Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@rosna ahoj co tak pouzit latku?
rosna @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
baby, tie guličky viem zohnať zatial len klasické sklenené, ale majú priemer 1,6 cm a je to mix farieb, alebo ponúkam aleternatívu, takéto korálky s priemerom 2,0 cm a vybrala by som 3 farby, tak ako je v návrhu (biela, modrá, červená)
dajte názor, čo by Vam lepšie vyhovovalo! nech môžem objednať 🙂
Dievcata co ste este nezahlasovali v mojich aktivitach prosim zahlasovat nech sa mozem pohnut dalej. Dakujem! @majush @rosna @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
@majush, @komzikosaurus ahojte, chcela by som vas poprosit, keby ste mohli zahlasovat za jeden z mojich navrhov, aby som vedela, coho mam kolko objednat...
ani sa nenazdame a o chvilku si budeme rozbalovat vzajomne darceky 🙂
Dakujem za zahlasovanie! Takze u mna vyhrali konstrukcne trojuholniky. Dievcata co ste hlasovali za rybicky prepacte, budem robit len vyhernu aktivitu. Oboje by som nestihala. Dufam ze som nikoho velmi nesklamala, posnazim sa aby tie trojuholniky boli super! @majush @rosna @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
@zuffovaeva v pohode, ja som sa aj tak rozhodovala medzi obidvomi a rybicky vyhrali len tak tak, spravim si ich sama.
Babule este sa chcem spytat, kedze ide o busy BAGs, tie vrecuska maju mat nejake dohodnute rozmery? Mozu byt z latky na stiahnutie snurkou? Prepacte za otazku, toto je moja prva vymena 🙂
@zuffovaeva rozmery byvaju rozne, vacsinou sa pouzivaju zatvaracie sacky, no latkove by boli len a len bonus....🙂
@atomica87 a velkosť, resp. priemer guličiek (1,6 cm) mu tiež nerobí problem s narabaním a uchopením? moja dcéra je staršia a máme doma také tie zapichovacie hríbiky s takýmto priemerom a chytať a ukladať jej to ide v pohode....ale ved aj tak chcem touto aktivitou trénovať jemnu motoriku, tak nech sa detičky trošku potrapia 😀
@majush v pohodicke to uchopi, bezne sa s nimi hrava, zbiera ich do kyblika rozdava, bez problemov. Myslim ze ma dobru jemnu motoriku...on zvlada aj mensie veci v pohodicke. Ja robim casto handmade a on mi drobne koralky zbierea, malicke gombiky triedi....dokonca sam navlieka cestoviny a vacsie koralky 😉
@atomica87 slovami sa isto netráp, svoje mama som prvýkrát počula v 20 mesiacoch a potom dlho dlho dlho nič iba mama, tata a papa a v 28 mesiacoch spustila, čo deň to dve slová a teraz má 33 mesiacov a ústa sa jej nezatvoria ale doslova, vkuse vkuse vkuse mele, všetko dobieha 😉
ale šikovná je od malička, rozumela vždy všetko, veľa veci motoricky ovládala krásne, len nerozprávala ale teraz toľko toho chápe až ja nechápem 😀 slová nie su všetko 😉
@atomica87 hmm...no ja akurat riesim, co prilozit k tomu mojmu pocitaciemu puzzle. Chcela som dat nejake gombiky, koralky...nieco co by sa prikladalo na karticky. Lenze na tom zalaminovanom to bude klzat, tak ma napadlo, ze prave tieto dekoracne sklenene kamienky su tazsie a pripadne by sa dali aj podlepit. Len teraz si ma zarazila, ci sa nebudu stiepit/lamat. Hmmm, co myslite, baby?
@majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik

@rosna ja som spravila uz zopar hracich planov z niekolko zalaminovanych A4 spolu zlepenych priesvitnou lepiacou paskou a v pohode to drzi a da sa to na tom spoji zlozit. Len ta paska musi byt kvalitna a nenechat koniec pasky na hrane, ale vzadu.