Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky
Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
Ahojte, pridavam aj ja fotky svojej aktivity a prosim o radu.
Je to 50 karticiek zvierat o velkosti 5, 5 krat 4 cm. Mala to byt skladacka, to zn.kazde prestrihnut napolovicu a deticky budu hladat co k comu patri? Chcete to takto? Tie obrazky su take krasne, ze mi je luto ich strihat. Potom by to bola len taka poznavacka zvieratiek. Dakte mi vediet, ci chcete poznavacku alebo skladacku, prosim. Za ktore viac zahlasujete, take urobim. Dakuje m 🙂
Ja si to chcem podlepit suchym zipsom a dcerka si to bude na podlozke postupne priradovat, ale rozstrihnut si to mozem aj sama 🙂 . Tak to posli ako to mas 😉
Kludne v celku 🙂
aj ja som za cele
aj ja som za celé🙂
Tiez cele..baby no moj maly uz hracky testuje..penove navliekacky rad zuje..no nejdem mu vysvetlit ze to nie je na papanie 😄😄😄 a pompony su super..zabu stale krmi a rozprava ham ham..
@evkapio jeeej, aj my sa už chceme hrať ☹
Nebojte zachvilku sa dockate..len nech to mam na kompletku 😄
@svetielocko Ahoj! mas este material na Tvoju aktivitku, ja by som o nu mala zaujem 🙂 Ak chces vymenu, kukni ku mne do albumu, ci by si si nieco vybrala, ak chces predat, napis mi IP. Dakujem velmi pekne.
Tak ako to vyzera? Uz mame komplet ci? My uz sa nevieme dockat🙂
Jee suuper🙂.. Dakujem
tak zienky balicky mam v kope.. dufam, ze to prezije cestu v poriadku.. prosim nepozastavujte sa nad mojim balenim :D neznasam balit vianocne darceky.. :D niektore ste mi poslali balicky bez svojej aktivity.. horsie sa mi to triedilo.. no dufam, ze som to nedoplietla.. ak tak prijimam reklamacie :D prosim vas napiste mi telefonne cisla majka gardianova, ivka siewierska a veronika vargova do ip.. dakujem..
Krasne aktivity, tiez by som sa pridala v buducnosti. Asi uz nic nezostalo :(
Posielam dalsie..takze uz mi ostala len lucka a katriona (s nou som dohodnuta..)
Balik mame doma. Vsetko sa nam paci. Je to skvele 🙂
Inak k mojej aktivite..rybky simozete podlepit no potom.treba silnejsi magnet..nase drobce asi nebudumat trpezlivost na udicu ide to tahsie ale ak im.date do ruky magnet zabavia sa..a ukladat anpriklad ryby do vedierka..
@ evkapio nam si poslala? Uz davnejsie som cislo pisala. Pisem znova ak treba este 0940331408. Tesime sa. Dakujem😊
@saraharoman meno mi povedz..ale ano len kym to pride.posielala som na dve varky..
@smirujuca ty si sikulka 😄

@evkapio eikenelle nech ti polšle adresu