icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

sliver
15. máj 2014

@majaza ja som za 😉

rosna
15. máj 2014

@majaza ja by som par veci k vyrobe mojej aktivity veru potrebovala ale ako to potom preposles kazdej? oplati sa to?

dorothe
15. máj 2014

@adelajda2012 myslim ze tie sklenene kamienky by boli dobre 🙂

tomanlucy
15. máj 2014

@majaza Prepac o co presne ide ja to nepoznam.

dorothe
15. máj 2014

@majaza mohla by si napisat nejake informacie ohladom tej objednavke z OPITECu? dakujem 🙂

sliver
15. máj 2014

@rosna oplatí sa to min. v tom že je tam minimálna suma na objednávku, na tej stránke a ked ja potrebujem dve maličkosti tak si ich nemám možnosť objednať.... urobila by sa jedna objednávka a poštovné a balné čo účtujú by sa rozrátalo a každému by sa to poslalo...
@tomanlucy je to stránka opitec.sk kde majú kadejaké tvorivé veci 😉 pokukaj...

majaza
15. máj 2014

@atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik

tak este raz, pre tie čo nepoznaju 🙂

www.opitec.sk

maju tam vela potrieb na tvorivé činnosti, aj k mnohym aktivitám, čo ideme robiť 🙂

filc, machova guma, gorálky, pom pom guličky, papiere, farby, lepidlá, drevene vyrobky, polotovary, aj na hranie, na tvorenie, je toho vela, treba popozerat...

ak by sa náhodou nazbierala objednávka nad 95eur, je to bez balného a poštovného, inak to vychádza 5eur, ktoré by sa rozrátali medzi objednávajúce a potom by som vám to rozposlala odo mna bud (ak to surne nepotrebujete) s aktivitami v jednom balíku, alebo teda hned ked to príde za poštovné aké si vyberiete, ked som to robila, zvykla som za obyč. poštovné, ale aj s doporučeným to stále vychádza lacnejšie, ako by si mal každý poštovné hradiť sám.

sliver
15. máj 2014

@majaza ja sa isto zapojím 😉 ale budem to potrebovať skôr ako v balíku s aktivitami.... čiže sa potom dohodneme na doručení....
prosím ťa nejaký ddl. na objednávku... aby to stihlo prísť aj pre dievčatá ktoré budú potrebovať veci do tejto výmeny...
napíšem ti do IP objednávku 😉

milatenko1
15. máj 2014

@majaza dakujem.. ja sa neridam. objednavala som niekedy na prelome jan/feb a musim povedat, ze som sa musela velmo krotit, aby som tam neoplieskala celu mangelovu vyplatu 🙂

sunsun
15. máj 2014

@majaza ja tiez pozriem, ci nieco nepotrebujem, nie teraz do vymeny, ale pre seba... dam vediet...🙂

majush
15. máj 2014

@sliver už som kupila pred 2 dňami všetky čo mali v dráčiku 🙂 a 50 ks ma stálo 1,6 €, ale tie klasické, ale nakupila som aj farebné

zyzu
autor
15. máj 2014

@majaza ja som si uz kupila material v nedalekom obchodiku, dakujem

rosna
15. máj 2014

baby, jedna otazka, asi odveci, ale som vo vymene prvy raz tak sa opytam 😉 Pri vyrobe aktivity zalezi len odomna kolko penazi som ochotna na vyrobu dat alebo sa musim zmestit do dajakeho limitu ?

rosna
15. máj 2014

baby, jedna otazka, asi odveci, ale som vo vymene prvy raz tak sa opytam 😉 Pri vyrobe aktivity zalezi len odomna kolko penazi som ochotna na vyrobu dat alebo sa musim zmestit do dajakeho limitu ?
@majaza. Rada by som sa pridala k objednavke, ale nenasla som co som hladala. Potreebujem obycajny karton ( lepenku) hrubky 2mm. Mozno to maju a neviem to najst. Nasla som si na inej stranke tak ho asi tam kupin.

sunsun
16. máj 2014

@rosna zalezi na dohode, vacsinou sa to robieva tak, aby kazda aktivita mala hodnotu 1-2e.... , no je to individualne, kedze kazda mame ine moznosti, mozno nejaky zbytkovy material doma, kazda je inak sikovna...🙂 ale aby ta hodnota menenych aktivit bola priblizne rovnaka...

luciaobrocnikova
17. máj 2014

@majaza aj ja sa pridam

adelajda2012
17. máj 2014

@majaza prosim ta, kde si kupovala stipce na pradlo na tie vtaciky z predchadzajucej vymeny? Niekde v ziline?

adelajda2012
17. máj 2014

Pracujem 🙂

zuffovaeva
17. máj 2014

MDF doska na konstrukcne trojuholniky kupena, prvy nater hotovy. rozhodla so sa nakoniec pre velkost 7x4 cm, to sa mi zda dost velke ale este nie obrovske. Predlohy by som tracila na A 5 (vychadzaju dva tvary na jednu A5), zlepila vzdy dve A5 aby boli obojstranne a dala zalaminovat. https://docs.google.com/file/d/0B-Jp2xvcHjp4TWN...
Este k tej MDF doske, jedna strana je u tychto dosiek hladka a jedna drsnejsia. Dufam ze nebude nikomu prekazat ze nie su rovnake. Este spravim jeden nater a skusim ako to bude vyzerat ked to prestriekam lakom.
Zelam prijemne pracovanie 🙂

@majaza @atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @tomanlucy @dorothe @sharonik

majaza
17. máj 2014

@adelajda2012 ahoj, ano v žiline, ale už si presne nepamatam kde ktore, lebo som ich nakupila viac.
ale tie najvacsie, co sa mne najviac pozdavali som kupila v Tescu, ale to tam mali taku jednorazovu akciu, nemavaju ich tam vzdy a tie druhe tiez bud v tescu alebo v kinekuse, uz neviem...

majaza
18. máj 2014

@atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik

baby, tak davam termín do utorka večera napísať objednávku...
môže byť?

adelajda2012
18. máj 2014

Prototyp vyrobeny, tak uz len tlacit, strihat, laminovat, zasa strihat a rozdelovat kamienky 🙂

komzikosaurus
18. máj 2014

@majaza @atomica87 @majush @rosna @sliver @katinam @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @zuffovaeva @tomanlucy @dorothe @sharonik
takze asi takto nejak to bude vyzerat, tvarov bude dokopy 24ks, farby sa budu mozno lisit ale vzdy min.2 ks budu rovnake ako na obrazku, karticky len tak provizorne aby ste videli velkost , karticiek bude 10ks zalaminovane, priklady z oboch stran

katinam
18. máj 2014

@komzikosaurus a aky material si pouzila?

komzikosaurus
18. máj 2014

@katinam machovu gumu, ja som pozerala tie gombiky aj na nete aj co baby hodili ale to by som sa nedoplatila.... len gombiky by ma vysli 4 e na osobu (20ks)

komzikosaurus
18. máj 2014

vyska tych tvarov je asi 3-4 mm, rozmery som dala ako original okolo 5cm kocka 🙂

rosna
19. máj 2014

@lenusskaa
Ano, tento material ale hruby 2 mm a velky format- najlepsie A2. A to som v opitecu nenasla. skoda, mohla som sa s vami zviest 😉

dorothe
19. máj 2014

@majaza ahoj nepotrebujem nic objednat, dakujem 🙂