icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

rosna
4. máj 2014

Jedna otazka na vsetkych. Kedy si predstavujete ddl vymeny? Len aby som si vedela naplanovat vyrobu a nenahanala sa.

sliver
4. máj 2014

čo tak sa prispôsobiť s ddl @katinam ?

natabun
4. máj 2014

@sliver ok, tak tie fazulky som nepoichopila? spominali ste, ze to prehdite mne, ci??? takze fazulky nadobro prec, hej?

asi som to komplikovane popisala. myslela som , ze ked budem robit ten kviz, lienky vylucujem.
dava zmysel, ked dam zahlasovat, tie ktore. maju zaujem o kviz abo lienky? jedna z nich sa presadi a zvuky necham? to uz je zrozumitelne, nie?
a potom nech si kocky vyberu v albume ci kviz - zvuky, abo lienky- zvuky....

.

natabun
4. máj 2014

@sliver tak to ma nechat v albume a nechat to na vyhernu 1? uz som popletena..........

natabun
4. máj 2014

natabun natabun natabun majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe

dievcata, kedze som nespravne pochopila tie fazulky, ze uz ich ma lucka, tak odignorujte to hlasovanie tu............

sliver
4. máj 2014

@natabun ja už tiež neviem... ja som pôvodne chcela fazulky od Lucky lebo tie predlohy od nej už mám... ale potom sa dievčatá ozvali že ani u teba si nemajú čo vybrať.... takže čis a to nedá tebe... ale myslím že ten kvíz je super a mohol by sa hodiť viacerým ale v podstate mi to je jedno, ja sa dohodnem aj indi vindi takže na mojom rozhodnutí isto neváži a aj keby som mala niečo dvakrát mi to vôbec nevadí....
možno by som chvílku počkala kým sa to utrasie s kvízom (aký bude mať ohlas 😉 ) aj ked ja mu verím a že už nebudeš dalej riešiť nič 😉
ale samozrejme to je iba môj názor, vklude sa môžu vyjadriť aj ostatné!
ja fakt nemám so žiadnou variantou problém 😉

adelajda2012
4. máj 2014

Baby, tak ja som skusala robit prototyp obliekania. Predstavovala by som si to tak, ze k tomu budu tri kocky. Na jednej budu len farby cervena, zelena, modra, fialova, oranzova, zlta. Na druhej dvojkombinavie farieb (spodne diely oblecenia su v dvojkombinaciach) napr. Cervena,cierna-zelena,siva-oranzova,modra...adt.. Na tretej kocke by boli trojkombinacie farieb ako su na vrchnych dieloch oblecenia t.j. napr. zelena, oranzova, modra.
Myslite, ze to ma zmysel? Alebo je to blbost a zbytocne vela roboty?
Alebo ak by ste mali nejaky napad ako upgradenut to obliekanie, sem s nim 🙂
@natabun @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe

dievcata, kedze som nespravne pochopila tie fazulky, ze uz ich ma lucka, tak odignorujte to hlasovanie tu............

natabun
4. máj 2014

@sliver ok , utrasie sa, len ma tie fazule zmiatli, som nevedela, kolko sa mi tam toho este nakopi ")

adelajda2012
4. máj 2014

Baby, co ste si lajkli puzzle, tu je prototyp. Zatial to nie je zalaminovane a nastrihane. Laminovat budem do 125mic folie - ta hrubsia, vraj sa nerozliepa aj ked nema presah. Ten par milimetrovy presah folie bude na vonkajsom okraji, ale vnutorne okraje karticiek budu odstrihnute presne, aby do seba zapadali. (Dufam, ze pisem zrozumitelne).

adelajda2012
4. máj 2014

@lucia814 @majush @luciaobrocnikova - vy tri ste si lajkli tu filcovu duhu. Baby, zatial vam nechcem slubit, ze ju fakt urobim, lebo neviem, ci budem stihat (vystrihnut to nie je az taky problem, ale nemam podklad k tym kartickam, takze to by som asi musela prekreslovat v PC...neviem, este som sa tomu nevenovala). Ale mozme to zatial nechat otvorene a uvidim. Bud vam ju urobim, alebo si potom vyberiete ine. Moze byt?

