Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik
Ahojcek posielam vam do IP adresu na balenie , poprosim
1. na kazdy sacok napisat meno maminky, komu aktivita patri
2. Ak ste sa dohodli s niekym na viac aktivitach na vymenu, prosim ich vlozit vsetky do jedneho sacika a nan napisat meno
3.prosim prilozit vypisany podaci listok , kde adresat budete vy a odosielatel ja
4. dalej postovne-je to balik do 5kg- takze 3,20 eur do sacika alebo prelepit, nech nestrnga
5.Poprosim vlozit baliaci papier, aby som vam to vedela aj zabalit a snurku na previazanie balika
To by malo byt vsetko, poslem tieto pokyny aj do Ip
Ak by chcel niekto osobne z Blavy da sa ak mate hotove, tuto nedelu odovzdat osobne-pripadne v sobotu doniest, pokyny poslem, kto ma zaujem ohlaste sa.Dalsi termin na osobne odovzdanie v Blave zatial neviem zarucit.
Dakujem vam velmi pekne za prejavenu doveru a velmi sa tesim na vase vytvory 🙂 aj na balenie 😉 Ivaha
@ivaha svoju aktivitu neposielame, vsak?
@adelajda2012 netreba celu, ale bolo by mi lahsie, najme pri kontrolovani, keby ste aspon nejaku cast poslali, aby som nerozmyslala, co mi este v balicku chyba, jednoducho aby som mala 20 balickov v baliku, zalezi na vas, ale lepsie mi je, ked ju poslete, dik
@ivaha aha, jasne. Ok, bezproblemov 🙂
@atomica87 ked mam vypisany listok, tak to nie je problem, dlhsie by mi bolo 20 listkov vypisovat a aj na poste sa uz stalo, ze som nemala listky, vypisala som na internete,nieco sa zblblo a aj tak sme nakoniec na poste to listkami museli riesit, tak to bolo zdlhave a pracne , preto to uz takto riesim a ked mi kazda vypisete, bude to v pohodicke 🙂
odhliadnuc este od tohoto mojho otrasneho a poooooomaleho internetu
@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @komzikosaurus @majaza @sunsun @natabun @sliver @ivaha @sharonik dievcata, v skladani obrazkov z cisel mam cisla z machovej gumy spravene vo viacerych farbach, mozete si vybrat, mam 1x bielu, 1x ruzovu, 1x marhulovu, 1x zelenu, 2x modru a 4x zlte. Ak si nevyberiete, rozdelim podla toho, ci mate v pase syna alebo dceru.
ahoj ja by som poprosila zlte dakujem
@katinam
@katinam zelenu dakujeeeeem
@katinam @luciaobrocnikova @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @milatenko1 @tomanlucy @dorothe @rosna @sharonik ahojte organy mam nastrihane a pobalene, kazdy balicek je original, snazila som sa aby to bolo ako puzzle a pekne do seba zapadlo 🙂
@rosna ani mne nestrihaj, nasla som dobru krabicu 🙂
@atomica87 @majush @komzikosaurus @natabun @silver @zuffovaeva @majaza kocky mi dorazili, ale su 2cm (zle som pochopila popis pri objednavani, v plane boli 2,5cm) tak verim,ze to bude nebude velky problem. v balicku nakoniec vide po 11 kociek. Prikladam predlohy, boli by to 2 A4, mozem ich zalaminovat alebo sa snazim zohnat karton na podliepanie, tak prosim vas dajte mi vediet co by vam viac vyhovovalo. 1.strana su bezfarebne predlohy, 2.strana vyfarbene predlohy z 1.str, 3.strana su 3d, 4.strana su podorysy alebo bocny pohlad zo strany 3 ... dufam ze mi porozumiete: deticky by mohli trebars aj pozerat na stranu 2 a skladat na bezfarebnu predlohu farebne alebo priradzovat podorysy ku vystavanym 3d predloham (boli by zlepene:1 s 3., 2 s 4.)
@rosna ani mne nestrihaj 😉
@adelajda2012 ani nam prosim nestrihaj. Prepac za neskoru odpoved, teraz sme prisli z dovolenky. Ale ak to iz mas postrihane, nevadi!
@sliver
prave som to chcela riesit, ze by sme si mali dohodnut presny termin odosielanie
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik
co by ste povedali na ten prv julovy tyzden napr 2.7 , alebo to nechame na 7.7? nech mame este jedn vikend k dobru? Len potom bude treba dodrzat termin, aby aj katinam, ktore bude na slovensku to dostala v termine.
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik @sliver @ivaha
ja som za ten neskorší dátum, mam trochu časovú tieseň, tak ale dufam, že to zvládnem...
ešte niekto nestíha???
či to len ja som taka motajda? 😒
@sunsun @sliver @ivaha @natabun @komzikosaurus @majaza @tomanlucy @martina646 @luciaobrocnikova
dievčatá, ktoré ste chceli tie vývojové cykly - budú 4, takže si vyberte, čo tam chcete mať
- lienka, motýľ, mravec, včela, lúčny koník, šváb, chrúst, komár, mucha, roháč
Ja osobne hlasujem za lienku, mrava, včelu a motýľa (mám nájdeného mlynárika kapustového).

@luciaobrocnikova kokso nadhera!!!!!!!!!!!! Sikovna a kreativna....