icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

katinam
12. máj 2014

@rosna ja som spravila uz zopar hracich planov z niekolko zalaminovanych A4 spolu zlepenych priesvitnou lepiacou paskou a v pohode to drzi a da sa to na tom spoji zlozit. Len ta paska musi byt kvalitna a nenechat koniec pasky na hrane, ale vzadu.

komzikosaurus
12. máj 2014

@rosna ahoj co tak pouzit latku?

majush
12. máj 2014

rosna @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik

baby, tie guličky viem zohnať zatial len klasické sklenené, ale majú priemer 1,6 cm a je to mix farieb, alebo ponúkam aleternatívu, takéto korálky s priemerom 2,0 cm a vybrala by som 3 farby, tak ako je v návrhu (biela, modrá, červená)
dajte názor, čo by Vam lepšie vyhovovalo! nech môžem objednať 🙂

ivaha
12. máj 2014

@katinam nam mozes spravit plan original taky velky, v kuse zalaminovany, bez skladania, mame viac velkych veci a nevadi nam to , radsej ako skladane vdaka

sunsun
12. máj 2014

@majush tie klasicke koralky su z akeho materialu? lebo tie sklene maju vyhodu vahu .... neviem, ci by plastove neboli nachylnejsie padat....

sunsun
12. máj 2014

@katinam mne by sa karton celkom pozdaval.. , inak ani ten napad s protismykovou nie je zly ...🙂

majush
12. máj 2014

@sunsun tie klasické su z plastu, to máš pravdu s tou váhou, to ma nenapadlo...

atomica87
12. máj 2014

@majush ja som tiez za sklenene, robievam z oboje casto nausnice a teda plastove su fakt velmi lahunke...s nimi by to bolo asi zlozitejsie.

zuffovaeva
12. máj 2014

Dievcata co ste este nezahlasovali v mojich aktivitach prosim zahlasovat nech sa mozem pohnut dalej. Dakujem! @majush @rosna @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik

sharonik
12. máj 2014

@majush prosím o zahlasovanie mojich aktivít v albume, ďakujem, chýba mi už iba hlas od teba, nech to môžem uzavrieť a dohodnúť s vami podrobnosti aktivít 🙂

katinam
12. máj 2014

@ivaha to bola rada pre rosna, nie na moje aktivity 😉
Plan na cisla nie je skladany, ma 20x20 cm, to sa v pohode zalaminuje na A4, aj s okrajom. A podlozku na semafor budem robit v celku z 3mm cierneho filcu, uz mam objednany.

majush
12. máj 2014

@sharonik zahlasované, prepáč za zdržanie 🙂

katinam
12. máj 2014

@sunsun karton na co? Nemalo byt toto pre rosna? podlozka na pismena je zalaminovana a ma velkost 20x20, cisla su z machovky a ta na zalaminovanom celkom drzi.

katinam
12. máj 2014

@majush ja neviem, co by bolo lepsie, sklenene gulicky lepsie drzia, ale su tazke na posielanie postou a ked spadnu na sem, mozu sa odstiepit alebo aj rozbit, plastove su zase prilis lahke na ukladanie, maju mensiu stabilitu.

ivaha
12. máj 2014

@katinam mas pravdu, prepac, sa mi to pomiesalo
@rosna nam mozes spravit plan na duhu original taky velky, v kuse zalaminovany, bez skladania, mame viac velkych veci a nevadi nam to , radsej ako skladane vdaka

milatenko1
12. máj 2014

@majush, @komzikosaurus ahojte, chcela by som vas poprosit, keby ste mohli zahlasovat za jeden z mojich navrhov, aby som vedela, coho mam kolko objednat...
ani sa nenazdame a o chvilku si budeme rozbalovat vzajomne darceky 🙂

zuffovaeva
12. máj 2014

Dakujem za zahlasovanie! Takze u mna vyhrali konstrukcne trojuholniky. Dievcata co ste hlasovali za rybicky prepacte, budem robit len vyhernu aktivitu. Oboje by som nestihala. Dufam ze som nikoho velmi nesklamala, posnazim sa aby tie trojuholniky boli super! @majush @rosna @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik

katinam
12. máj 2014

@zuffovaeva v pohode, ja som sa aj tak rozhodovala medzi obidvomi a rybicky vyhrali len tak tak, spravim si ich sama.

