icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

evkapio
autor
30. jún 2015

Mozes..nechavam to na teba 🙂

evkapio
autor
30. jún 2015

@verkavb neviem.aky obal myslis..no podla mna to kupovat nemusis..dame si to do obalky a do euroobalu..setri si korunky 🙂

denisaol
30. jún 2015

@luciah1 s tou magnetickou paskou by to bolo super 🙂

dexterka1
30. jún 2015

Baby, tak ak sa este mozem pridat, tak by som urobila jednu z tychto aktivit, Ktora by sa vam najviac pacila? To prve je zbieranie jablcok, druhe ukladanie podla velkosti a tretie priradovanie farieb. Pekny vecer prajem! 🙂

bambulka18
30. jún 2015

@dexterka1 mne sa pacia jablcka, takze hladujem za oberacku 🙂

bambulka18
30. jún 2015

@luciah1 myslim ze 5 je tak akurat, aby si s tym deturence vedeli rady 🙂 Podlepit to paskou je super napad.

bambulka18
30. jún 2015

@verkavb aktivity ktore su robene na filc by mali mat format A4 aby sme si z nich moli potom spravit latkovu knihu....myslela si toto? Aktivity z ostatnych materialov nemaju predpisany rozmer, ale samozrejme ma to byt prisposobene detskym rucickam 🙂

verkavb
30. jún 2015

ja som za oberačku🙂

smirujuca
30. jún 2015

Oberacka

denisaol
30. jún 2015

Ja som tiez za jablcka🙂

lucylucy1
30. jún 2015

takisto oberacka za nas 🙂

luciah1
30. jún 2015

Aj ja som za oberacku

saraharoman
30. jún 2015

Ahojte☺ mohla by som sa aj ja este pridat?

evkapio
autor
30. jún 2015

@dexterka1 takze oberacka..aj ked mne saaj zmrzka paci.. Zienky vy sa vyjadrite ci prijimame este..objednavali ste si uz material..
@saraharoman

saraharoman
30. jún 2015

Dufam, ze ma primete☺.a ak ano tak aj napiste ci mam spravit nejaku aktivitu,ktora bola navrhnuta alebo mam nieco vymysliet. A prosim prosim zoberte ma medzi vas😊

svetielocko
30. jún 2015

S dexterkou nas je 13, takze saraharoman by bola 14., vsak? Ja som este neobjednavala nic, takze za mna v pohode 🙂 Inak @evkapio posleme ti vsetky vyrobene kusy alebo ten jeden kus pre seba si rovno nechame? Asi pre teba bude jednoduchsie to triedit, ked dostanes od kazdej z nas vsetky veci, ale povedz si sama.

bambulka18
30. jún 2015

@saraharoman jedna mamicka odstupila, lebo ma toho dost a teraz nestiha, takze ja si myslim ze sa k nam mozes pridat namiesto nej 🙂 Ak budu aj ostatne mamicky za tak ja davam do pozornosti zvukove pexeso 😉 (velmi sa mi to totiz paci, ale ja neviem zohnat tolko kinder vajiciek), ale samozrejme si mozes navrhnut 3 vlastne aktivity na ktore si trufas a my nieco odsuhlasime 🙂

saraharoman
30. jún 2015

bambulka18 to zvukove pexeso niekde preberali a ze je lepsie v rolkach od papiera ze vo vajickach to ta umelina skresluje. Osobnu skusenost nemam takze netusim ci to tak je. A dam sa na hocico☺. Samozrejme musela by som si zistit ci som schopna zohnat tolko vajicok☺

luciah1
30. jún 2015
denisaol
1. júl 2015

Ja eate tiez nemam vsetok material takze za mna kludne pod medzi nas🙂

dexterka1
1. júl 2015

@bambulka18
@verkavb
@smirujuca
@denisaol
@lucylucy1
@luciah1
@evkapio dobre baby, tak budeme oberat 😀

smirujuca
1. júl 2015

Ja som vcera objednala pre istotu pre 14ludi. Tak snad bude dost

dexterka1
1. júl 2015

Baby, este jedna otazka, uz objednavam material a za svet si neviem spomenut - ako sa vola to "zapinanie", co sa pouziva v quiet books - ked nechcem pouzit suchy zips, ale take to kovove zapinanie - viete, co myslim? 😀

dexterka1
1. júl 2015

@smirujuca dakujem, uz som nasla 🙂

extrate
1. júl 2015

Ou. Ja som dnes nakúpila 13 kusov zo všetkého. Ešte môžem zohnať také isté do konca mesiaca, ale už nepridávajte dalšie lebo nakupujem v prahe a nechodím sem tak často 🙂

natabun
1. júl 2015

Dievčatá, prosím vás prepáčte, odstupujem, nestihala by som, zmena okolností..... Všetkým vám prajem krásnu výmenu 🙂

saraharoman
1. júl 2015

Baby tak ako beriete ma? A aku aktivitu mam urobit? To zvukove pexeso?

evkapio
autor
1. júl 2015

@saraharoman ano kludne sa pridaj..vymysli daco pekne..dsj tu 3 navrhy a uvidis co sa bude komu pacit..
@svetielocko ano potom poprosim.poslat vsetko nech tonedopletiem..dakujicku..

saraharoman
2. júl 2015

Ahojte..tak moje navrhy na aktivity..1. Domaca plastelina 2. Hra s tienmi 3. Hmatove Vrecusko s roznymi drobnostami 4. Razitka alebo spravim ak chcete to zvukove pexeso co mi bolo navrhnute alebo navrhnite aj nieco ine. Nehnevajte sa ze dnes iba takto strucne bo som na mobile zajtra pridam aj foto.