icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

Strana
z11
bambulka18
28. aug 2015

Ďakujem krásne vštkým mamičkam za aktivity, už su doma a dávame im zabrať 🙂. U nas je top kelimok s pom pomkami 🙂, akvarium a rybičky su krásne, dcerku chytilo priradzovanie rybky s magnetom na rybku v akváriu, takze sme si vymysleli dalsie využitie. A ja sa velmi teším ako budme behat po byte a hľadať predmety z kartičiek.

saraharoman
28. aug 2015

@ evkapio Gardianova maja

evkapio
autor
28. aug 2015

@saraharoman ano majka teba sim posielela v druhej varke.

ifoneta
31. aug 2015

Aj my uz mame balicek doma🙂 Tak sme sa z nich vytesovali, ze mala ani nechcela ist spat🙂

verkavb
31. aug 2015

takže už aj knám prišiel balíček, drobec mal 17teho rôčik takže ho najviac zaujala krabica ktorú tlačil a preliezal do večera🙂 Z hier mu "chutili" vajíčka. Všetko do pusiny, asi ešte nejaké hry nechám bokom aby ich nezjedol🙂

luciah1
31. aug 2015

aj k nám balíček prišiel 🙂 hrali sme sa celý deň , všetky aktivitky sme obchytali a niektore aj ochutnali :D Ďakujem všetkým mamkám, ste veľmi šikovné 🙂

svetielocko
31. aug 2015

Aj ja som dnes vyzdvihla balicek z posty, asi som sa tesila viac ako maly 🙂 s pom pom gulickami krmil zabu, kym som dovarala obed a potom sme asi pol hodinu spolu lovili rybky. Len som im este pridala kancelarske spinky, potom to magnet lepsie chytal. Tie zatvaracie zipsy su riadne premakane, klobuk dolu! Ani sme vsetko nevyskusali, nech nam ostanu nove hracky aj na zajtra 🙂 vdaka vsetkym mamickam, aktivitky su uzasne 🙂

evkapio
autor
2. sep 2015

@svetielocko vidis spinky..super napad..uz som.to tak aj videla a teraz ma to nenapadlo..😊 fajn fajn

saraharoman
4. sep 2015

@evkapio dakujeme balicek je doma. Dakujeme maminky😊

lucylucy1
9. sep 2015

@evkapio evi, len som chcela, ze ci uz su poslane aktivitky vsetkym. Lebo nam este stale neprislo.

verkavb
9. sep 2015

ahojte, takže už sa hráme v plnom prúde, drobec chce každý deň krmiť žabu🙂 momentálne najoblúbenejša hra aj návštev🙂 už sa teším na druhé kolo - hry pre 2-3 roky🙂 velmi šikovné maminky ste

evkapio
autor
9. sep 2015

@lucylucy1 ano.vcera som posielala posledne..zajtra to hadam.mas doma

lucylucy1
9. sep 2015

@evkapio dakujeeem 🙂

lucylucy1
10. sep 2015

@evkapio dnes nam prisli, dakujeme, dakujeme vsetkym maminkam, ste sikobne babulky, u nas najvacsi uspech zvukove pexeso a krmenie medveda 🙂

evkapio
autor
10. sep 2015

Dnes s me skusali jablcka..zbieral a daval do kosika..a potom tie tvary..@smirujuca prosim ta cim si sprevnovala tie tvary?a aky je hruby ten filc? A cim.si spevnila tu podlozku?dakujicku

smirujuca
10. sep 2015

@evkapio evi filc ma asi iba 1mm. Neskoro som si to vsimla. Spevnovala som ho decovilom. Niekde som nasla taky clanok, ze ho pouzivaju aj pri tvorbe quitebookov, aby boli pevnejsie. Bolo to o drzku, kym sa naucila robit s nim 🙂. Nazehluje sa. Do podlozky som davala iba vykres 🙂

evkapio
autor
11. sep 2015

@smirujuca dakujem.super..a kde si ho zohnala?mas prosim link na stranku?pacilosa mi to ako si to vymyslela

smirujuca
11. sep 2015
verkavb
11. sep 2015

@ifoneta ahoj prosím kde si kupovala tie pom pom guličky, drobec krmi žabu ráno aj večer ale spôsobom najprv mne a potom oslintaná do žaby a už niektoré velmi nevoňajú aj ked ich sušíme, potrebujem zásobu ako náhradné🙂 dakujem

lucylucy1
11. sep 2015

@verkavb veron mne sa zda ze v teddy maju.

smirujuca
11. sep 2015

@verkavb moja ich tiez porozhadzovala. Nahradne som odjednala z aliexpresu.

evkapio
autor
12. sep 2015

@verkavb bud aliexpress alebo v papiernictvach to dostat..alebo stranky s kreativnymi potrebami a materialom

verkavb
12. sep 2015

@evkapio bola som v vnimave hračky a nemali, skúsim ešte tedy obcghod prípadne dračik🙂

ifoneta
13. sep 2015

@verkavb jedny som kupovala cez ebay,dalsie som kupila v Da Vinci v knihkupectve Panta Rhei,v tom case nemali ani v teddy,ani v kiku,kde tiez obcas to zvyknu mat.

evkapio
autor
15. sep 2015

Zienky bola som.v kiku po dlhej dobe tak som sa zas otrhla z retaze..maju tam super veci..stipceky s kvetinkami..rozne koralky male..lepky zvieratka...kvietky..magnety..take ovocie ako spendliku na zapichovanie..korkove podlozky..omalovanky..plastove zvieratka.co ziju na dvore..v mori..afrike.su sice male ale maly sa s nimi stale bavi..samolepiace fsrebne kolieska..chodte popozerat oplati sa..jaj a este aj plastove nadobky ako zoradovace..pismenka z filcu..no kadeco..

lenusiknr
1. okt 2015

@svetielocko ahoj, prosim ta kde si kupila penove kolieska- teda penu na ich vyrobu? Dakujem za info😊

svetielocko
4. okt 2015

@lenusiknr v lete to mali ako sezonny tovar vselikde - Billa, Hobby Market, pozerala som aj viacero internetovych stranok. Povodne som hladala take dute s dierou, ale vsade mali len plne, tak som kupila take. Ak chces, mozem ti poslat hotove kolieska, este mi ostali narobene. Cervene, modre a zlte. Napis mi do spravy a dohodneme sa 🙂 pekny den 🙂

evkapio
autor
28. okt 2015

ahojte zienky ak mate cas kuknite moju stranku na face.. ak sa paci budem rada za kazdy like 🙂 dakujem www.facebook.com/MontessoriHrackyByEva

lucylucy1
12. feb 2016

Ahojte baby, ako sa mate? napadlo ma, teraz ked uz je po sviatkoch a takom tom zhone a navstevach, nespravime dalsie aktivity, dalsiu vymenu? drobci nam uz podrastli, ale u nas stal vedie macko ktorého krmime pom pom gulockami, obrazky predmetov v byte, a samozrejme, hrávame sa aj s inými 🙂 ja som bola sice minule najpomalsia, ale slubujem, ze sa polepsim 🙂

Strana
z11