icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

sliver
7. máj 2014

okolo 20.6.

sliver
7. máj 2014

2.7.

ivaha
7. máj 2014

@zuffovaeva prepac, ale ja si vyrabam take rybky, takze pre nas nieco ine, ak mozes, radsej tu skladacku,z coho by bola vyrobena?ja by som prijala nieco tvrdsie 🙂 dakujem

ivaha
7. máj 2014

@sliver mne to je absolutne jedno ten termin zatial, tak ak nevadi, nehlasujem

sharonik
7. máj 2014

@sliver ja sa budeme dal vyjadriť až keď budem vedieť ktorů aktivitu, resp. aktivity budem robiť - napr. na tie cykly budem určite potrebovať viac času ako na semienka alebo to triedenie tvarov 🙂 ešte 9 ľudí u mňa nehlasovalo, pôjdem ich ponaháňať🙂

sharonik
7. máj 2014

@zuffovaeva keďže mám už jeden úžasný rybolov od @ivaha🙂 tak by som radšej modré trojuholníky.

sharonik
7. máj 2014

@katinam, @majush, @luciaobrocnikova, @komzikosaurus, @majaza, @adelajda2012, @martina646, @tomanlucy, @dorothe
Dievčatá poprosím vás o zahlasovanie mojich aktivít v albume. Ak si neviete z ponuky nič vybrať, dajte mi vedieť a určite sa nejako dohodneme🙂

katinam
7. máj 2014

@luciaobrocnikova ale ja to mozem poslat az ked budem v Portugalsku, cize dorucene zaciatkom jula, to je v pohode?

sunsun
7. máj 2014

@zuffovaeva mna by tie rybky potesili...🙂 je to jedna z aktivit po ktorej tuzim...🙂 a tangram mame....

milatenko1
7. máj 2014

@sliver , @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik @katinam
snad som vas sem vsetky dala... baby, len sa chcem spytat, ci som uz u kazdej zahlasovala.. myslim, ze hej....

milatenko1
7. máj 2014

@zuffovaeva ano..kazda mala gombik ako ocko a potom rozne koralky - napr. 5 malych, druha mala 8 velkych - ale rovnake a odlisne od ocka, aby dieta vedelo co ma spocitat...

i ked, ja sa viac priklanam k tomu skladaniu

katinam
7. máj 2014

@luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @adelajda2012 @martina646 @natabun @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik

kocky, mam poslednu hodinu a pol na kupenie listkov, ak chcem prist v juni, ak kupim neskor, cena je o 60€ vyssia = kupujem na august. Takze prosim dajte rychlo vediet, ak to niektora nemate sancu stihnut do 20.6.

ak kupim na august, mozem poslat najskor zac. jula, odtialto posta velmi nefunguje.

sliver
7. máj 2014

@katinam kukni hore na zaciatok tejto strany kto dal like na 20.6. 😉

katinam
7. máj 2014

@sliver, pozrela som, tie som zo spravy vynechala, len chcem vediet, ci nie je niektora z ostatnych, co by to nestihala.

sunsun
7. máj 2014

@milatenko1 @zuffovaeva baby, ja by som to nekomplikovala s tymi koralkami, tam sa cvici uplne ina zrucnost a ked sa to prilis prekombinuje, tak to pre dieta tiez nie je uplne dobre 😒

zyzu
autor
7. máj 2014

@katinam no neviem ako to nakoniec dopadlo, ale ja sa prisposobim (hoci som hlasovala za 20.6, ak by sa urcil termin uz teraz tak to zvladnem🙂 )

zyzu
autor
7. máj 2014

@zuffovaeva tie rybky su parada, ale ja by som bola za to, aby boli bez goraliek,len ciste

katinam
7. máj 2014

@zyzu zatial nijako, este cakam, ale aj tak to uz asi nestihnem, zase nam blbne internet, nejde mi otvorit internetbanking. Ak by sa vas niekedy niekto pytal, ci chcete zit v Afrike, tak nie, nic tu poriadne nefunguje, poobede 4 hodiny bez elektriny a vody, satelitny prijimac blbne a niekolko krat denne internet 😒

