icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

saraharoman
4. aug 2015

Baby dosla mi paska zajtra pojdem kupit. Dufam ze budu mat taku uz len par vajicok😕hadam stihnem aj odoslat zajtra. Ako ste vy na tom?

lucylucy1
4. aug 2015

Ahoj kocky, tak aj pomaly budem finisovat. Ja mam zvieratka "pexeso". Bude tam 22 karticiek so zvieratkami kreslenymi, a potom 27 karticiek so zvieratkami fotenymi. kreslene maju na karticke aj mena, fotene nie. vyzera to podla mna velmi pekne, tesim sa na vase aktivity.

denisaol
5. aug 2015

Tak dnes vecer sme sa vratili z dovolenky a zajtra bezim na postu poslat moje aktivity 🙂.. Len sa chcem opytat @evkapio kolko mame dat do balicka penazi? Lebo hore sa spomina 4 aj 2.90 tak teraz neviem..dakujeem

extrate
6. aug 2015

@evkapio ja som poslala včera, je to 6 kg ryže 🙂 ( i spy bottle) dala som 2,80 do balíčka ale zabudla som napísať tel číslo. Ževraj to treba ked sa posiela balík na poštu.

ifoneta
6. aug 2015

@extrate Ano, ja som svoj balik posielala za 4 eura, ale keby som mala tel. cislo, tak by som to mohla poslat ako balik na postu za 2, 80eur.

bambulka18
6. aug 2015

@evkapio ja som tiež do balička vložila 2,80€ a na pošte mi povedal, že k tomu budeš potrebovať tel. číslo, alebo mail. Budeš si to vedieť popriradzovať, ak ti to teraz poposielame? Navrhujem poslať Meno a číslo, aby sa ti to lepšie priradzovalo, kedže nikde v baličku nemaš naš nick. A ja by som ti to radšej poslala do správy.

verkavb
6. aug 2015

ja som posielala za 4 eurá a dala som do balíčka tiež 4. mám ti @evkapio poslať v správe môj nick a meno a telefon?

svetielocko
6. aug 2015

baby, ktore ste este balicek neposlali, tak staci, ked meno a mail vypisete na podacom listku, ktory Evke dovnutra vlozite. tak to bude najjednoduchsie 🙂
Hura, tesim sa, ze moj balicek dosiel prvy, vacsinou stiham veci az po termine 😉
A ano, tie penove kolieska su trosku zradne, maly sa s nimi chvilu hral a potom ich daval do pusy a kedze su relativne makke, tak sa do nich dobre kuse a odhryza sa z nich. tak na to treba dat pozor. pravdupovediac, ani mi to predtym nenapadlo, ze nieco taketo hrozi, autorka blogu, ktorym som sa inspirovala, nic take nespominala..

evkapio
autor
6. aug 2015

Dakujem za dalsie balicky..ten sity domcek je uzasny..si sa namakala..obdivujem ta..pytala som sa dnes ako vam to potom poslem..lebo ux ste ma na to upozornovali....ked to dam na postu k vam budem platit 2,80 ale potrebujem.vase tel cislo..tak potom mi ho mozete poslat do ip..inak by to bolo drahsie..pracujte finisujte..koceny..

evkapio
autor
6. aug 2015

0903625246 je moje cislo..tak si to tam poznacte nech neplatite viac..

denisaol
6. aug 2015

Tak moj balicek dnes odletel🙂.. Zajtra by si ho mala mat @evkapio ..posielala som 1.teidou:)

saraharoman
6. aug 2015

@evkapio balicek odoslany. Dufam, ze budete spokojne bo oproti niektorym co mate vymakane aktivity je to zvukove pexeso uplne jednoduche. Moje cislo 0940331408

smirujuca
7. aug 2015

Balicek som poslala dnes trvou triedou. Vcera bola nasa posta zatvorena.

lucylucy1
10. aug 2015

Ahojte, ja sa vam musim ospravedlnit, dufala som, ze moju aktivitku dokoncim v sobotu, v nedelu vybehnem do tesca a poslem, avsak dcerka cez vikend horuckovala a este stale to trva, som stale s nou, tak neviem, kedy sa dopracujem k dokonceniu. Dufam, ze sa nehnevate a ze ma pochopite ☹

evkapio
autor
10. aug 2015

Tak.balicky prichadzaju vecer sa snad k tomu dostanem a popozeram a zacnem triedit..😄

luciah1
10. aug 2015

Ahojte, konečne sa mi podarilo balíček poslať.Dúfam, že sa Vám pexeso bude páčiť, zabudla som ho odfotiť :(

denisaol
12. aug 2015

Chcela som sa opytat ako to vyzera a kedy asi by sme mohli ocakavat balicky🙂.. Ja uz sa tal tesim🙂

evkapio
autor
12. aug 2015

Zienku mam to nakrabickovane..zatial je vas 12..hmatove pexeso, retaz z filcu, domcek na spony, tvar z filcu, stroma jablcka, rozne tvary z filcu, kinderka, penove navliekacky, pompony, zalaminovane obrazky a moj rybolov a spy bottle..inak zienky dakujem vam..aktivity su krasne....neviem lucy ako s tebou..ako dlho ti to bude trvat?
@lucylucy1

bambulka18
12. aug 2015

@evkapio jeeeej ja sa už neviem dočkať.. 😅 😅 😅 😅

lucylucy1
13. aug 2015

@evkapio evka zaciatkom buduceho tyzdna, dakujem vam krasne za trpezlivost.

evkapio
autor
13. aug 2015

@lucylucy1 oks pockame..snaz sa cim skor 😄dakujem krasne

eikenella
15. aug 2015

Prosim vas, zrovna som sa dozvedela o vrecuskovych aktivitach. ja moc sikovna v tomto smere nie som, ale rada by som sa opytala, tu to funguje na principe, kazda nieco vytvori a navzajom si to rozposlete, alebo je mozne si to zakupit, aj ked ja by som nicim neprispela? Dakujem za odpoved 🙂

bambulka18
15. aug 2015

@eikenella ja som robila taky zamocek s okienkami na rozne spony na rozvoj motoriky. Mozete si ho pozriet aj v mojom albume. Ak by sa vam pacil, vedela by som ho na obiednavku usit 😉

svetielocko
15. aug 2015

@eikenella ja som robila navliekanie penovych koraliek na spagat, resp. Maly to rad navlieka na varesku alebo na moj prst 🙂 a este mi ostali kolieska, tak tiez by som vam take este vedela spavit 🙂

eikenella
16. aug 2015

@svetielocko dakujem pekne za odpoved, dozvedela som sa o aktivitach len pred 2 dnami, tak sa musim trosku zorientovat, co by som vedela pre malu vytvorit aj ja. v pripade zaujmu by som vas neskor kontaktovala 🙂

luciah1
17. aug 2015

@eikenella ahoj 🙂 ja som robila hmatove pexeso, ak by ste chceli urobím aj Vám

evkapio
autor
17. aug 2015

@luciah1 posielala si mi 14 kusov takze jedno mi zvysuje..

luciah1
17. aug 2015

@evkapio myslela som , že je nás 14 🙂 môžeš si ho nechať a darovať niekomu...alebo pošli naspäť

evkapio
autor
17. aug 2015

@luciah1 kludne mozem poslat eikenelle. A ak nir darujem do nasej skolky l?moze byt?

eikenella
17. aug 2015

@evkapio dakujem za ochotu, ak bude @luciah1 suhlasiť 🙂