icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

atomica87
9. máj 2014

@sliver mne je to v podstate jedno, ako vytlacis tak bude...asi lepsie obojstranne, aby sme trocha setrili papierom, a stromy nekmasali zbytocne...aha uz chapem, tak toto bol koment odveci 😀

sliver
9. máj 2014

@atomica87 wau parááááda, ja som maximálne spokojná a fakt mi nebude vadiť ked to bude čiernobiele, veď tie písmenka sú úžasne farebné!!!!

sliver
9. máj 2014

@atomica87 ono to obojstranne bude zalaminované bude určite len ide o tom či viac predloh Sudoku alebo aj tu mozaiku na skaldanie pre menšie deti.... kdesi na nete som čítala že sudoku je od 4-5r takže niektoré detičky to teraz ešte nebudú vedieť skladať, niektoré áno alebo to bude na neskôr 😉
isto nejdem tlačiť obojstranne lebo po zalaminovaní to presvitá ☹ vždy tlačím na dve strany a laminujem to dokopy...

atomica87
9. máj 2014

@sliver ja vzdy tlacim na vykres a nelaminujem. Lebo na zalaminovane sa niektore veci strasne klzu a zle sa to uklada. Ani teraz nejdem laminovat...lebo na laminovanom to stracne lieta.

zuffovaeva
9. máj 2014

@ivaha trojuholniky by som chcela dat vyrezat muzovi z MDF dosky uvidim ako to bude vyzerat a natriet modrou farbou. Velkost jedneho ca 5x10 cm.

ivaha
9. máj 2014

@zuffovaeva to bude uplne super 🙂

sliver
9. máj 2014

@zuffovaeva to by bola iná paráda!!! koľko ich tam je?

martina646
9. máj 2014

@sunsun ja som reagovala na sumar od katinam, tak potom je to za teba OK. Este si prejdem LIKE pri fotkach.

katinam
9. máj 2014

@sunsun @martina646 prepacte , chybicka se vloudila, aj na to to bolo dobre, aby ste to skontrolovali. o par dni zase hodim aktualnu verziu, ked uz budu mat vsetci zahlasovane.

katinam
9. máj 2014

este jedna otazka, @majush @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sharonik uz ste sa rozhodli, ci budete robit iba vyhernu alebo viac aktivit? U ostatnych je to jasne alebo uz v diskusii povedali, ze budu robit aj nevyherne. Este chyba @zuffovaeva , ale u nej polovica este nehlasovala.

sharonik
9. máj 2014

@katinam z tých štyroch aktivít v albume môžem robiť ktorúkoľvek, určite semienka a životné cykly - tie sú tak na rovnako s hlasmi a na tie tvary sa dohodnem so záujemcami - nejaké predlohy mám urobené ( dávala som ich niekde v diskusii, ak by dievčatá chceli takéto nie je problém urobiť- jediný problém môže byť s tými korálkami, lebo jedno balenie sa mi neoplatí objednávať, tak uvidím či nezoženieme v nejakom kamennom shope 🙂

zuffovaeva
9. máj 2014

Konstrukcne trojuholniky: urobim 12 ks, z mdf alebo inej dosky. Predlohy na papierovych kartickach. Chcete ich z tvrdeho papiera alebo zalaminovat? Rozmery opravujem na ca 3x5 cm v tomto rozmere to je podla mna praktickejsie.

@sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik

adelajda2012
9. máj 2014

@katinam ja som uz niektorym pisala, ze budem robit puzzle pocitanie a obliekanie z filcu 🙂

adelajda2012
9. máj 2014

@katinam a s komzikosaurus som uz dohodnuta na puzzle pocitani... Len tak pre uplnost 🙂

martina646
9. máj 2014

@katinam uz som niekde pisala, ze urobim ktorukolvek aktivitu, ktoru, na ktoru si date "pacitko", nie len vyhernu

zyzu
autor
9. máj 2014

@sliver ak to pojde tak radsej vytlacene na vykres a nelaminovat, lebo sa to dost smyka 🙂

zuffovaeva
9. máj 2014

@katinam este som sa nerozhodla ci budem robit len vitaznu aktivitu alebo viacero. Uvidim ked vsetci zahlasuju.

rosna
9. máj 2014

baby, ja vyrabam len duhu, pretoze vsetci ktori hlasovali si zvolili ju. Budem sa ju snazit urobit co najlepsie a tak prosim o radu. Mam doma original hry a je vyrobena z kvalitneho pogumovaneho kartonu a z rovnakeho materialu su aj hracie kamene. A tie pri hre dost sklzaju aj pri malom zavadeni. Preto nechcem hru celu laminovat. Napadlo ma hernu dosku malovat akrylom na hruby karton a hracie kamene laminovat. Pacilo by sa vam to? Mate uz niekto v praxi odskusany akryl a laminovanu karticku?

sunsun
9. máj 2014

@sliver @atomica87 baby, krasne ste sa rozbehli..., je sa do toho pustim az buduci tyzden, no uz planujem a planujem.... 😉

rosna
9. máj 2014

@sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
baby, ja vyrabam len duhu, pretoze vsetci ktori hlasovali si zvolili ju. Budem sa ju snazit urobit co najlepsie a tak prosim o radu. Mam doma original hry a je vyrobena z kvalitneho pogumovaneho kartonu a z rovnakeho materialu su aj hracie kamene. A tie pri hre dost sklzaju aj pri malom zavadeni. Preto nechcem hru celu laminovat. Napadlo ma hernu dosku malovat akrylom na hruby karton a hracie kamene laminovat. Pacilo by sa vam to? Mate uz niekto v praxi odskusany akryl a laminovanu karticku?

komzikosaurus
9. máj 2014

@rosna keby si tie zetony podlepila machovkou? alebo baby to podlepovali aj protismykovou podlozkou 🙂

komzikosaurus
9. máj 2014

@adelajda2012 nehnevaj sa ale to pocitanie sme vcera dostali , na navsteve, ako darcek ,prosim ta je uz neskoro zmenit to ?

rosna
9. máj 2014

@komzikosaurus. ta protismykova podlozka je ako hruba?

ivaha
10. máj 2014

@rosna ano dostali sme teraz v jednej vymene a bolo to podlepene a vobec sa to nesmyka, je to vyborne aj hracia plocha zalaminovana aj zetonky, len su podlepene a pekne to drzi, opytaj sa @natabun ona to podliepala

majush
10. máj 2014

@katinam
@katinam ok, tak aj ja urobim nevyhernu aktivitu, marionetu.

adelajda2012
10. máj 2014

@komzikosaurus nie, nie je neskoro 🙂

sliver
11. máj 2014

@rosna mňa tiež napadlo podlepiť tie žetoniky protišmykovou...
a tá podložka je aká veľká?

rosna
11. máj 2014

@sliver hraci plan ma rozmer 35x35 a zetony su kruhove, priemer 4 cm.

sliver
11. máj 2014

@rosna a ako si chcela laminovať ten hrací plán? skladalo by sa to z viacerých častí?

rosna
11. máj 2014

@sliver Chcela som ho upravit na stvorec 29x29 cm aby som to mohla laminovat ako A3. A ani s tym nie som spokojna, ze take zqlaminovane to je neskladne. Nemam to rada. Preto som rozmyslala aj nad variantou ze by som ho vyrobila z tvrdeho kartonu a namalovala ho akrylom. Karton by sa dal zlizit aspon na polovicu. Neviem, co by sa vam viac pacilo.