majaza
7. máj 2014

@katinam a ako si sa tam dostala?
ja by som sa tam bala žit asi...
ale mozno mam len nejake predsudky, neviem :-/

katinam
7. máj 2014

@majaza manzel je tu pracovne, este rok. Zit sa tu da, nieco uplne super, ine onicom, spriemerovane v pohode 😀

katinam
7. máj 2014

Takze letenka kupena na august, skusim este zistit, ci sa bude dat balik poslat nejako alternativne odtialto, ale velku sancu tomu nedavam. V kazdom pripade sa poponahlam a poslem hned, ked priletim 23.6., pisu 5 prac. dni, tak okolo 30.6. by to so stastim mohlo byt na Slovensku. Sorry za dnesny chaos, zasiahla vyssia moc, nebola som schopna kupit letenku na jun, zase nefungoval net. Tak ci tak dve z vas chceli neskorsi termin, a ostatne budete musiet tyzden pockat.

sunsun
7. máj 2014

@katinam to je uplne super... mna by to aj lakalo, ale ako pise majaza, tiez by som mala aj obavy.... 😉

majaza
7. máj 2014

@zuffovaeva nahodila som ti návrhy 🙂

@sliver ,
@ivaha
@sunsun
to nieje hociaka skladačka, ani tangram 🙂

sú to modré konštrukčé trojuholníky, su super 🙂
https://docs.google.com/file/d/0B-Jp2xvcHjp4TWN...

majaza
7. máj 2014

@sharonik nejde o to, ze by som si nevedela vybrat, že neni z čoho, ale som si nevedela vybrať lebo toho bolo vela na vyber 😀

ivaha
7. máj 2014

@majaza dakujem 🙂 .praave preto, ze to poznam som pisala ze by bolo dobre to mat z niecoho tvrdsieho,velmi sa mi paci ako @vmb z inej vymeny podliepala laminovanu skladacku kartonom zo zadnych stran kalendarov, viete takym hrubym a bolo to uplne super.Samozrejme vyborne by to bolo aj z MDF dosky a podobne....A este ake budu velke?
@zuffovaeva

majaza
8. máj 2014

@dorothe
HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAALLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO

neviem, či si už bola v nejakej výmene, ale treba sa trochu viac zapajat!!!
verím, že nie každému sa dá chodiť na net často, no bola si tu a zas si zahlasovala len za pár návrhov, svoju aktivitu si moc nepopísala, len to čo tam nebude
treba napísať viac o tvojej aktivite, čo tám bude a prečítať si aj pripomienky a vyjadriť sa ku nim, aby potom nevznikli nedorozumenia a sklamania...
Ty máš takisto možnosť vyjadriť sa a pripomienkovať ostatné návrhy...

luciaobrocnikova
8. máj 2014

@katinam no aj ja som zila 10 rokov v grecku teraz od januara som doma, ale mozno nas este odfukne do nemecka 🙂

majaza
8. máj 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik

kočky, príspevok vyššie kopírujem dorothe aj do správy...

možno sa vam to zdá priveľa, no minule sme mali tiež taký problém - mamička na diskusiu nechodila, nič nepísala, neodpovedala a nakoniec nam poslala taku aktivitu, že niektore ostatné zvažovali, či jej tu svoju vôbec poslať a nás čo sme to celé ťahali v diskusii sme u nej vyšli ešte na posmech, že vysedávame na nete, že ona na to nemá čas...

Tak tomuto sa ja chcem vyhnuť, aj sme si to napísali, že máme poučenie do budúcna...

luciaobrocnikova
8. máj 2014

@majaza suhlasim s tebou, presne vsetky sme jej odsuhlasili aktivitku, ale ani nevieme co presne tam bude 🙂

milatenko1
8. máj 2014

@sharonik prepac, tebe som este chcela napisat (ale ujo alzhaimer ma v poslednej dobe nejak velmo navstevuje), ze k tej mojej aktivitite ohladne hviezd som sa dohodla s majazou, ze spravim ciernu latku a vystrihnem hviezdicky a "palicky" (komenty pod foto)