zuffovaeva
12. máj 2014

Babule este sa chcem spytat, kedze ide o busy BAGs, tie vrecuska maju mat nejake dohodnute rozmery? Mozu byt z latky na stiahnutie snurkou? Prepacte za otazku, toto je moja prva vymena 🙂

sunsun
12. máj 2014

@zuffovaeva rozmery byvaju rozne, vacsinou sa pouzivaju zatvaracie sacky, no latkove by boli len a len bonus....🙂

atomica87
13. máj 2014

@katinam tie sklenene sa nestiepia pri pade...to by musela byt fakt rana....mne bezne padaju, a podobne, jozi ich hadzal dole schodiskom a zvladli to v pohode.

majush
13. máj 2014

@atomica87 a velkosť, resp. priemer guličiek (1,6 cm) mu tiež nerobí problem s narabaním a uchopením? moja dcéra je staršia a máme doma také tie zapichovacie hríbiky s takýmto priemerom a chytať a ukladať jej to ide v pohode....ale ved aj tak chcem touto aktivitou trénovať jemnu motoriku, tak nech sa detičky trošku potrapia 😀

atomica87
13. máj 2014

@majush v pohodicke to uchopi, bezne sa s nimi hrava, zbiera ich do kyblika rozdava, bez problemov. Myslim ze ma dobru jemnu motoriku...on zvlada aj mensie veci v pohodicke. Ja robim casto handmade a on mi drobne koralky zbierea, malicke gombiky triedi....dokonca sam navlieka cestoviny a vacsie koralky 😉

majush
13. máj 2014

@atomica87 máš doma šikovníčka 🙂

atomica87
13. máj 2014

@majush no ako v com...nieco mu ide viac ine menej....vie tak 6-8 slov vseho vsudy 🙂 tak aspon inde vynika 😀 😀 aspon vieme ze aspon nieco ma po mne, kedze sa podoba na tata

sliver
13. máj 2014

@atomica87 slovami sa isto netráp, svoje mama som prvýkrát počula v 20 mesiacoch a potom dlho dlho dlho nič iba mama, tata a papa a v 28 mesiacoch spustila, čo deň to dve slová a teraz má 33 mesiacov a ústa sa jej nezatvoria ale doslova, vkuse vkuse vkuse mele, všetko dobieha 😉
ale šikovná je od malička, rozumela vždy všetko, veľa veci motoricky ovládala krásne, len nerozprávala ale teraz toľko toho chápe až ja nechápem 😀 slová nie su všetko 😉

atomica87
13. máj 2014

@sliver ved jozi keca, velmi vela, ked nema dudel nezastavi sa, ale nikto mu nerozumie 🙂 rozumiet rozumie, a ked nieco chce, alebo potrebuje vie to dat najavo inak, tak mozno neciti potrebu nejak zrozumitelne recnit 😀

katinam
13. máj 2014

@atomica87 @majush tak to my sme museli mat nejake riadne nekvalitne gulicky, drobcovi sa podarilo odstiepit, potom v pohode mozu byt sklenene, ak balik nezostane prilis tazky

atomica87
13. máj 2014

@katinam mozno myslis ine, lebo su ich dva druhy. Jedny su na hranie, tie su pevne, koniec koncov su urcene na hadzania, a dalsie su velmi podobne, myvaju zvacsa cirej farby, a tie su urcene do dekoracii ku kvetom, a tie sa stiepia.

adelajda2012
13. máj 2014

@atomica87 hmm...no ja akurat riesim, co prilozit k tomu mojmu pocitaciemu puzzle. Chcela som dat nejake gombiky, koralky...nieco co by sa prikladalo na karticky. Lenze na tom zalaminovanom to bude klzat, tak ma napadlo, ze prave tieto dekoracne sklenene kamienky su tazsie a pripadne by sa dali aj podlepit. Len teraz si ma zarazila, ci sa nebudu stiepit/lamat. Hmmm, co myslite, baby?
@majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik