icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

sunsun
29. máj 2014

@natabun uz sa tesim...🙂 ale teda naozaj makacka..., ja ked som v minulej vymene strihala, laminovala, strihala, rozky ostrihavala, tiez som si povedala nikdy viac...🙂

natabun
29. máj 2014

@atomica87 hej hej, slovenske meno, ale prestalo sa davat, aj v porodnici pred tromi rokmi na mna , ze jeeej ake pekne meno , to sme tu dlho nemali....a aj na krste farar, ze konecne 🙂) no ale moji dvaja dedovia jojovia, moj otec, moj manzel, ja som si povedala, ze nedam, a ked som otehotnela, zmohli ma "hormony" a emocie a je Jojko 🙂) ale nebanujem 🙂))

atomica87
29. máj 2014

@natabun ani ja...aj moj mm je jozef, aj svokor...

zuffovaeva
29. máj 2014

@natabun @sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @sharonik

Ahojte, hlasime sa po dvoch tyzdnoch prehnackovanych :( ale uz sa vraciame do normalu, pustila som sa do tych predlôh a tlacim teraz najmä na tlaciarni 🙂
sa vas opytat, povodne som chcela predlohy laminovat, no je to 6x20=120 ks a kedze nemam laminovacku, riesim to cez znamych. Vyzera to zatial tak, ze asi nebudem moc dat laminovat vsetko. Chcela som vam ponuknut podlepenie tvrdym papierom, viem ze niektore dievcata to uprednostnuju. Tak prosim dajte nizsie lajk ci chcete zalaminovane, alebo staci podlepit tvrdym papierom. Dakujem.
Inak na fotke su farebne vytlacene predlohy cakajuce na laminovanie.

zuffovaeva
29. máj 2014

Chcem zalaminovane predlohy

zuffovaeva
29. máj 2014

Staci podlepit tvrdym papierom

sunsun
29. máj 2014

@zuffovaeva tvrdy papier je v pohode, ale privitala by som, keby bol dost tvrdy (lepenka, karton...), bojim sa, ze vykres by mal kratku zivotnost...

martina646
30. máj 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik - len pre ti, ktore mate u mna magneticke cesticky
Baby, mam problem ☹ Vsetok material mam pokupeny, vsetko prefotene, nakoniec som si nechala figurky. Postavicky a zvieratka mam, ale nemam uz ani jedno auticko. Chcela som kupit, ze ved nemusia byt kinderkove, ale pobehala som vsetky hrackarstva aj lacne obchodiky typu kik, pepco, baltip ... a vobec som take mini auticka nezohnala, jedine take o dost vacsie, co by bolo na magnetku prilis a aj to stalo 1,60€/kus. Preto otazka: Vadilo by vam, ak by som vam poslala nalepenu figurku na magnetke, naplepeny drziacik na magnetke a este jednu magnetku navyse na auticko? Nasi by ste si doma nejake to kinderkove a prilepili si ho? Pripadne mi dajte nejaky tip, kde mam zhanat alebo ci vyrobit len nejake papierove na obrazku... Ak moze byt bez auticka, prosim LIKE sem. Dakujem.

milatenko1
30. máj 2014

@zuffovaeva ja sa prisposobim vacsine

@martoma646 mne to vobec nevadi.. dufam, ze my najdeme nejake mini auticko

luciaobrocnikova
30. máj 2014

@martina646 mame vela mini auticok doma takze mi to vobec nevadi 🙂

atomica87
30. máj 2014

@martina646 mne toez magnetka postaci. Nejake kinderkove vari najdeme doma...

katinam
30. máj 2014

@zuffovaeva ja si mozem zalaminovat sama, staci vytlacene.

sliver
30. máj 2014

@martina646 isto doma autícko nájdem a nalepím si 😉

@zuffovaeva nemusí byť zalaminované, môže byť aj podlepené niečim pevným... skôr som rozmýšlala či to nie su moc veľké predlohy, by stačili aj 4 na jednu A4 alebo 6 na jednu A4... teraz vkuse skladáme dúhu od @ivaha a tam bolo 6 predloh na jednej A4 a vobec to nevadí... a neviem či pozháňaš toľko kartonu pod také kvantum obrázkov....

