Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@milatenko1 dik, len ja to objednavam z portugalska a nazivo som to este nevidela, skusenost mam len s A4 z jedneho obchodu a tam nemaju vacsie rozmery, ale na obrazku vyzera fajn.
@sunsun ja beriem folie odtialto http://www.alza.sk/spotrebny-material/laminovac...
PROSIM ZAHLASUJTE V MOJOM ALBUME ZA AKTIVITY O KTORE MATE ZAUJEM - KAžDEJ MAMIčKE LEN JEDNU AKTIVITU PROSIM...
baby ktore ste este u mna nehlasovali, napiste prosim ci chcete niektoru. z mojich alebo dajaku z aktivit z druheho albumu kde majaza dala nevyherne aktivity. Ak treba, najdem este ine aktivity alebo by som rada urobila aj labyrint ktory sharonik nechce robit. Rada kreslim tak by som to dala.
@rosna ja si myslím že si dala super návrh na duhu, že tu je skôr problém že niektoré maminky nemajú vobec odhlasované alebo si nevedia vybrať z tvojich super návrhov, nevidím potrebu dávať ďalšie návrhy... skôr ponaháňať maminky nech zahlasujú 😉 alebo si nevšimli že ešte nemajú u teba zahlasované 😉
nejdeš robiť iba výhernú? ved dúha má dosť hlasov, radšej som za viac prepracovanú dúhu ako sa trápiť ešte labyrintom....
@katinam mna este napadlo, ze by si mozno mohla posielat tie vrecuska prazdne a kazdy si ich uz naplni a zasije jednu stranu doma. Tak sme to robili v minulej vymene pri inej aktivite. Ale je to aj na ostatnych, ci by im to nevadilo...
@rosna no ty urob radsej tu duhu a neprovokuj s labyrintom, lebo uz teraz neviem co si tu povyberat :D
atomica87 @sharonik @katinam @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva
dievcata, prosim, ktore nezahlasovali, vyberta a zahlasujte, dakujem.
@adelajda2012 @martina646, @lucia814, @zyzu, @milatenko1, @dorothe, @tomanlucy adelajda2012 mala napad poslat vrecuska prazdne, vadilo by vam to niektorej, keby ste ich museli naplnit a zasit kusok z jednej strany?
@majaza zahlasovane.. Mame dva roky takze vacsinou som vyberala podla toho.
@sharonik @katinam @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva
dievcata, budem vyrabat aktivity 2 - hru so zvukmi a moj prvy kviz, tak poprosim, ak niekto dal lienky, presunte sa , dakujem
natabun atomica87 @sharonik @katinam @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva
dievcata predstava o pocte karticiek ku kvizu?
@majaza ak by sa ti pacili, ale musela by som to naskenovat ovela lepsie. zvieratka sa opakuju a mne samej sa nepaci, ze je to jednorazova aktivita, ked sa nalepia, uz sa nedaju odlepit, tak to planujem nalepit na kusky machovky alebo zalaminovat a prikladat. Tak by som mohla dat po 1 z kazdeho na A4 a naskenovat.
@adelajda2012 prehodila som si u teba LIKE z pocitania na obliekanie

@ivaha ja mam znacku peach a som spokojna... laminovala som na niekolkych worshopoch, doma dost casto laminujem a sluzi bez problemov... (vobec nebola draha), folie som mala tej istnej znacky, ale aj zo sevtu (tie su asi najdrahsie), potom aj lidlacke, teraz naposledy som mala tiez nejake znackove, lebo som rychlo potrebovala pre materske centrum a ine som nezohnala... (neviem uz znacku), no teda nevidim v nich rozdiel, ked mas rovnaku hrubku... fakt sa oplati vychytit akciu v lidli a dat za 40 folii cca 3e, lebo za najlacnejsie "znackove" som dala v papiernictve skoro 20 (100ks) a to som obehla 4 papiernictva a v dalsich stali este viac.... 😒