Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@sunsun @sliver @ivaha @natabun @komzikosaurus @majaza @tomanlucy @martina646 @luciaobrocnikova
Posielam foto, ako vyzerá prototyp tej základnej podložky, do ktorej sa budú vkladať štádiá. Je to z kartónu, jednotlivé vrstvy sú zlepené a ešte všetko oblepené lepiacou páskou. Na tých 4 štvorcoch by mali byť nalepené zalaminované obrázky s jednotlivými štádiami.
Rozmýšľala som aj nad tým, či by sa to nedalo vyrobiť tak, aby sa dali obrázky na štvorcoch vymieňať, tak by som mohla poslať aj viac cyklov ako 4 (elektronicky), príp. by ste si mohli neskôr aj sami doplniť podľa záujmu (napr. aj iné zvieratká ako hmyz). Napadlo ma nalepiť na vrch štvrocov taký obal ako na vysvečko, do ktorého by sa obrázky zasúvali, len som to ešte nevyskúšala. Nemáte ešte nejaký iný nápad, ako by to šlo spraviť?
@zuffovaeva @rosna
vy dve ste chceli to triedenie tvarov - korálky som nedostala, ale vystrihnem vám tvary z machovej gumy. pridávam foto predlôh na skladanie - pozrite si, či môžu byť🙂
Predpokladám, že ich chcete zalaminovať - teda budú to 2 A4 obojstranné.
@zuffovaeva @rosna
tak ešte tie obrázky🙂
@sharonik aj mne sa paci ten napad, ze by sa to dalo vymienat ...pekne to je 😉
@majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @rosna @tomanlucy @dorothe @sharonik @sliver @ivaha
Baby co ste sa uz zucastnili vymen, mate nejaky tip na uzatvaratelne sacky, kde sa daju najlepsie zohnat? Cez internet moc nechcem, lebo co som zatial pozerala vyjde postovne viac ako cena sackov. Potrebovala by som format a4 kvoli zalaminovanym predloham ktore su tiez a4.
@zuffovaeva asi najlepsie cenovo zozenies v metre.... a najlepsie v ikei (aspon u nas su najodolnejsie)...
@zuffovaeva tie z ikei su fakt najlepsie...ale mavaju aj v papiernictvach. Len niekedy musis obehat viacero aby si zohnala potrebny rozmer. Aspon u nas je to tak.
@zuffovaeva aj vo faxcopy mavaju
@zuffovaeva ano mavaju v papiernictve len ak mas predlohy na A4 tak sacok by mal byt vacsi trosku ako A4, aby sa ti to zmestilo
@sliver @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
Ahojte, takze termin by som ak suhlasite urcila na toho 7.7. pondelok, pripadne este pre nejakych veeeeeelkych oneskorencov aj utorok, streda....teda ten tyzden od 7.7.
ak suhlasite, staci kliknut sem.
Ak niekto veeeelmi nestiha ten tyzden, ozvite sa prosim 🙂
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik takto vyzera vysledny obrazok na hladanie, je tam 48 roznych zvierat a rastlin (v roznych poctoch od 1-6) na karticke bude uvedene kolko krat sa tam zvieratko (rastlinka) nachadza.
@sharonik ahoj ja by som chcela tieto mravec, rohac, komar, lucny konik, ale prisposobim sa vacsine ak budes tlacit len vitazne 🙂 vies poslat potom tie ostatne na mail?
@lucia814 @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik ahojte tie co mate to pocitanie ,vytlacila a zalaminovala som polovicu prikladov z knizky, kto mate zaujem a poslete mail, poslem vam to cele v dig. verzii 🙂
@lucia814 velmi pekne si to nakreslila 🙂 , chcem sa len opytat, ci budes robit len tuto vitaznu, alebo aj tie potraviny,lebo som si ich zaklikla uz davnejsie, myslela som ze tam bude viac karticiek tak ako v original hre a kedze spolu s malou sadime a starame sa o zahradku, tak by sa nam to hodilo viac ako hladanie zvieratiek. vdaka
@sunsun @sliver @ivaha @natabun @komzikosaurus @majaza @tomanlucy @martina646 @luciaobrocnikova
Skúšala som urobiť tie štvorce s obalom - celkom to ide. Akurát musí byť iba jedna vrstva toho obalu, aby to nebolo príliš hrubé - ešte sa tam bude vkladať ten zalaminovaný obrázok, tak aby sa to zmestilo do podložky🙂 Obal je prichytený lepiacou páskou na troch stranách, horná strana ostane otvorená na vkladanie obrázku.
Ešte som sa chcela spýtať, či chcete mať tú podložku zvrchu čistú, t.j. kartón bez potlače, alebo môže byť aj s potlačou (ako na prototype, príp. nejaké modré písmenká).
Mám nachystané obrázky mravca, lienky, včely, muchy, komára, chrústa, roháča, kobylky, motýľa. Každej vytlačím a zalaminujem 4 z toho podľa priania + všetky obrázky pošlem aj na mail, ak mi pošlete adresu do IP.
Ešte vám k tomu na mail pošlem aj info o jednotlivých chrobáčikoch - ku každému bude obrázok celého cyklu, info koľko trvá jednotlivé štádium, plus nejaké zaujímavosti o tom, ktorom druhu (buď A4 alebo A5 ku každému - podľa toho ako mi to vyjde).
@komzikosaurus @lucia814 @katinam @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik
ahojte zeny, ja mam hotovo. dorobila som aj dalsie karticky k pismenkam, ale tie budu len v elektronickej veryii. Nedokazem ich momentalne upnut, lebo mi blbne net, ale pokusim sa v sobotu. Vcetky karticky k aktivitam najdete aj v mojoim fotoblogu. K pismenkam ich budem este postupne prirabat tak, ako to bude bavit nasho jozina....asi nejake dopravne prostriedky a tak, ake rozpravky bude v tom case kukat....

@sharonik no veru, ani ja nepoznam tie štádia...
pre nas určite lienku a včelu a niečo k tomu 🙂