Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@adelajda2012 myslim ze tie sklenene kamienky by boli dobre 🙂
@rosna oplatí sa to min. v tom že je tam minimálna suma na objednávku, na tej stránke a ked ja potrebujem dve maličkosti tak si ich nemám možnosť objednať.... urobila by sa jedna objednávka a poštovné a balné čo účtujú by sa rozrátalo a každému by sa to poslalo...
@tomanlucy je to stránka opitec.sk kde majú kadejaké tvorivé veci 😉 pokukaj...
@atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
tak este raz, pre tie čo nepoznaju 🙂
maju tam vela potrieb na tvorivé činnosti, aj k mnohym aktivitám, čo ideme robiť 🙂
filc, machova guma, gorálky, pom pom guličky, papiere, farby, lepidlá, drevene vyrobky, polotovary, aj na hranie, na tvorenie, je toho vela, treba popozerat...
ak by sa náhodou nazbierala objednávka nad 95eur, je to bez balného a poštovného, inak to vychádza 5eur, ktoré by sa rozrátali medzi objednávajúce a potom by som vám to rozposlala odo mna bud (ak to surne nepotrebujete) s aktivitami v jednom balíku, alebo teda hned ked to príde za poštovné aké si vyberiete, ked som to robila, zvykla som za obyč. poštovné, ale aj s doporučeným to stále vychádza lacnejšie, ako by si mal každý poštovné hradiť sám.
@majaza dakujem.. ja sa neridam. objednavala som niekedy na prelome jan/feb a musim povedat, ze som sa musela velmo krotit, aby som tam neoplieskala celu mangelovu vyplatu 🙂
baby, jedna otazka, asi odveci, ale som vo vymene prvy raz tak sa opytam 😉 Pri vyrobe aktivity zalezi len odomna kolko penazi som ochotna na vyrobu dat alebo sa musim zmestit do dajakeho limitu ?
baby, jedna otazka, asi odveci, ale som vo vymene prvy raz tak sa opytam 😉 Pri vyrobe aktivity zalezi len odomna kolko penazi som ochotna na vyrobu dat alebo sa musim zmestit do dajakeho limitu ?
@majaza. Rada by som sa pridala k objednavke, ale nenasla som co som hladala. Potreebujem obycajny karton ( lepenku) hrubky 2mm. Mozno to maju a neviem to najst. Nasla som si na inej stranke tak ho asi tam kupin.
@majaza aj ja sa pridam
@majaza prosim ta, kde si kupovala stipce na pradlo na tie vtaciky z predchadzajucej vymeny? Niekde v ziline?
MDF doska na konstrukcne trojuholniky kupena, prvy nater hotovy. rozhodla so sa nakoniec pre velkost 7x4 cm, to sa mi zda dost velke ale este nie obrovske. Predlohy by som tracila na A 5 (vychadzaju dva tvary na jednu A5), zlepila vzdy dve A5 aby boli obojstranne a dala zalaminovat. https://docs.google.com/file/d/0B-Jp2xvcHjp4TWN...
Este k tej MDF doske, jedna strana je u tychto dosiek hladka a jedna drsnejsia. Dufam ze nebude nikomu prekazat ze nie su rovnake. Este spravim jeden nater a skusim ako to bude vyzerat ked to prestriekam lakom.
Zelam prijemne pracovanie 🙂
@majaza @atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @tomanlucy @dorothe @sharonik
@adelajda2012 ahoj, ano v žiline, ale už si presne nepamatam kde ktore, lebo som ich nakupila viac.
ale tie najvacsie, co sa mne najviac pozdavali som kupila v Tescu, ale to tam mali taku jednorazovu akciu, nemavaju ich tam vzdy a tie druhe tiez bud v tescu alebo v kinekuse, uz neviem...
@atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
baby, tak davam termín do utorka večera napísať objednávku...
môže byť?
@majaza @atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
takze asi takto nejak to bude vyzerat, tvarov bude dokopy 24ks, farby sa budu mozno lisit ale vzdy min.2 ks budu rovnake ako na obrazku, karticky len tak provizorne aby ste videli velkost , karticiek bude 10ks zalaminovane, priklady z oboch stran
@komzikosaurus a aky material si pouzila?
@katinam machovu gumu, ja som pozerala tie gombiky aj na nete aj co baby hodili ale to by som sa nedoplatila.... len gombiky by ma vysli 4 e na osobu (20ks)
vyska tych tvarov je asi 3-4 mm, rozmery som dala ako original okolo 5cm kocka 🙂

@majaza ja som za 😉