Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@atomica87 je to pekne, ale ten somarik, asi nebude dobre pomenovany, JACKASS, je sice somar, ale taky, ze "ty si somar / blbec". Somarik je DONKEY.
@martina646 ooo sorry, ja som z toho somar 😀 , tu je oprava
@atomica87 ahoj nie som dobra v angline ale nie je jackass skor nieco ako hlupak?(ja som to vzdy tak vnimala) nebol by lepsi vyraz donkey?
@atomica87 o neskoro, dobre
@komzikosaurus 😀 😀 😀
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
kočky, chystam si zvieratka, že pôjdem dat niekde vytlačit, len som nemala žiaden podklad, tak len čo som brázdila po nete...
ak by vam niekde nejake zvieratko chýbalo, napíšte... hlavne ta europa neviem neviem...
ja mám:
Australia - kengura, koala, emu, vtakopysk
Antarktída - tučniak, tulen
Afrika - slon, zebra, žirafa, gorila, leopard, krokodíl, hroch, byvol, ťava, antilopa, lev
Azia - panda, vlk, sob, mrož, kobra, sova snežná, tiger, medved hnedý
Sev. Amerika - medved polárny, bobor, kolibrík, los, pásavec, vlk arktický
Južná Amerika - opica, anakonda, ibis, jaguar, tukan
Europa - jelen, sokol, kamzík, rys, svišť, sykorka
vytlačené budú zvieratká na tvrdom papieri, možno fotopapieri, neviem ešte musím zistit kolko to vychádza...
a chcem sa spýtať - stačí, ked vám dám zoznam zvieratiek ku kontinentom a kto bude chcieť na rubovej strane si urobí napr. s fixou farebnú bodku na rozlíšenie ku ktorému kontinentu sa zvieratko priraduje?
potom mám na vás otázku -
- kto to potrebuje rozstrihať, príp. zalaminovat? mám požičanu laminovačku, tak kto napr. nemá a chcel by to zalaminovať môžem, len všetko proste nestíham, lebo to aj tak treba laminovať nastrihane...
a budem ešte laminovať názvy kontinentov a oceánov, tak aj tak bude toho dost...
mrzí ma to, ale keby som to mala všetko strihat, označovať a laminovať, asi to nestihnem, ešte chcem pridať nejake morské živočíchy, tak ked bude cca 50 zvieratiek pre každu, tak to by som isto nezvládla...
a zas ked to bude na kvalitnejšom papieri, možno laminovat nebude treba?
prip. nerozstrihane zalaminujem kedykolvek...
@luciaobrocnikova, ty chceš teda radšej to počítanie s chobotničkou, hej?
urobim v pohode, len sa pre istotu pytam 🙂
@lucia814, @katinam, @majush, @majaza, @zyzu, @adelajda2012, @atomica87, @milatenko1, @dorothe
Dievčatá, chcete aj značky na samokontrolu? Išlo by o farebný tvar zozadu na kartičke plodiny, výrobkov z nej a sáčku so semienkami príslušnej plodiny. Značky budú odliepacie, takže môžete neskôr odstrániť.
@majaza mne staci ten zoznam, neznackovat, zalaminovat a postriham si to aj sama. Pri nejakej hrubke folie, teraz nvm presne ktorej, sa to da strihat aj potom, lebo sa nerozliepa pri strihani. Ak nebudes stihat staci aj na tvrdom papiery a podklad elektronickej forme. Ak by to znicil, vytlacim si sama znova.
@sunsun @sliver @ivaha @natabun @komzikosaurus @majaza @tomanlucy @martina646 @luciaobrocnikova
Pridávam pár fotiek, ako vyzerá aktivita s vyberateľnými obrázkami (je to len prototyp - budem musieť upraviť veľkosť niektorých obrázkov, aby mi vošli do obalu aj s malými krajmi po zalaminovaní.
Tak ešte posielajte prípadné pripomienky - po víkende to idem skladať dokopy, tak aby som mohla ešte upraviť, čo by sa Vám na tom nepáčilo.
@majaza mne nemusis strihat ani laminovat. A ak by ti to pomohlo, tak mi kludne mozes vytlacit zvieratka aj na obyc.papier a ja si to zalaminujem. Neviem o kolko drahsia je tlac na tvrdy papier...
@sharonik znacky by boli fajn 🙂
@majaza nam staci vytlacit na akykolvek papier, postriham a zalaminujem v pohode sama.
Pozerala som zvieratka v atlase, mas ich tam dost, podla mna to uplne staci, ak by si chcela viac, napisala som zopar.
Europa - zubor, bazant
Juzna Amerika - kondor, pirana, kolibrik skor tu ako v severnej A
Severna Amerika - morka
Afrika - Plameniak, sup, pstros
A staci bez znacky
@majaza tak ak si mi nerobila tu chobotnicu tak by som aj ja tie zvieratka nemusis ani strihat ani laminovat staci na obycajny papier
@majza mne prosim zalaminuj zoznam zvieratiek, vacsinou sa to po rozstrihani nerozchadza.
@ivaha prave balim tie vrecka, staci ti oznacit ich nasimi prezyvkami? Budes ich vediet priradit k adrese?
Inak ak budes mat zase cestu do ba tak sa prosim ozvi..
@majaza aj my si zalaminujeme 🙂
https://www.google.sk/search?newwindow=1&tbm=is...
medzi tymito tubami s nchdzyj aj tuby europa, juzna amerika a pod..... ak by ti pomohlo k tym zvieratkam

@sharonik mne sa ten prototyp paci, vobec mi neprekaza tento typ potlace...🙂