icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

natabun
25. jún 2015

@evkapio vo vymenach sa zvykne vytvorit album, kde sa daju aktivitky-fotky, pripadne popis, pod kazdu fotku nik zienky, ktorej aktivita patri (napr .3 aktivitky pri sebe , nik pod nimi ) a hlasuje sa, paci sa mi.......ktora vyhra, tak ta byva vitazna....je to ovela prehladnejsie ako takto...vedel by niekto vytvorit taky album?

luciah1
25. jún 2015

Ahoj kočeny , moje návrhy :
1.Fraby a tvary s priehľadnej folie ( požičaný obrázok , urobila by som niečo podobne )
2. Hmatove pexeso ( karimatka, vlnita lepenka,mikroténový sáčok,pridala by som aj bublinkou fóliu, pripadne
čo by ste chceli )
3. "Nálepky "do vane z kuchynsých utierok ( tvary by sme si dohodli )
4. - 5. Rozvoj reči, rozprávky ČČ a Repa

evkapio
autor
25. jún 2015

@bambulka18 tesim sa ze ste sa pridali..
@lucylucy1
Suhlasim s bambulkou..
@denisaol mne sa tiez paci filcova tvaricka..aj vcielky..a tu aktivitu co si vymyslelas tym zapinanim ti je tiez perfis..nech nemame len laminovacky. Navrhujem do nedele pockat nech sa este poprihlasuju zienky ak by este chceli..a potom si to uzavrieme amozeme zacat pracovat..uz aj teraz je nas celkom dost..🙂

evkapio
autor
25. jún 2015

@ifoneta teba mi neiznacilo do predchadzajuceho prispevku..samozrejme pridaj sa..som zvedava na tvoje aktivitky..😉

evkapio
autor
25. jún 2015

@natabun oks..spravim taky album..ked budem na pc..zajtra skusim to dat dokopy..len nech este baby do pridavaju fotky

evkapio
autor
25. jún 2015

@luciah1 dva a tri sa mi velmi pacia..😉

ifoneta
26. jún 2015

Moje navrhy:
1. Puzzle z drevenych paliciek - mozu byt aj ine obrazky. Rozmyslala som, ci by nebolo dobre spravit nejaku podlozku, kt. by bola podlepena suchym zipsom a taktiez suchy zips by bol na palickach. Este tiez som rozmyslala, ci na spodok kazdej palicky nemam napisat cislo, aby boli ocislovane?

2. Vkladanie pom pom guliciek do nadobky - rozvoj jemnej motoriky. No taketo farebne nadobky asi nezozeniem (jedine, zeby niektora z vas vedela, kde by som ich nasla). Este porozmyslam a nieco popozeram - aka najlepsia alternativa by bola k tymto nadobkam.

verkavb
26. jún 2015

@luciah1 aj ja som za 2,3, hmatové pexexo tu ešte nemáme🙂

evkapio
autor
26. jún 2015

@ifoneta krasnenapady..len tie puzzle na palickach nie su pre nasu vekovu skupinu..iba ak by si dala dokopy par paliciek a obrazok rozdelila no najviac na 4 casti..to druhe sa mi paci..existuju take plastive nadobky ja aj doma taku mam..odfotim ti..a ze bu si ich omalovala..alebo vytlacila na papier a olepila..ved ty uz nieco vymyslis 🙂

evkapio
autor
26. jún 2015

@ifoneta taketo som myslela..a su rozne velkosti

ifoneta
26. jún 2015

@evkapio Super. Kde by som mohla zohnat taketo nadobky, tie by mohli byt, si myslim. A samozrejme, ze najeko by som ich dotvorila.

lucylucy1
26. jún 2015

ahojte, konecne som sa sem dostala, co by ste povedali na nieco taketo? fotky su z internetu

bambulka18
26. jún 2015

@luciah1 hmatove pexeso je super, mne sa velmi paci aj zvukove, ale kedze neviem zohnat tolko kinder vajiciek, tak som sa do toho nepustila (ale mozo to oslovi niektoru z vas 🙂 ) Prikladam este aj inspiraciu na to hmatove 😉

bambulka18
26. jún 2015

@ifoneta hlasujem za pom pom gulicky 🙂

bambulka18
26. jún 2015

@lucylucy1 pacia sa mi obidva navrhy, ale ked mozem dat len jeden hlas tak si vyberam to dvojzlozkove puzzle, len by som to spravila na podlozku ako dala @evkapio vo svojom navrhu niekde na začiatku

bambulka18
26. jún 2015

Prikladam nejake fotecky z netu k mojmu navrhu
1. retaz kde by sa kazde oko upinalo inou sponou
2. spony, snurky, koralky... prichytene na ploche (nie na vankusiku ako je na obrasku, ale na formate A4 , aby sa stranka dala zalozit do knihy)
3. spony zakomponovane do obrázka
Tesim sa na vase hlasy 🙂

evkapio
autor
26. jún 2015

@ifoneta no to ti zistim.uchmatla som to mojmu otcovi..mal toho vtedy vela a viem ze to stalo par centov..mozno aj v dobrych papiernictvach by to mohli mat..

evkapio
autor
26. jún 2015

@bambulka18 mne sa paci zakomponovat do obrazka..bolo by to mile..

katriona1
26. jún 2015

i já přidám svoje návrhy
1. zalaminovaná A4 a zalaminované kartičky na vkládání
2.vkládání klíčů, také zalaminované
3. procvičování jemné motoriky, dalo by se i obmenit knoflíky třeba za sucháč nebo nějaké jiné zapínání at je to zajímavější

katriona1
26. jún 2015

@evkapio ještě k těm paličkám, mám doma takové veliké paličky jako se používají u lékaře, dal by se udělat větší obrázek tak ze 4 paliček 🙂

evkapio
autor
26. jún 2015

@katriona1 to prve sa mi paci..

evkapio
autor
26. jún 2015

Ak som dobre pocitala je nas 13. Vecer dam dokopy ten album..

evkapio
autor
26. jún 2015

Zienky pozrite ake napady.super.

bambulka18
26. jún 2015

@katriona1 hlasujem za retaz,kedze je to aj jeden z mojich návrhov 🙂 , ale ja budem pravdepodobne robit obrazok zo zapinanim a tam nepouzijem vsetky mozne spony. Na tu retaz by sa dali pouzit gombiky velky maly, suchy zips, patent, magneticka spona, karabinka, zapinanie hacik ocko.... jednoducho deturence by si precvicovali vsetko 🙂

smirujuca
26. jún 2015

@evkapio lienka je super 🙂

smirujuca
26. jún 2015

@bambulka18 ja som za retaz 🙂

denisaol
26. jún 2015

@evkapio aj tie chobotnicky su super 🙂

natabun
26. jún 2015

@katriona1 ta prva aktivitka je naročna pre 1 az 2 rocne dietky, tam ide o pravo-lavo strannu orientaciu , hore, dole, v tomto veku deti o tom nemaju ani poantia..... Dievcata, skusme sa zamerat na tenn vek 1-2 rocky, nie pre starsie deti, potom ked budu starsie, urobime druhe kolo napr. narocnejsich......

verkavb
26. jún 2015

@bambulka18 aj mne sa páči reťaz

evkapio
autor
26. jún 2015

@bambulka18 oks takze sme sa dohodli?retaz...