icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

atomica87
13. máj 2014

@adelajda2012 ja som nemyslela tieto...ale take sklenene gulicky...mama ich ma v kvetinaci...co sa dava aj na dno vazy. Tieto toho znesuuuuuu vyrabam z nich nausnice, haldu mam aj tu po albumoch 😉 to moze padat a padat....mne sa za 5 rokov nerozbil ani jeden, dokonca ani vo vrecku po kupe som nenasla nastiepeny, a to som ich minula na kila.

adelajda2012
13. máj 2014

@atomica87 na kila 🙂 🙂 🙂 no idem popozerat tie tvoje albumy 🙂

natabun
13. máj 2014

@adelajda2012 mam ich doma, ine farby , mne sa nestiepia......su pevne, ale ja ich mam kupene v tych obchodoch za euro 🙂

adelajda2012
13. máj 2014

@natabun vidis, to ma nenapadlo, ze tam by taketo veci mohli byt...skusim.

natabun
13. máj 2014

@adelajda2012 no jasne, chod tam, mne aj padaju na zem, hadzeeme ich do sklenenych misiek a drzia. ja mam z tych obchodov aj skelnene gulicky, tri druhy velkosti, sklenee rybky, musle.......a za 1,5e taky velky sacok 🙂)

natabun
13. máj 2014

@adelajda2012 prosim ta, ked tam nahodou budes, zhanam globus o priemere cca 15cm -18 cm, chcem si ho prerobit, u nas ho do toho obchodu uz rok nedoviezli, zohnala som ho tam za 2 eura jeden, keby je tam, prosimmmm, kupila by si mi ho? ja by som ti peniaze samozrejem dala....dakujem...

adelajda2012
13. máj 2014

@natabun jasne, ak by som videla, budem na teba urcite mysliet 🙂

natabun
13. máj 2014

@majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
dievcata, ja som si teraz pozrela, ze ste sa mnohe prehlasili pod hru moj prvy kviz, myslela som, ze sa to nejak rovnomerne "rozlozi" medzo hru so zvukmi.......
fuu,t ak teraz kocky radte... lebo takto mi to vychadza 18 karticiek na jednu dievcinu?

katinam
13. máj 2014

@natabun Sorry, ja som sa tiez prehodila. Ale ten kviz vyzera fakt zaujimavo, nemozes sa cudovat 😀

Tak spravis kolko budes moct a ak budes mat viac podkladov, mozes poslat elektronicky. Inak z coho to budes robit a budu tam tie dierky na kontrolu?

natabun
13. máj 2014

Ja som objednala origos hru. 🙂 je tam sest odvetvi. povolanie, farby, ......tak z kazdeho aspon dve. viem, ze ta hra je zaujimava....🙂 len som myslela, ze dam viac karticiek, a ked som kukla, ze WAW skoro vsetky holky 🙂

natabun
13. máj 2014

@katinam hej hej , dierky tam budu, o tom to je 🙂

natabun
13. máj 2014

@zuffovaeva zuffovaeva prosim ta, prehodis sa z lienok, ci si zelas hru so zvukmi alebo moj prvy kviz? dakujem

katinam
13. máj 2014

@natabun fajn, ak by si to niekedy skenovala alebo fotila, mohla by si mi prosim nejake poslat? Uz chvilku nad tym slintam 😅

katinam
13. máj 2014

@rosna, @atomica87 v pismenkach s CH alebo bez CH?

atomica87
13. máj 2014

@katinam mne staci bez ch

natabun
13. máj 2014

poslem ti IP 🙂
@katinam

katinam
13. máj 2014

@natabun ja ti za to mozem poslat naskenovanu inu hru na podobnom principe, Tam je kontrola s elektronickym perom, ale dalo by sa to spravit rovnako

http://www.jeprogresse.com/jeux-de-connaissance...

katinam
13. máj 2014

@atomica87 mne je to jedno, spravim tak alebo tak, len moj maly napriklad nechce CH, lebo je nauceny na anglicku abecedu a v tej nie je, tak mi zo slovenskej vyhadzuje CH

atomica87
13. máj 2014

@katinam no vsak to ci vysklada z c a h 😀 😀 😀 ja sama ch ani neberiem ako pismeno, aj ked viem ze je

katinam
13. máj 2014

@atomica87 a pozri sa este na C a G, pripadne aj ostatne pismena, ci sa ti takto pacia, pozri v albume, este som nezacala strihat, len dorabam subor v PC, tak sa da cokolvek zmenit

https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/nav...

atomica87
14. máj 2014

@katinam mne sa to paci tak ako to je, len koniec g v lavo dole by som asi dala v kope, aby nemal problem so zlozenim a odlisenim c a g

zuffovaeva
14. máj 2014

@natabun ja som ti lajkovala ten kviz, nevidno to? U mna sa to zda ok. Z lienok som sa teraz odlajkla.

atomica87
14. máj 2014
atomica87
14. máj 2014

@majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
tak zeny, mm mi dnes vytlacil skusobnu verziu na pismenka a perfektne to sedi. Som taka happy...
-prva foto je obsah jedneho balicka.
-karticky budem tlacit na vykres, a dam ich k dispozicii aj na stiahnutie. Mam este v plane prirobit aj dalsie slova, ale tie dam k dispo len v elektronickej verzii, lebo to by som fakt vysla na mizinu.

martina646
14. máj 2014

@atomica87 vyzera to ozaj super. Len som nikde nepostrehla, ze slova budu v anglictine. Ja by som uprednostnila slovenske. Uvazujes nad nimi aspon v elektronickej podobe?

rosna
14. máj 2014

@katinam bez ch staci 😉

katinam
14. máj 2014

@martina646 myslim, ze to bude v SJ aj AJ, aspon par stran dozadu to tak bolo v ukazkach.

atomica87
14. máj 2014

@martina646 budu na jednej strane slovenske a na rubovej anglicky preklad 😉 ak chxes len slovenske, tak ti mozem karticky vytlacit len jednostranne

martina646
14. máj 2014

@katinam
@atomica87 ok, mam resty v citani fora, napravim to. Tak potom je to OK, prosim si obojstranne.

majaza
15. máj 2014