icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

bambulka18
27. jún 2015

@evkapio pockam ako zahlasuju ostatne dievcata a spravim co vyhraje 😉

evkapio
autor
27. jún 2015

baby spravila som album na mojom profile.. pridajte like a podla toho sa rozhodne. tie na ktorych sme sa dohodli viete.. katriona a bambulka mate jednu aktivitu taku istu.. dajte pozor.. @svetielocko , @dajana , @natabun od vas neviem ake aktivity.. mozno som prehliadla.

verkavb
27. jún 2015

@evkapio to hladanie vecí v domácnosti nebudem robiť? či si máj nájsť inú aktivitu?

verkavb
27. jún 2015

@evkapio lebo v albume som sa nenašla ani v texte si ma nespomenula , písla som aktivitu na prvú stranu, foto je na druhej

smirujuca
27. jún 2015

@verkavb tvoja aktivita bola uz odsuhlasena, preto nie je v albume 🙂

verkavb
27. jún 2015

@smirujuca aháá oki, ja že v albume sú len odsúhlasené, to tá materská demencia🙂

smirujuca
27. jún 2015

@verkavb nie neboj 🙂 su tam len zie, ktore si mame vybrat a dohodnut sa 🙂

dexterka1
27. jún 2015

Baby, ja mam doma 14-mesacneho krca a tiez by sme sa radi pridali!

svetielocko
27. jún 2015

Ja by som spravila taketo navliekanie maxi koralok na spagat/drot - nehaky vhodny material na co sa to bude navliekat este pohladam 🙂 koralky by boli z penoej hadice co sa pouziva ba plavani napriklad. A budu dostatocne velke, aby ich deti nezjefli 🙂 cisla by som bs ne nepisala, lebo edte mame drobcov, ale moxem ba kazde napisat nejaky symbol- kvetinku, srdiecko, auto a pod
Foto som stiahla zo zahranicneho blogu
Moze byt? 🙂

svetielocko
27. jún 2015

Uz som nasla, ze oficialne sa tie penove hadice/slize volaju vodne rezance :D a pripadne mozu byt tie koralky aj viacfarebne, podla toho, kolko nas bude

denisaol
27. jún 2015

@svetielocko mne to pride zaujimave..podla mna super napad 🙂

dexterka1
27. jún 2015

Aha, teraz citam celu diskusiu.Ja dnes uz nestiham a zajtra tiez nie sme doma ☹ Neviem,ci stiham.nejaku aktivitu vymysliet / najst.V nedelu vecer sa to.uz "uzatvara"?

bambulka18
28. jún 2015

@svetielocko to je perfektny napad ja davam palec hore 🙂

bambulka18
28. jún 2015

@dexterka1 aj tu priamo v nasom fore je nahodenych par fajn napadov ktore este nikto nema tak skus pozriet mozno ta nieco zaujme a nemusis dlho hladat 😉

dexterka1
28. jún 2015

@bambulka18 dakujem pekne, ak stihnem, tak sa urcite ozvem. Ale zatial so mnou neratajte, nerada by som zdrzovala 🙂

evkapio
autor
29. jún 2015

@dexterka1 ahojkyvitam ta.kludne sapridaj ak chces..skus nieco vymysliet co najskor..ostatne baby uz zacali pracovat naaktivitkach.

evkapio
autor
29. jún 2015

@svetielocko super napad..myslim ze sme sa dohodli babam sa paci.🙂

evkapio
autor
29. jún 2015

Baby takze zhrnam to vsetko @luciah1 hmatove pexeso, @katriona1filc a zapinanie, @svetielocko navliekanie penovych koralkov z tyce na plavanie, @ifoneta kelimky na vhadzovanie, @lucylucy1rozstrihane dvojzlozkove puzle, @bambulka18 spony..na ploche, @natabun farebne triedenie obrazkov (vcielky), @denisaol tvar z filcu, @extrate spy bottle, @evka.pio rybolov, @smirujuca tvary site z filcu prilepenie na suchy zips, @verkavb zalaminovane obrazky v domacnosti (nevymyslela by si k tomu napriklad nejaku predlohu napriklad obrazok kuchyne tam.by tie veci videli a deti by tie karticky mohli aj priradovat..dako dotiahnut tu ulohu..lebo len vytlacit a zalaminovat a hladat po byte to je take jednoduche..co povies? myslim aby sa tie obrazky dali vyuzit na viac sposobov.. @dajaana sa zatial neozvala..a @dexterka1 je nova..uvidime ci sa zapoji..🙂 dufam ze som to dobre lebo som bez notebooku.ak som dqco poploetla prosim opravte ma..

bambulka18
29. jún 2015

Tak idem sa pustit do prace nech maju deturence radost 🙂 . Kedy si dame deadline na odoslanie balika ?

denisaol
29. jún 2015

no super 🙂 a kolko nas teda je presne?

evkapio
autor
29. jún 2015

@denisaol zatial 12 a dve este neviem..a datum do konca mesiaca mi mohlo byt?posledny tyzden by sme to posielali a uzavreli..

bambulka18
29. jún 2015

Napis nam tvoju adresu. Do 31.jula ti posleme balicek s nsimi aktivitami v krabici s podacim listkom, baliacim papierom a 4eurami, este nico som zabudla? Jupiiii uz sa velmi tesim 🙂

dexterka1
29. jún 2015

Baby, ak by som urobila taketo nieco, mali by ste zaujem?

evkapio
autor
29. jún 2015

@bambulka18 podla mna si nezabudla nic..😉 Mgr.Eva Piovarciova, Hybe 658,03231 Hybe..

dajaana
30. jún 2015

žienky, len tíško závidím - ja sa teraz nezapojím - jednoducho sa na mňa akosi teraz sype zo všetkých strán. ☹snáď sa od vás aspoň inšpirujem.
a zapojím sa do ďalšej výmeny.
teraz na mňa nečakajte - nestíhala by som to. ☹

verkavb
30. jún 2015

@evkapio idem niečo pohladať skúsim to viac rozšíriť🙂 Dúfam že nájdem vhodný obrázok a pôjdem makať

smirujuca
30. jún 2015

Zienky snad to stihnem do konca mesiaca. Dnes objednam matros. Len o tyzden idem s malou na prazdniny k dedovi. 😒 Uvidim ako budem stihat.

verkavb
30. jún 2015

doplnim k mojej aktivite ešte obrázky - obývačka, kuchyňa, detská izba, WC, kúpelna, chodba a psa (lebo v obrázkoch je aj pelech pre psa a miska🙂
Niekto tu spomínal že aktivity by sme dali to A4 zatváraciho obalu aby sa to dalo vložiť do karisbloku. Vedeli by sme mi poslať link, mne nájd vždy len obyčajné euroobaly.

luciah1
30. jún 2015

ciao kočeny 🙂 idú nám očné zúbky tak Vás sledujem len cez mobil :D

luciah1
30. jún 2015

ešte k HP- bude Vám stačiť 5 párov (10 viečok )alebo chcete viac ? Ja mám HP na chladničke podlepené magnetickou páskou - spravím aj Vám takto?