nas je 🙂 no je nas s tebou aj 19 uz 😝 15 z minulej vymeny, potom prva v poradi bola joskena a este su tam dalsie dve baby co pisu ze by sa pridali... 😅

tomaskovamaminka
8. jan 2014

@janulkan No je tu teraz zaujimava situacia🙂 Ja mam 2 malych( 6r. a cca2r.), takze ja by som bola aj za 2 skupiny a isla by som asi aj do oboch. Zavislacka🙂 Ale teda najst vhodne aktivitky, ktore by ozaj zaujali a este tu neboli:/ a este som chcela, ze @ask nenapisala niektore mamicky z predoslych kol, ktore by mozno tiez isli s nami do dalsieho kola. No nie je to jej vina, isla co bolo vyssie a tam neboli vsetky spomenute. Takze : lucikusik, gigi33, bibes, eleanor, crysmile, tina14283, 1betty. No neviem ?🙂 Ale inak este sa zbieraju aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskova-aktivita-pre-deti-od-1-3-rokov-2/ Mozno pre tie co este doma nic nemaju ? A nechcu cakat ako nahradnicky??? 🙂

janulkan
8. jan 2014

@tomaskovamaminka inak na tie predchadzajuce kola som myslela aj ja 🙂 mne je to v podstate jedno ako sa to rozdeli, len by som rada to vediet, lebo vsetko sa mi nechce sledovat a uz tu behaju navrhy a to ani nevieme ako budeme, to mi skor vadi, ze to potom budem musiet hladat na vela stranach 😝

ask
8. jan 2014

@janulkan Prisposobim sa vecsine... ak sa budeme delit chcem patrit do tej mensej-mladsej skupiny, ale ak niekto od starsich bude chciet mycku-tak urobim aj tam 😉

ask
8. jan 2014

@tomaskovamaminka Vidis, to mi nejako nedoslo 😅

laurinkam
8. jan 2014

@ask mne je jedno kam budem patrit, dalsie kolo vsak uz urcite pojdem do vacsej skupiny. Starsia o chvilu pojde do skoly tak sa chcem na to postupne nachystat. Inak umyvacku chcem nech ma date kamkolvek 😉

ywett
8. jan 2014

@ask dik za oznacenie :D
Ahojte,
zelam Vam aj Vasim rodinkam len to najlepsie v tomto roku.
Zatial sa bavime len o zapojeni sa a ucasti do tretej vymeny?
Mame aj urcene, co kto, ci este nie?
A termin?
Momentalne som dost busy, zakladam Materske centrum a montessori hernicku, takze mam prace vyse hlavy, ale do marca budem volnejsia, takze pre mna je dolezity terminik.
Pozdravujem vas

ask
8. jan 2014

@ywett Zatial sa vsetko upresnuje... 🙂

ywett
8. jan 2014

Kocky napadlo ma, co by som robila, Leilinka to teraz ma nove a uplne sa s tym bavi aj jej kamosky, ja tom mam z machovej gumy, odfotim neskor, toto je len z netu stiahnute.
A k tomu by som urobila aj recepty, napr. 4 ks, a vzdy by bol iny pocet napr. 10 ks kukuric, bolo by to znazornene obrazkom, kt. by tam bol desat krat, kedze deticky nemusia este poznat cisla...
Co vy na to?

ywett
8. jan 2014

@ask dakujem krasne za uvedenie do obrazu :D musim sem castejsie tym padom zavitat 😉

martina646
8. jan 2014

@janulkam Ahojte, ak mate este miesto, velmi rada by som sa pridala do mladsej skupinky 1-3. Vyrobim v podstate cokolvek okrem sitia, to neviem.