Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky
Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
Ahoj kočeny , moje návrhy :
1.Fraby a tvary s priehľadnej folie ( požičaný obrázok , urobila by som niečo podobne )
2. Hmatove pexeso ( karimatka, vlnita lepenka,mikroténový sáčok,pridala by som aj bublinkou fóliu, pripadne
čo by ste chceli )
3. "Nálepky "do vane z kuchynsých utierok ( tvary by sme si dohodli )
4. - 5. Rozvoj reči, rozprávky ČČ a Repa
@bambulka18 tesim sa ze ste sa pridali..
@lucylucy1
Suhlasim s bambulkou..
@denisaol mne sa tiez paci filcova tvaricka..aj vcielky..a tu aktivitu co si vymyslelas tym zapinanim ti je tiez perfis..nech nemame len laminovacky. Navrhujem do nedele pockat nech sa este poprihlasuju zienky ak by este chceli..a potom si to uzavrieme amozeme zacat pracovat..uz aj teraz je nas celkom dost..🙂
Moje navrhy:
1. Puzzle z drevenych paliciek - mozu byt aj ine obrazky. Rozmyslala som, ci by nebolo dobre spravit nejaku podlozku, kt. by bola podlepena suchym zipsom a taktiez suchy zips by bol na palickach. Este tiez som rozmyslala, ci na spodok kazdej palicky nemam napisat cislo, aby boli ocislovane?
2. Vkladanie pom pom guliciek do nadobky - rozvoj jemnej motoriky. No taketo farebne nadobky asi nezozeniem (jedine, zeby niektora z vas vedela, kde by som ich nasla). Este porozmyslam a nieco popozeram - aka najlepsia alternativa by bola k tymto nadobkam.
@ifoneta krasnenapady..len tie puzzle na palickach nie su pre nasu vekovu skupinu..iba ak by si dala dokopy par paliciek a obrazok rozdelila no najviac na 4 casti..to druhe sa mi paci..existuju take plastive nadobky ja aj doma taku mam..odfotim ti..a ze bu si ich omalovala..alebo vytlacila na papier a olepila..ved ty uz nieco vymyslis 🙂
@luciah1 hmatove pexeso je super, mne sa velmi paci aj zvukove, ale kedze neviem zohnat tolko kinder vajiciek, tak som sa do toho nepustila (ale mozo to oslovi niektoru z vas 🙂 ) Prikladam este aj inspiraciu na to hmatove 😉
@ifoneta hlasujem za pom pom gulicky 🙂
@bambulka18 mne sa paci zakomponovat do obrazka..bolo by to mile..
Ak som dobre pocitala je nas 13. Vecer dam dokopy ten album..
@katriona1 hlasujem za retaz,kedze je to aj jeden z mojich návrhov 🙂 , ale ja budem pravdepodobne robit obrazok zo zapinanim a tam nepouzijem vsetky mozne spony. Na tu retaz by sa dali pouzit gombiky velky maly, suchy zips, patent, magneticka spona, karabinka, zapinanie hacik ocko.... jednoducho deturence by si precvicovali vsetko 🙂
@bambulka18 ja som za retaz 🙂
@katriona1 ta prva aktivitka je naročna pre 1 az 2 rocne dietky, tam ide o pravo-lavo strannu orientaciu , hore, dole, v tomto veku deti o tom nemaju ani poantia..... Dievcata, skusme sa zamerat na tenn vek 1-2 rocky, nie pre starsie deti, potom ked budu starsie, urobime druhe kolo napr. narocnejsich......
@bambulka18 aj mne sa páči reťaz
@bambulka18 oks takze sme sa dohodli?retaz...

@evkapio vo vymenach sa zvykne vytvorit album, kde sa daju aktivitky-fotky, pripadne popis, pod kazdu fotku nik zienky, ktorej aktivita patri (napr .3 aktivitky pri sebe , nik pod nimi ) a hlasuje sa, paci sa mi.......ktora vyhra, tak ta byva vitazna....je to ovela prehladnejsie ako takto...vedel by niekto vytvorit taky album?