natabun
30. máj 2014

@martina646 nevadi 🙂

zuffovaeva
30. máj 2014

@sliver bude sa mi dat zalaminovat 10 sad, zvysok nejako podlepim. Predlohy su 2 ks na A 5 ( to na fotke su A5), cize 4 ks na A4. Zda sa mi to tak akurat, keby boli mensie uz by tvary s vacsim poctom trojuholnikov nebolo dobre rozoznat. Tie duhy co spominas su asi farebne, tak asi nevadi, ze su mensie. Trojuholniky su vsetky modre.

zuffovaeva
30. máj 2014

Takze podlepene tvrdym papierom/ kartonom/lepenkou (uvidim co bude) dostanu odo mna
@sunsun @zyzu @komzikosaurus @adelajda2012 @atomica87 @sharonik @natabun @silver
Iba vytlacene, sama si zalaminuje, posielam @katinam
Diky baby!
Ostatni dostanu zalaminovane.
Ak by ste sa niektora rozhodli inak, mozte mi este dat do utorka vediet, prinajhorsom vam to dam zalaminovat do faxcopy.

sliver
30. máj 2014

@zuffovaeva jáj tak to áno, ja som podľa toho obrázka myslela že je to A4 a na nej 2 predlohy, takto je to isto v poho, teším sa veľmi 😉 pre mňa sú najdôležitejšie trojuholníky 😉 predlohy si viem hocikedy dorobiť 🙂

katinam
30. máj 2014

@martina646 to je skoda, jazdenie autickom po cesticke bol totiz hlavny dovod, preco som tuto aktivitu tak velmi chcela. ☹ (mam doma autickoveho maniaka). No nejako to prezijeme, doma sice mini auticko ziadne nemame, ale hadam zozenieme. poprosim magnetku navyse a aj radu cim prilepit, aby to drzalo 😉

martina646
30. máj 2014

@katinam skusim aspon par kuskov pozhanat

sliver
31. máj 2014

@katinam poslem ti v mojej aktivite mini auticko a to si tam prilepis 😉

komzikosaurus
31. máj 2014

@zuffovaeva nam tiez staci podlepit

sunsun
31. máj 2014

@sliver @zuffovaeva baby, lepenka sa da v pohode kupit, dokonca aj za rozumnu cenu, ja kupujem 1,20 za kus, neviem presne rozmery, ale tusim 1m x 70 cm, co by ti stacilo na vsetky podlepene trojuhollnicky 🙂

sunsun
31. máj 2014

@martina646 fuha, mne je tiez trosku tych auticiek luto, ja doma urcite ziadne nemam, kinderka nekupujem, ale ak najdes nejake pekne zvieratko (nech vyzera co najrealnejsie), tak moze byt tak, alebo potom panacik..., pripadne si pojdem kupit to auticko, co si spominala, ak teda bude v hre fungovat... 😉

katinam
31. máj 2014

@martina646 tak @sliver mi uz ponukla, ze mi posle auticko, dakujem 🙂

katinam
31. máj 2014

@sliver ano prosim, budeme za auticko velmi vdacni 😅

rosna
31. máj 2014

@martina646 ja mam doma babu tak sme bezautickove prinderkapad. ani kinderka nekupujeme. skus nam tam nalepit cokolvek ine aj dajake zvieratko, to je jedno . alebo xalaminovane auto. fakt jedno

zuffovaeva
31. máj 2014

@martina646 ak by sa ti pre nas nejako podarilo to auticko, bola by som ti vdacna. Nas zboznuje auticka!

zuffovaeva
31. máj 2014

Takze trojuholniky z MDF dosky su hotove. Natrete, vyrezane, osmirglovane, opat natrete a nalakovane, 240ks, uf! Ale som rada ze to uz je! Prave sa susia, vid foto ;)
Co sa tyka predloh, dobra sprava, budu sa mi dat zalaminovat vsetky pre kazdeho, ibaze budu vo formate A4, po 4 obrazky na kazdej strane. Spolu dostanete teda kazda 3 A4 obojstranne. Napriek domu este raz dakujem tym co by mi vysli v ustrety s alternativnym riesenim.
Zalaminovane to bude v priebehu buduceho tyzdna. Potom sme na dovolenke a vraciame sa 20.6. Nemam prehlad aky deadline sa nakoniec dohodol, ale v dnoch po 20.6. by som vam to teda vedela rozposlat, pred dovolenkou to bohuzial urcite nestihnem. Dufam ze je to takto ok.

@martina646 @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik

zuffovaeva
31. máj 2014
ivaha
31. máj 2014

@martina646 prosim chcela som sa opytat, ci robis iba jednu aktivitu, alebo tym, co sme si vybrali budes robit tu druhu? dik