Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
sorry baby, vcerajsi prispevok sem vobec nepatril...🙂
Len taky napad ako modifikovat aktivitu od @martina646 z minulej vymeny. Dobre sme sa tym dnes zabavili a urcite nie naposledy 🙂
@adelajda2012 My sme si k pizzy urobili nadstavbu🙂 z kecupu je jahodovy dzem ,zmotali sme, a dorobila som jahody a kusky ananasu, cokoladovu polevu a slahacku:D ;)
@adelajda2012 jeej, to je krasne, to ma tesi, ze pizza je taka variablina 😀
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
mám dilemu 😉
herný plán kde sa ukladaju "štuplíky" pri Sudoku... podľa mňa je najideálnejší vo veľkosti A5 a korkové kolečká sa tam úplne krásne ukladaju, no niektoré písali že chcú aby sa tam dali dať aj štuple z Pet fliaš, no to tam nevojdu, ked to dám na A4 tak sa mi to zase pre tie korkové zdá celkom veľké... čo myslíte? aká veľkosť by bola NAJ?
A.) veľkosť A4
B.) veľkosť A5
C.) niečo medzi tým 😉
@sliver @katinam @@majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
tak zeny,stala sa mi velmi neprijemna vec. Na miesanie farieb som kupila kvalitnejsie, vyborne transparentne folie, ale su sytejich farieb /a boli aj o dost drahsie/
Ked som mala aktivitku hotovu, tak som zistila, ze to miesanie nebude koli sytosti farieb folii s kartickami fungovat. Ta folia proste celu farbu prebije...vdaka bohu som to zistila este pred vytlacenim karticiek....tak som si par dni polamala hlavu, a aktivitu som mierne transformovala, dufam ze vam to nebude vadit.
deti budu miesat farby priamo na okne. Dostanete 4 ramiky s foliami, 4 foliove stvorcke a 8 karticiek na zrebovanie.
-mladsim detom len folie prilepit na okno, a budu vonku kukat, joziho to velmi velmi bavi
-starsim prilepit na okno foliove stvorce, z 8 karticiek si vyzrebuju aku farbu maju priamo na okne namiesat, a folie v ramikoch budu prikladat na tie stvorce ako na fotkach a budu skusat trafit.
Ospravedlnujem sa za zmenu na poslednu chvilu, ale nechcela som Vam poslat nefunkcnu aktivitu.
Je mi to fakt luto, ale myslim, ze ta hra je aj v tomto prevedeni dost zaujimava....my sme sa uz vyblaznili 😀
@sliver A5 je fajn 🙂
@sliver A5
@sliver A5 staci
sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
@katinam - kupili sme u nas v kreativnom obchode vyrezavacky 🙂 , moja naivna predstava, ze to pojde bez toho....kupili sme tri, pokial sme to vsetko urobili a ta pani predavacka, ze ona ma uz jednu 5 rokov, ze co s tym robime, ked sa tupia 🙂))) no keby ona vie 🙂)))
takze dievcata, informujem. karticky sme pofotili, nastrihali, este sme vyrezavackou pred laminovanim urobili tie tri otvory, aby sme predisli odliepaniu folie. potom sme zalaminovali a opat strihali a vycvakavali otvory :/ akoze som si to jednoduchsie predstavovala..dufam sa to nebude odliepat.... uz sa nam sivalo o otvoroch. lenze niektore karticky to nevydrzali takze pocet na kazdu jednu je 14 ks. este ich idem zozadu oznacit- spravnu odpoved...

@sunsun 😀 😀 😀