zyzu
autor
4. máj 2014

@natabun ta hra je super, rozmyslam,ze sa prehodim 🙂

zyzu
autor
4. máj 2014

@majaza ani ja nema problem s vyrobou viacerych aktivit (vyzera to na organy a kocky)

atomica87
4. máj 2014

@adelajda2012 ak by si mala problem s tym vykreslovanim v PC, alebo nestihala, kludne sa ozvi, ovladam niekolko grafickych programov, to je rychlovecka 🙂

sliver
4. máj 2014

@natabun si sa zlakla čo? že budeš robiť 4 veci 😉

sliver
4. máj 2014

@adelajda2012 ivaha čo je s nami aj v tejto skupine túto duhu robila pre nás v inej výmene 😉 tak ak budeš chcieť napíš jej o predlohy 😉

sliver
4. máj 2014

@adelajda2012 ten nápad s kockou sa mi na celom obliekaní páči najviac, veľa oblečení čo som doteraz videla nemali tie kocky a to je perfiš nápad podľa mňa
tu trojkombináciu trošku nechápem 😉

luciaobrocnikova
4. máj 2014

ach tie fazulky fazulky 😀 😀 😀

adelajda2012
4. máj 2014

@sliver no tie vrchne tricka su trojfarebne...hned prve je napr.fialovo-zeleno-ruzove. Tak som myslela, ze podla kocky s dvojkombinaciou farieb by sa obliekali nohavice a podla kocky s farebnou trojkombinaciou by sa obliekalo tricko. T.j. dieta si hodi obe kocky a podla nich urci, co ma obliect. Len neviem, ci to uz zbytocne nekomplikujem.
A pre mensie deti by bola ta kocka, kde je vzdy len hlavna farba oblecenia.
Neviem ako to napisat, sama mam pocit, ze pisem po madarsky 🙂

majush
4. máj 2014

@adelajda2012 nemusíš si robiť starosti s dúhou, páči sa mi aj puzzle, kludne mi môžeš urobiť puzzle ako ostatným!!!

natabun
4. máj 2014

@sliver hej 🙂

lucia814
4. máj 2014

@adelajda2012 mne sa paci aj to puzzle tak som si to prehodila vobec si nemusis robit starosti s tou duhou

rosna
4. máj 2014

@adelajda2012. Neviem ci si zbytocne nekomplikujes robotu. Stacili by dve hracie kocky s jednou farbou na kazdej strane a deti by sa orientovali podkladovou farbou oblecenia. Inak je super ze ich robis take pestre. Perfektne to vyzera 😉 tesim sa ako sa s tym pohrame

zuffovaeva
4. máj 2014

@majaza super, rada sa pridam. Tesim sa ze nieco pekne vytvorim pre nase deticky! Robim to prvy krat tak dufam ze budete mat trocha strpenia s mojimi otazkami ak nieco nebude jasne ;) Kludne mi navrhnite par aktivit, mozem nieco pohladat aj sama, ale este sa v tom iba zacinam orientovat 🙂

ivaha
4. máj 2014

@adelajda2012 este ma napadlo, by si mohla napr dat namiesto tych jablcok lienky a pridat aj tie drevene lienky co mala natabun a bolo by to uplne super, alebo prilozis jablcka 🙂 ?

majaza
4. máj 2014

@adelajda2012 vobec to nemusis komplikovat s tolkymi kockami, mne by stacila aj jedna 🙂

@autosedacky_net bohužial, namiesto teba uz priberáme inu maminu, potrebujeme sa posunut dalej...

@sharonik ides teda s nami do výmeny?

ivaha
4. máj 2014

@sharonik super zas sme spolu 🙂

ivaha
4. máj 2014

@adelajda2012 alebo by mohlo byt ku kazdemu poctu nieco ine napr pomaranc, jablcko.....

katinam
4. máj 2014

@adelajda2012 nemusis to vobec komplikovat viackombinaciami, stacia 2 kocky s 1 farbou na kazdej stene
c.1 hlavne farby oblecenia, ak spravne pozeram, je ich 6 kusov=1 kocka - bledomodra, zlta, tmavomodra, cervena, zelena a oranzova
c.2 farby detailov na obleceni, zase 6 farieb - dalsia kocka - biela, fialova, ruzova, cierna, seda, telova
Dieta hodi kockami, vyberie si 1 kus oblecenia podla hlavnej farby a druhy podla detailov. Len by bolo nutne zmenit trosku farby detailov, aby boli na hornych aj dolnych na vyber vsetky farby, teraz chyba hore cierna a dole kremova a ruzova.

sharonik
4. máj 2014

@majaza áno idem do toho, len teraz rýchlo nájsť nejakú aktivitu, o ktorú by bol záujem. Máte nejaké voľné typy, či mám navrhnúť ja 🙂 ešte som sa chcela spýtať či sa orientovať na vek 2-3 alebo skôr na ten 4-5 rokov, lebo máme dosť široké rozmedzie 😉

ivaha
4. máj 2014

@sharonik na toto sa chystam nieked v buducnosti, ale ak by sa ti chcelo vyrobit bolo by supeer