Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@adelajda2012 mam ich doma, ine farby , mne sa nestiepia......su pevne, ale ja ich mam kupene v tych obchodoch za euro 🙂
@adelajda2012 no jasne, chod tam, mne aj padaju na zem, hadzeeme ich do sklenenych misiek a drzia. ja mam z tych obchodov aj skelnene gulicky, tri druhy velkosti, sklenee rybky, musle.......a za 1,5e taky velky sacok 🙂)
@adelajda2012 prosim ta, ked tam nahodou budes, zhanam globus o priemere cca 15cm -18 cm, chcem si ho prerobit, u nas ho do toho obchodu uz rok nedoviezli, zohnala som ho tam za 2 eura jeden, keby je tam, prosimmmm, kupila by si mi ho? ja by som ti peniaze samozrejem dala....dakujem...
@majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
dievcata, ja som si teraz pozrela, ze ste sa mnohe prehlasili pod hru moj prvy kviz, myslela som, ze sa to nejak rovnomerne "rozlozi" medzo hru so zvukmi.......
fuu,t ak teraz kocky radte... lebo takto mi to vychadza 18 karticiek na jednu dievcinu?
Ja som objednala origos hru. 🙂 je tam sest odvetvi. povolanie, farby, ......tak z kazdeho aspon dve. viem, ze ta hra je zaujimava....🙂 len som myslela, ze dam viac karticiek, a ked som kukla, ze WAW skoro vsetky holky 🙂
@zuffovaeva zuffovaeva prosim ta, prehodis sa z lienok, ci si zelas hru so zvukmi alebo moj prvy kviz? dakujem
@natabun ja ti za to mozem poslat naskenovanu inu hru na podobnom principe, Tam je kontrola s elektronickym perom, ale dalo by sa to spravit rovnako
@atomica87 a pozri sa este na C a G, pripadne aj ostatne pismena, ci sa ti takto pacia, pozri v albume, este som nezacala strihat, len dorabam subor v PC, tak sa da cokolvek zmenit
@natabun ja som ti lajkovala ten kviz, nevidno to? U mna sa to zda ok. Z lienok som sa teraz odlajkla.
@majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
tak zeny, mm mi dnes vytlacil skusobnu verziu na pismenka a perfektne to sedi. Som taka happy...
-prva foto je obsah jedneho balicka.
-karticky budem tlacit na vykres, a dam ich k dispozicii aj na stiahnutie. Mam este v plane prirobit aj dalsie slova, ale tie dam k dispo len v elektronickej verzii, lebo to by som fakt vysla na mizinu.
@atomica87 vyzera to ozaj super. Len som nikde nepostrehla, ze slova budu v anglictine. Ja by som uprednostnila slovenske. Uvazujes nad nimi aspon v elektronickej podobe?
@martina646 myslim, ze to bude v SJ aj AJ, aspon par stran dozadu to tak bolo v ukazkach.
@martina646 budu na jednej strane slovenske a na rubovej anglicky preklad 😉 ak chxes len slovenske, tak ti mozem karticky vytlacit len jednostranne
@atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
kočky, mali by ste zaujem o hromadnu objednávku z OPITECu?

@adelajda2012 ja som nemyslela tieto...ale take sklenene gulicky...mama ich ma v kvetinaci...co sa dava aj na dno vazy. Tieto toho znesuuuuuu vyrabam z nich nausnice, haldu mam aj tu po albumoch 😉 to moze padat a padat....mne sa za 5 rokov nerozbil ani jeden, dokonca ani vo vrecku po kupe som nenasla nastiepeny, a to som ich minula na kila.