icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

martina646
5. máj 2014

@katinam moze byt, dokoncim sama

sunsun
6. máj 2014

@katinam zvieratka su super...🙂

sunsun
6. máj 2014

@komzikosaurus prepac, ze az teraz, ale zaspala som vecer s mojim dietatom ... tu su este dva napady, co by som ti mohla ponuknut, ak by si radsej nieco ine... stare zname vtaciky.... a u nas velmi oblubena prevliekacka geo tvarov, my mame doma este jednu od @atomica87 - ona mala super napad nastrihat slamky a povysit prevliekacku na "vyssiu uroven".... 😉 pripadne, ak by ste hocikto chceli radsej nieco z tychto aktivit, nie je problem, urobim kazdej, co budete chciet.... 🙂

milatenko1
6. máj 2014

@katinam mne osobne nevadia prazdne vrecuska... myslim, ze kazda mame napln doma 🙂

sharonik
6. máj 2014

@majaza takže zatiaľ mi pridaj do albumu
- životné cykly (foto na str. 15 s motýľmi)
- skladanie súhvezdí - tu je link na obrázok
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5840432...
- triedenie podľa tvaru, veľkosti, farby (foto na str. 15 pod motýľmi)
- skladanie farebných nanukových paličiek podľa predlohy- link na obrázok
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

Uvidím či bude záujem, ak nie pridám ďalšie do ponuky 🙂 Húsenicu som stiahla z ponuky, lebo zapínania má už dorothe, ale ak by mal niekto veľký záujem urobím mu.

sliver
6. máj 2014

@sharonik súhvezdia sú už tiež 😒

sharonik
6. máj 2014

@sliver viem, toto by boli vystrihnuté hviazdičky z filcu a deti by skladali akože na oblohu (čiernu podložku) podľa predlohy
Tak poraďte čo ešte pre tých väčších ( veľa toho už máte) myslela som ešte na
- priraďovanie malých a veľkých písmen (zalaminovaná podložka s malými písmenami a veľké písmená nalepené na vrchnákoch z PET fliaš
- počítanie (ak by nerobili Lucky s tými fazuľkami čo je v albume)
- priraďovanie semienok k plodinám (v nevýhernom albume je u kozmikosaurus, len o to asi nebol záujem)- ak by ste mali niektorá toto už odo mňa z inej výmeny môžem urobiť k tomu nadstavbu (ovocné kôstky a stromy- čerešnička, Višňovským, marhule, broskyne, slivky, jablká, hrušky...) resp. orechy a stromy - len tie neviem či zoženiem do leta🙂 - najmä žalude, bukvice, pagaštan a jedlé gaštany - bolo by ideálne až na jeseň robiť)

sunsun
6. máj 2014

@sharonik mne sa pozdavaju aj zivotne cykly, aj priradovanie malych aj velkych pismenok, aj priradovanie semienok..... 😉

katinam
6. máj 2014

@sharonik uz prosim prestan pridavat nove napady, lebo ja chcem skoro vsetky a teraz sa nemozem rozhodnut, co si vyberiem 😀 Inak podklady na suhvezdia mas odniekal stiahnute alebo si robila sama?

majaza
6. máj 2014

@sharonik tak som ti dala do albumu zatial 4 návrhy, ja osobne mam už teraz problem si vybrat 😝

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik
prosím zahlasujte,

a este raz prosím @dorothe o hlasovanie a trošku viac aktivity aspon teraz ked sa vyberaju aktivity...

majaza
6. máj 2014

@sunsun , presne aj ja by som rada vsetky tieto tri 😀

majaza
6. máj 2014

@katinam este som chcela k tym zvieratkam...
aj mne sa moc páčia, no nemam doma ani farebnu tlačiaren ani laminovačku a kebyže to dam niekam urobit, tak ma to vyjde dosť draho, čo si momentalne fakt nemôžem dovolit 😒
jedine, že by som to dala vytlačit na nejaky fotopapier a povystrihovala vam, no to neviem či by ste chceli...

atomica87
6. máj 2014

Takze u mna mate:
pismenka:
kazda dostane dve cele abecedy, plus nejake naviac co ostali roztriedim este...Ecok mam tolko, ze kazda dostanete po 10 😀 😀 😀
@atomica87, @martina646, @lucia814, @sunsun, @sliver, @komzikosaurus, @rosna, @adelajda2012, @sharonik, @milatenko1, @natabun, @tomanlucy
a miesanie farieb:
@katinam, @majush, @majaza, @luciaobrocnikova, @zyzu, @ivaha, @zuffovaeva, @natabun
nehlasovala @dorothe
takze takto si vas baby uz finalne znacim

material mam na 15 abeced a 10 miesanie farieb.
cize mam naviac: 3 abeceda a 2 miesanie farieb, podla toho co si vyberie dorothe, rada posuniem aj dalsie aktivity, cize ak by ste niektore ako napr. natabun chceli obe aktivity, a viete mi na oplatku aj vy ponuknut nejaku dalsiu, tak ich rada posuniem dalej.

