Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
dnes to tu velmi nezije, tak na pripomenutie dnesny stav v hlasovani
@atomica87
Pismenka 13x + 1x pre atomica87
martina646, lucia814, sunsun, sliver, komzikosaurus, rosna, adelajda2012, sharonik, milatenko1, natabun, tomanlucy, katinam, majaza
Miesanie farieb 10x
katinam, majush, majaza, luciaobrocnikova, zyzu, ivaha, zuffovaeva, natabun, milatenko1 , sliver (alebo dorothe)
(chyba dorothe)
@majush
Gulicky 13x
katinam, lucia814, majaza, luciaobrocnikova, sunsun , sliver , zyzu , ivaha , rosna , atomica87 , sharonik , natabun , tomanlucy
Marioneta 3x
komzikosaurus , adelajda2012 , milatenko1
(chyba dorothe, zuffovaeva, nevie si vybrat martina646)
@luciaobrocnikova
Skladanie podla predlohy 16x
martina646, lucia814, majush, majaza, sunsun, zyzu, ivaha, rosna, adelajda2012 , atomica87, zuffovaeva, milatenko1, natabun, dorothe, tomanlucy, katinam
Pocitanie s fazulkami 3x
sliver, komzikosaurus, sharonik
@zyzu
Organy 11x
katinam, martina646, lucia814, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, rosna, adelajda2012, sharonik, milatenko1, tomanlucy
Kocky puzzle 6x
majush, sliver, komzikosaurus, atomica87, zuffovaeva, natabun
(chyba ivaha, dorothe)
@komzikosaurus
Hamburger 1x
luciaobrocnikova
Matematika podla predlôh 17x
martina646, lucia814, majush , majaza, sunsun, sliver, zyzu, ivaha, rosna, adelajda2012, atomica87, sharonik, zuffovaeva, milatenko1, natabun, tomanlucy, katinam
(chyba dorothe)
@majaza
Malovanie podla kociek 1x
sliver
Počítanie s chobotničkou 1x
luciaobrocnikova
Prekreslovanie 1x
atomica87
Mapa 17x
katinam, martina646, lucia814, majush, sunsun, zyzu, komzikosaurus, ivaha, rosna, adelajda2012, atomica87, sharonik, zuffovaeva, milatenko1, natabun, dorothe, tomanlucy
@lucia814
Priradovanie odkial pochadzaju potraviny 2x
sharonik, natabun
Obrazok napr. lesa a hladali by sa tam zvieratka, rozne kvietky, hriby 15x
katinam, martina646, lucia814, majush, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, sliver, zyzu, komzikosaurus, rosna, atomica87, zuffovaeva, milatenko1, tomanlucy
Povedz pribeh 1x
adelajda2012
(chyba dorothe)
@adelajda2012
Obliekanie 9x
martina646, majaza, luciaobrocnikova, sliver, zyzu, rosna, natabun, tomanluc, katinam
Tvár z filcu 1x
komzikosaurus
Pocitacie puzzle 9x
lucia814, majush, sunsun, ivaha, atomica87, sharonik, zuffovaeva, milatenko1, dorothe
@martina646
Magneticke cesticky a podložka na písanie a kreslenie 14x
katinam, lucia814, majush, majaza, luciaobrocnikova, sliver, zyzu, rosna, adelajda2012, atomica87, zuffovaeva, milatenko1, dorothe, tomanlucy,
Kartičky skupín (Svet okolo nás) 3x
komzikosaurus, ivaha, natabun
(chyba sunsun, sharonik)
@sunsun
Logicko verbalne domino 7x
majush, luciaobrocnikova, adelajda2012, atomica87, sharonik, milatenko1, katinam
Ročné obdobia 10x
martina646, lucia814, majaza, sliver, zyzu, komzikosaurus, ivaha, rosna, zuffovaeva, tomanlucy
(chyba natabun, dorothe)
@natabun
Počty s lienkami 2x
atomica87, zuffovaeva
Hra so zvukmi 2x
majush, luciaobrocnikova
Kviz 16x
martina646, lucia814 ,majaza, sunsun, sliver, zyzu, komzikosaurus, ivaha, rosna, adelajda2012, atomica87, sharonik, zuffovaeva, milatenko1, tomanlucy, katinam
@milatenko1
Prevliekanie podla čísel 9x
martina646, luciaobrocnikova, sliver , zyzu, rosna, atomica87, zuffovaeva, natabun, tomanlucy
Suhvezdia 8x
katinam, lucia814, majaza, sunsun, ivaha, adelajda2012, atomica87, sharonik
(chyba dorothe, majush, komzikosaurus)
@sliver
Priraďovanie motýlich krídiel 5x
zyzu, rosna, adelajda2012, milatenko1, tomanlucy
Sudoku 12x
katinam, martina646, lucia814, majush, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, komzikosaurus, ivaha, atomica87, zuffovaeva, natabun
(chyba dorothe, sharonik)
@dorothe
Zapínania + topánky alebo gombičky 18x
katinam, martina646, lucia814, majush, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, sliver, zyzu, komzikosaurus, ivaha, rosna, adelajda2012, atomica87, zuffovaeva, milatenko1, natabun, tomanlucy
(chyba sharonik)
@katinam
Semafor 9x
martina646, lucia814, zyzu, adelajda2012, zuffovaeva, milatenko1, dorothe, tomanlucy, majaza
