Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@marienkamyd Mne by sa veľmi páčilo triedenie. 🙂
@furu @zuzzka1 Znacim si dievcata 🙂
Dievcata, ja robim knizocku so znackami aut pre chlapcov. A nakolko sa zatial nik nehlasil na rozpravkove postavicky, dumala som dalej a vymyslela som pre dievcata alternativu s nazvami a logami obchodov - aby aj ony mohli po vonku identifikovat nieco z knizky. Co poviete, lepsie? @danatalu @majusqwa @janulkan @jlp @nenocka @marienkamyd @lucosko @soso @laurinkam @ywett @moninka1
@marienkamyd aaaaa, lapbook ako vysity by z toho bol.. ja som asi za knizku s chrobacikmi
@nikam ja praveze asi rozmyslam nad tymi znackami... raz sa to naucit niekde musi :D cize meno Andrejka, ale ak sa da, tak poprosim tak, aby sa tam este nejake pod to voslo. dakujem 🙂
Dievčence, prosím vás, otázka trošku mimo, ale spomínali ste tu niektoré, že máte doma rybolov - mohli by ste mi zmerať dĺžku udice? Ďakujem veľmi. 🙂
@marienkamyd mne sa paci aktivitka 2 alebo 3, ale prisposobim sa vacsine
@janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka
@anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1@martina646
kocky ku koho aktivitam som sa este nevyjadrila? Poprosim vas odkliknut ktoru aktivitku chcete odo mna - ponuka je zredukovana na A2 puzzle rocnych obdobi a A6 skladacku cisel - zatial sa vyjadrili len @nenocka @anulicek @majusqwa @marienkamyd @tomaskovamaminka @danatalu a @ikuza
ponuka je na s. 70
@nikam ja mám síce baby ale tú autíčkovú knížočku by som chcela pre kamoškinho syna, samozrejme automaniaka menom Matej, ďakujem 🙂
@marienkamyd ja by som tiež tú knížočku s chrobáčikmi prosila
@marienkamyd prepac, som nerozhodna ale uvitam ktorukolvek aktivitku... 😅
inak ja si vás tiež mýlim josenka a nikam 🙂 ej prevetrajte oteckov kade chodili za mladi, čo viete 😀
@janulkan ...a ostatne baby, prosim vas, potrebovala by som zohnat taketo vyseky z machovej gumy http://www.opitec.sk/nove-vyrobky-2013/machova-... nevideli ste to niekde u vas v tych kreativnych obchodoch? Alebo nejdete niekto robit objednavku?
@zuzzka1 Dakujem za tip, skusim kuknut nejake tesco ked vyrazime niekam do sveta-tu nemame🙂 V Kik-u som naposledy na take nenatrafila, girlandy mali len srdieckove...a velmi pekne to nastrihane nebolo ked som to skusila 😖
Prosim Ta a tam do toho Tesca chodis castejsie ci si bola len nahodne?

@jlp mne sa tiez paci to vrstvove puzzle, aj mozaiky, to priradovanie farieb sme uz mali v 2.vymene tusim 😉