icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

luciah1
18. aug 2015

@evkapio eikenelle nech ti polšle adresu

eikenella
18. aug 2015

@luciah1 dakujem velmi pekne 🙂

lucylucy1
18. aug 2015

Ahojte, pridavam aj ja fotky svojej aktivity a prosim o radu.

lucylucy1
18. aug 2015

Je to 50 karticiek zvierat o velkosti 5, 5 krat 4 cm. Mala to byt skladacka, to zn.kazde prestrihnut napolovicu a deticky budu hladat co k comu patri? Chcete to takto? Tie obrazky su take krasne, ze mi je luto ich strihat. Potom by to bola len taka poznavacka zvieratiek. Dakte mi vediet, ci chcete poznavacku alebo skladacku, prosim. Za ktore viac zahlasujete, take urobim. Dakuje m 🙂

denisaol
18. aug 2015

@lucylucy1 ja som za neprestrihnute

bambulka18
18. aug 2015

Ja si to chcem podlepit suchym zipsom a dcerka si to bude na podlozke postupne priradovat, ale rozstrihnut si to mozem aj sama 🙂 . Tak to posli ako to mas 😉

smirujuca
18. aug 2015

Kludne v celku 🙂

extrate
18. aug 2015

@lucylucy1 Za mna tiež može byť v celku

luciah1
18. aug 2015

aj ja som za cele

katriona1
18. aug 2015

@lucylucy1 i já bych raději celé

lucylucy1
18. aug 2015

@denisaol
@bambulka18
@smirujuca
@extrate
@luciah1
@katriona1 dakujem kocky, tak bude cele. A dakujem aj za vasu trpezlivost, viem ze meskam a som posledna na ktoru cakate.

verkavb
18. aug 2015

aj ja som za celé🙂

evkapio
autor
18. aug 2015

Tiez cele..baby no moj maly uz hracky testuje..penove navliekacky rad zuje..no nejdem mu vysvetlit ze to nie je na papanie 😄😄😄 a pompony su super..zabu stale krmi a rozprava ham ham..

bambulka18
18. aug 2015

@evkapio jeeej, aj my sa už chceme hrať ☹

evkapio
autor
20. aug 2015

Nebojte zachvilku sa dockate..len nech to mam na kompletku 😄

mimamijami
23. aug 2015

@svetielocko Ahoj! mas este material na Tvoju aktivitku, ja by som o nu mala zaujem 🙂 Ak chces vymenu, kukni ku mne do albumu, ci by si si nieco vybrala, ak chces predat, napis mi IP. Dakujem velmi pekne.

denisaol
23. aug 2015

Tak ako to vyzera? Uz mame komplet ci? My uz sa nevieme dockat🙂

evkapio
autor
24. aug 2015

@denisaol dnes mi prisiel balik..posta len do tretej takze som ju nestihla..zajtra rano pon pofrcim v priebehu dna dobalim a budem sa snazit aj poslat..

denisaol
24. aug 2015

Jee suuper🙂.. Dakujem

evkapio
autor
25. aug 2015

tak zienky balicky mam v kope.. dufam, ze to prezije cestu v poriadku.. prosim nepozastavujte sa nad mojim balenim :D neznasam balit vianocne darceky.. :D niektore ste mi poslali balicky bez svojej aktivity.. horsie sa mi to triedilo.. no dufam, ze som to nedoplietla.. ak tak prijimam reklamacie :D prosim vas napiste mi telefonne cisla majka gardianova, ivka siewierska a veronika vargova do ip.. dakujem..

evkapio
autor
26. aug 2015

Babulky tak balicky poslane..este tiee 3telefonne cisla mi treba a
@lucylucy1 poslem balicek asi zajtra..

denisaol
26. aug 2015

@evkapio jej si super 🙂 dakujeme krasne! Velmi sa tesime🙂

sculka
26. aug 2015

Krasne aktivity, tiez by som sa pridala v buducnosti. Asi uz nic nezostalo :(

evkapio
autor
26. aug 2015

@sculka veru nezostalo..hadam este neskor nieco zorganizujeme..babule su zlate a sikovne..😊

evkapio
autor
27. aug 2015

Posielam dalsie..takze uz mi ostala len lucka a katriona (s nou som dohodnuta..)

smirujuca
27. aug 2015

Balik mame doma. Vsetko sa nam paci. Je to skvele 🙂

evkapio
autor
27. aug 2015

Inak k mojej aktivite..rybky simozete podlepit no potom.treba silnejsi magnet..nase drobce asi nebudumat trpezlivost na udicu ide to tahsie ale ak im.date do ruky magnet zabavia sa..a ukladat anpriklad ryby do vedierka..

smirujuca
27. aug 2015

@evkapio ja som dnes chytila vsetky rybky 😀

saraharoman
27. aug 2015

@ evkapio nam si poslala? Uz davnejsie som cislo pisala. Pisem znova ak treba este 0940331408. Tesime sa. Dakujem😊

evkapio
autor
28. aug 2015

@saraharoman meno mi povedz..ale ano len kym to pride.posielala som na dve varky..
@smirujuca ty si sikulka 😄