Skladanie obrazkov z cisel 10x
majush, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, sliver, komzikosaurus, ivaha, atomica87, sharonik, natabun
Skladanie pismen 2x
rosna, atomica87
@ivaha
Textilné funtano 10x
katinam, majaza, sunsun, sliver, rosna, adelajda2012, sharonik, zuffovaeva, milatenko1, natabun
Skladačka 6x
lucia814, majush, luciaobrocnikova, zyzu, atomica87, tomanlucy
Chobotnicka na pocitanie 1x
martina646
(chyba dorothe, komzikosaurus)
@tomanlucy
Lekárnička 19x
katinam, martina646, lucia814, majush, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, sliver, zyzu, komzikosaurus, ivaha, rosna, adelajda2012, atomica87, sharonik, zuffovaeva, milatenko1, natabun, dorothe
Dúha 16x
katinam, lucia814, majush, majaza, luciaobrocnikova, sunsun, sliver, zyzu, komzikosaurus, ivaha , adelajda2012, atomica87, zuffovaeva, milatenko1, natabun, tomanlucy
(chyba alebo si nevie vybrat martina646, dorothe, sharonik)
@sharonik
Triedenie podľa tvaru, veľkosti, farby 2x
rosna, zuffovaeva
Zivotné cykly 7x
luciaobrocnikova, sunsun, sliver, komzikosaurus, ivaha, natabun, tomanlucy
Priradovanie semien 7x
katinam, lucia814, majaza, zyzu, adelajda2012, atomica87, milatenko,
(chyba martina646, dorothe, majush)
@zuffovaeva
Modré konštrukčné trojuholníky 5x
martina646, lucia814, majaza, sliver, milatenko1
Chytanie rybiek 5x
katinam, zyzu, rosna, dorothe, tomanlucy
(chyba atomica87, majush, luciaobrocnikova, komzikosaurus, adelajda2012, sunsun, natabun, ivaha, zuffovaeva)
@ivaha aj ja som uz zacinala mat chaos v mojich a nebavilo ma stale chodit pozerat do albumu, tak som to dala dokopy. Urcite su tam nejake chybicky, hlavne kde sa niektore dievcata dohodli medzi sebou a neoznacili to v albume. A navyse dalo like aj zopar ludi mimo vymeny, tak cisla pri fotkach niekde nesedia.
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
SUDOKU som pomaličky začala 😉 predloh bude 12 na Sudoku a na vylepšenie z druhej strany bude 12 predloh na Mozaiku teda ukladanie podla predlohy pre menšie deti alebo tým ktorým Sudoku nepôjde hned od začiatku 😉
@martina646 ak by sa dalo bolo by super, lebo jednu aktivitu už mám priamo od teba a tú druhů by som mala mať niečo veľmi podobné z inej výmeny 😉
@natabun @ivaha tá predloha na ktorú sa ukladá bude veľkosti ako je na fotke https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb... čiže budu sa tam môcť ukladať aj vrchnáčiky
len riešim či vám stačí tých malých kartičiek 12 alebo má ich byť viac?
@sliver to vyzera super, asi sa idem prehodit z motylikov... Hmm, neviem si vybrat :( 🙂
@adelajda2012 len pre upresnenie, v tejto výmene idem robiť výhernú aktivitu čiže Sudoku ☹ lebo sa idem baviť malovaním korkov a robením tých predloh... a na motýle by som nemala toľko času, ktoré som tiež chcela riadne premyslieť (vyskúšať suchý zips aj magnet) a doteraz som ich nerobila, čiže idem sa plne venovať Sudoku 😉
@zyzu, @rosna, @adelajda2012, @milatenko1, @tomanlucy
Dievčatá vy ste si odhlasovali žeby ste radi motýle, z časového hladiska som sa rozhodla že budem robiť iba výhernu aktivitu čiže SUDOKU, prepáčte. Zuzana
@katinam ja som uvedena pri @martina646 ze nemam zahlasovane a pritom som hlasovala este na zaciatku... aj som si to overila a zahlasovane tam mam... (teda aspon mne to tak zobrazuje).... 😉
@martina646 ja mam u teba zahlasovane za mag. cesticky... nezobrazuje ti to? lebo ja mylim, ze v albume to sedi, len @katinam urobila chybicku... 😉
tak ukazka karticiek, budu tlacene obojstranne, z jednej sk, z druhej strany aj, nesedia tam trocha fonty, snazila som sa priblizit co najviac, ale tie pismenka su zlozene z vela fontov a to sa neda uplne trafit.
ak mm v praci neopravia tlaciaren, budem ich musiet tlacit ciernobielo, lebo to mam na obe aktivity 50 stran obojstranne, to by som sa nedocvakala.
Dievčatá @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik prosím o zahlasovanie.
Chcem kartičky k Sudoku 12 predloh na Sudoku a na druhej strane 12 predloh na Mozaiku???
chcem 12 Sudoku a 12 Mozaika
chcem 12 + 12 Sudoku, čiže 24 možností, 12 kartičiek obojstranne

@majaza ja poznám trojuholníky 😉 a preto som sa potešila 😉