Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@atomica87
@rosna
@katinam
@komzikosaurus
@lucia814
@martina646
@sunsun
@natabun
@ivaha
@zuffovaeva
@tomanlucy
@sharonik
kočky, z vas niektora este sa chce pridat k objednavke?
@majaza dakujem, ja tentoraz nie
@majaza nie dakujem
@adelajda2012 ahoj tvoje aktivity su velmi pekne, pacia sa mi oba, a vyberam si to obliekanie, ktore len o chlp vyhralo 🙂 dakujem 🙂
@majaza dakujem, nepotrebujem momentalne nic.
@katinam @atomica87 @majush @zyzu @komzikosaurus @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
baby, potrebujem urychlene poradit s mojou aktivitou - MAPA SVETA
a síce - ja som myslela, že ten podklad na kontinenty by bol tiež z machovky ako aj svetadiely...
no nevedela som, ze je taky problem s machovkou A3, v opitecu maju len rozmer 20 x 40
http://www.opitec.sk/kreativne-materialy/machov...
neviem, či by stačil aj taký rozmer?
ja neviem, ja osobne by som radsej vacsie...
este sa chcem ist zajtra pozriet do jedneho obchodu ku nam či sa neda cez nich objednat za rozumnu cenu...
našla som este na CZ strankach A3 penovku, no vychadza dost draho...
a druha možnosť je kresliaci karton 225g A3, ten by som mohla dat biely a nanho vystrihnutu zemegulu modru prilepit.
čo by ste chceli radšej?
inak si to potom predstavujem tak, že kontinenty budu z machovky a nalepila by som magn. pasku nech sa to pripne a trochu to drží a kto by chcel, nakreslila by som mu obrysy kontinentov, kto by nechcel, tomu nie, ale to sa neskôr spytam kto čo chce...
@majaza u nás majú v kohinoore machovku aj 40x60 (za1,45€/ks), ale bledomodrú nie . Majú červenú, žltú, oranžovú, bielu, sivú, čiernu, modrú, zelenú, béžovů, fialovú. Ak by si chcela aspoň na kontinenty tak ti môžem pozrieť, či budú mať toľko. Prípadne pozri v kohinoore v ZA.
Nám stačí aj výkres.
@ majaza aj nam staci vykres s predkreslenymi kontinentami
@majaza ta podkladova machovka by ta dost vela vysla..., podla mna karton by bol uplne v pohode...,lepenie kontinetov mag. paskou sa mi nepozdava..., tam tej pasky budes musiet dat celkom dost, aby to machovku cez vykres (ak by si robila na vykres) udrzalo a bude sa to zle pouzivat mimo chladnicky, prip. mag. tabule... a zbytocne ta to bude dost stat...podla mna uplne staci, ked sa to bude prikladat, nemusi to drzat...🙂
@sunsun @majaza suhlasim, tato aktivita je v kazdom pripade na naucenie nazvov kontinentov a aby ich deti boli schopne spoznat podla tvaru, na to v pohode staci vykres na podklad a machovka na kontinenty. Jedina vec, co ta chcem poprosit je co najvacsia presnost v tvare, uz som tu na koniku videla mapu, ktora mala kontinnety tak zjednodusene, a pomiesane viacere kartograficke zobrazenia, ze sa na to nedalo pozerat (aspon mne, ale to je profesionalna deformacia 😀 ).
@majaza toto je ten slubeny link na farebne kartony:
http://www.opitec.sk/farebne-papiere-2/farebny-...
@jujulinka kati, kupila som nakoniec v hm... maju tam jedny take elegantnejsie, no matejovi bol velky pas - padali mu,.. nakoniec som to vyriesila tak, ze som kupila modre platenne, velmi prijemne gate, pas sa da regulovat a hoci nie su uplne elegantne, vobec to nevadi, lebo som kupila k nim perfektnu kravatu uplne rovnakej farby a bielu koselu s kratkym rukavom... vyzera to super..., urcite lepsie ako ten vyzehleny oblek z brendonu (taky hrozne staromodny)... a este som zobrala aj modre teplaky... a ked som mu ich doma skusala, tak som zistila, ze uplne v pohode by to mohol mat aj k tej koseli a kravate, vobec sa neda zistit, ze su to teplaky, kedze vrch kosela zakryva... a este aj ten material a strih - ked to ma oblecene, vobec neposobia tak klasicky teplakovsky...🙂 ... skratka bude fesak....🙂 chcela som ti ho aj pofotit, ale nemal trpezlivost uz na nic... 😒

@dorothe tebe mam urobit pocitacie puzzle alebo obiekanie? Mas like pri oboch 🙂