atomica87
6. máj 2014

@majaza ani nevrav o tych prachoch, ja myslela ze to uhram, aj by som to uhrala na 30 eckach, keby mi mm dnes neznamil ze sa im v robote pokazila tlaciaren. Dufam ze to za mesiac opravia, ked nie, nwm 😒

majaza
6. máj 2014

@atomica87 ak by som ti ja mohla vyrobit este nieco, tak by som pristala aj na písmenka 🙂

milatenko1
6. máj 2014

@atomica87 u mna si vies vybrat?pretoze som velmi vahala, co si z tvojho vybrat. popravde, som si "strihala" 🙂

ivaha
6. máj 2014

@atomica87 ahoj, ja som sa pridala neskor a celkom neviem, co vsetko obnasa to miesanie farieb, kolko je tam folii-ci len tie 3-4?, teda "kolko farieb" sa da namiesat, lebo mala miluje malovanie a stale si miesa nove a nove odtiene, a toto by bolo nieco ine, na okno miesat 🙂 vdaka

atomica87
6. máj 2014

@ivaha no tri zakladne, plus zelena, a zlozit sa da oranzova, fialova, zelena a hneda...plus k tomu posielam aj take karticky kde sa to da nacvicovat...

atomica87
6. máj 2014

@majaza a mohla by som si u teba priliknut aj to prekreslovanie, ked ho asi nejdes vyrabat?
@milatenko1 u teba som si prilikla suhvezdie 😉
takze vy dve mate u mna zatim po obe aktivity.

atomica87
6. máj 2014

takze miesanie farieb je uz obsadene, ohlasila sa mi @sliver a ta ho dostane, ak si ho nevyberie dorothe 😉

ivaha
6. máj 2014

@atomica87 a keby bolo viac folii,aj ked tych istych farieb dali by sa aj odtiene riesit?a ako sa to pripina na sklo?

katinam
6. máj 2014

@atomica87 ja by som chcela aj pismenka, ak su este volne, spravim ti za to este nieco ine, co by si chcela. urcite nieco najdeme. 🙂tiez som u teba mala problem si vybrat a chcela som obidve. ale folie vyhrali, tie uz som zhanala material sama

atomica87
6. máj 2014

@ivaha nie neslo by to, lebo akonahle sa spoja tri zakladne farby, vzdy z toho vznikne hneda....inak folie si uz rezervla sliver, takze uz nemam naviac ani kus.

@katinam pisem si ta

uz ostala len jedna abeceda, v pripade, ak si ju nevyberie dorothe. AK si ju vyberie, aktivity su rozdane 😉

atomica87
6. máj 2014

@katinam u teba by som si toto ak by som mohla, lebo tiez som sa rozhodovala 😉
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/nav...

katinam
6. máj 2014

@atomica87 jasne, spravim ti abecedu.

komzikosaurus
6. máj 2014

@sunsun to je v pohode , teraz neviem budes robit aj tie rocne obdobia? lebo ak hej tak to chcem 🙂

atomica87
6. máj 2014

Po troch dnoch dotrieddne 😀 tak sa uslo to kazdeho vrecka po 60 pismen nakoniec. Dve cele abecedy a zvysok som rovnomerne rozdelila....eciek mate vsetky po 6...aspon budete vediet, ze aktivitku vam triedila Ela 😀
Ak aj vy mate nieco rozrobene hodte fotky....som zvedava jak pubertatcka 😀 😀 😀

natabun
6. máj 2014

martina646, lucia814, majaza, sunsun sliver zyzu komzikosaurus ivaha rosna adelajda2012 atomica87 sharonik milatenko1 tomanlucy
dievcata, poprosim vasu predstavu o pocte karticiek ku kvizu a aka tematika? z kazdeho trosku?

atomica87
6. máj 2014

@natabun no pocet si zvaz sama podla nakladov a casu...a tematiku, ja by som brala nieco z prirody

natabun
6. máj 2014

@atomica87 ok, objednala som origos hru ako darcek 🙂 dve muchy jednou ranou, tak obkukam , co tam je a pod. potom dam vediet blizsie....