icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

ivaha
3. jún 2014

@rosna a mas pravdu omylom som vymenila meno tu pri pisani, ty mas to druhe, ale ak by si nahodou chcela toto, da sa vymenit

ivaha
3. jún 2014

@lucia814 ahoj, zabudla som ta pripisat k fotke, na predoslej strane je foto ako vyzera hotova skladacka

majaza
4. jún 2014

@martina646 @katinam @atomica87 @majush @zyzu @komzikosaurus @lucia814 @adelajda2012 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik

kočky mam doma karton na zemegulu A3, no objednala som si hned aj zipzop sačky A3, no ten karton sa do nich nevmesti 😒
tak teraz, či mam odstrihnuť z toho kartonu aby sa to tam vmestilo alebo kašlať na sačky, neviem či sa daju zohnať ešte vačšie...
potom tie kontinenty a ostatne bude v sačkoch, len tento karton so zemegulou rozhodnite ako urobiť... (v podstate bude biely A3 karton a na tom vystrihnuta modra zemegula)
... teda dufam, že sa mi to bude dobre strihat...

... alebo dam možnosti a urobim kto da ako like...

majaza
4. jún 2014

odstrihnuť z kartonu, aby sa vmestil do sáčku

majaza
4. jún 2014

nestrihať z kartonu a bude bez sačku

rosna
4. jún 2014

Baby, davam motivacne foto. Vyroba duhy je v plnom prude. Celu hru robim z pevneho 3 mm kartonu( aj hraci plan aj žetony). Potrebovala by som vediet ci je pre niekoho problem mst hraci plan nezlozeny. Rozmer je 35x35 cm. Lebo ked som skusala ho predrezat rezacom a zohnut, nrpaci sa mi ta hrana. . Pride mi to lahko znicitelne. Vidiet to na fotke. Ak niekto trvate na prelozeni napolovicu, fajte vediet.

katinam
4. jún 2014

@rosna vyzera to super a odolne, Pre nas prosim neskladane, urcite bude viac aktivit A3 rozmer, napr. mapa od @majaza, tak to bude v pohode. Len si musim zohnat velku krabicu. 😉

atomica87
4. jún 2014

@rosna ani nqm nemusis prekladat

sliver
4. jún 2014

@rosna paráááda, mne to vobec nevadí že to bude také veľké len budem musieť pohladať taku krabicu lebo to je ešte väčšie ako A3
rozmýšlam nad tým že to doma rozrežem na polovicu a zlepím lepiacou páskou aby sa to dalo zložiť aspon na polovicu
ináč je to fakt krásne, klobúk dole ako to nádherne maluješ
a tie žetony maju nejaké obrázky či ako to je? to ideš tiež všetko malovať?

zyzu
autor
4. jún 2014

@rosna pre nas tiez nemusis prekladat 🙂

ivaha
5. jún 2014

@rosna tiez si prosim v kuse

lucia814
5. jún 2014

@rosna pre nas tiez nemusis skladat

sharonik
5. jún 2014

@rosna nám tiež neskladať 😉

milatenko1
5. jún 2014

@rosna pre nas tiez nemusis skladat...ako pozmam svoje dieta, tak si to zlozi podla seba 🙂

rosna
5. jún 2014

@sliver diky. zetony budu z rovnako hrubeho kartonu stvorceky. nebudu malovane ale navrchu budu mat nalepeny obrazok.

luciaobrocnikova
5. jún 2014

@rosna ani pre nas nemusis skladat 😉

komzikosaurus
5. jún 2014

@rosna ani nam prosim neprekladat dakujem

adelajda2012
6. jún 2014

@martina646 @lucia814 @majush @sunsun @ivaha @atomica87 @sharonik @zuffovaeva @milatenko1 Baby, chcem sa opytat, ci vsetky chcete tie karticky postrihat na puzzle. Ja som ich totiz zatial nechala dcerke v jednom kuse a zatial priklada len kamienky, hlada spravne cislo (aj to len do 5) a ukazuje na prstoch. Skladat by ju nebavilo, neobsedela by pri tom 🙂
Tak ak sa niekto ozve, ze nechce postrihat, tak tomu dodam cele. Ostatnym vo forme puzzle.

adelajda2012
6. jún 2014

@rosna ani nam neprekladaj, tiez to potom mozno urobim ako hovorila sliver. Uvidime 🙂

majush
6. jún 2014

@adelajda2012 mne nemusíš strihať, urobím aj doma 🙂

adelajda2012
6. jún 2014

@majush ono nejde o to, ze by som s tym mala problem...vobec nie. Vcelku stiham 🙂 Len som chcela vediet, ci by sa niekto zetial nechcel hrat s celymi kartickami, lebo na puzzle su deti este male (ako ta moja).

majush
6. jún 2014

@adelajda2012 pochopila som, že máš ochotu to nastrihať 🙂,prepáč, ja som to zle napísala, vyskúšame nepostrihané a keby chcela aj skladať tak si to ľahko postrihám aj sama! tak som to myslela :D

sharonik
6. jún 2014

@adelajda2012 nám nechaj zatiaľ nepostrihané, ďakujeme

atomica87
6. jún 2014

@adelajda2012 nam nesteihaj. Jozi je este velmi naly, aj tak by to iba potratil

sunsun
6. jún 2014

baby, nas dnes pustili z nemocky, tak az teraz odpovedam.... @rosna nam tiez neskladat @adelajda2012 tiez prosime nepostrihane... a uz tento tyzden aj ja idem naplno vyrabat... 😉

milatenko1
6. jún 2014

@adelajda2012 nam nemusis strihat. velky kus lahsie najdeme 🙂

natabun
7. jún 2014

@adelajda2012 nestrihat
Dakujem 🙂

martina646
7. jún 2014

@adelajda2012 nestrihat, dakujem

tomanlucy
11. jún 2014

Ahojte baby, chcem vediet presne do kedy treba poslat vecicky, este dokoncujem. pamatam si termin 20.06. este platí?

tomanlucy
11. jún 2014

@rosna pre nas tiez nemusis strihat