Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@milatenko1 aj mne staci opalena
@lucia814, @katinam, @majush, @majaza, @zyzu, @adelajda2012, @atomica87, @milatenko1, @dorothe
Dievčatá, ak chcete poslať elektronicky podklady k ďalším 6 plodinám, pošlite mi do IP mailové adresy.
Semienka k všetkým budete mať pribalené k aktivite.
dievcata balik som poslala dufam ze bude vsetko v poriadku bo dnes odchadzame do hor a nebudem mat pristup k netu, bohuzial karticky som vam nestihla nastrihat tak si ich budete musiet nastrihat, tak dufam nevadi. v baliku som vam este pribalila take papierove sacky v tescu sa v nich balili cukriky - mama vyfasovala v praci cely balik, tak som myslela ci sa vam na nieco nezidu. 😒
Pre tie co mali tie potraviny som pribalila aj magneticku pasku tak ak budete chciet mozete si to podlepit. tak pekny vikend a aj cely buduci tyzden 😀 🙂
@ivaha Ivka, určite nestihnem dorobiť a poslať balík v pondelok. Hoci už tri dni spím len 2-3 hodiny, stále ešte pracujem na tých vývojových cykloch. Chcem to poslať v podobe, s ktorou budem aj ja spokojná, preto poprosím o jeden-dva dni strpenia. Ak by som bola posledná, pošlem aj 1.triedou.
@ivaha odoslane 😉
Baby, ja mam sice hotovo, ale neviem sa dostat na postu ;( Auto potrebuje mm a ten odchadza a prichadza tak, ze nestiham otvaracie hodiny. Pesi je to pol hodla tam a pol hodka spat. To ja v tomto teple fakt nie som schopna :( V stredu ide mm na poobednu, tak by sme to doobeda poslali prvou triedou. Nevadilo by to? Ak by sa dnes nejak umudrilo, tak aj dnes skocim, ale zatial to nevyzera...
@ivaha
@sharonik
@milatenko1 nic sa nedeje, aj pre nas staci opalena snurka
aj môj balík dnes odoslaný, dúfam, že budete spokojné. . .
@majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
baby, aj moj balik ide az dnes, kedze som sa vcera vybrala na postu tesne po jej zatvoreni... 😒 (uz sa musim tie otvaracie hodiny naucit)...
este par info k mojmu balicku...
logicko-verbalne domino - baby, slubila som 20 karticiek so 40 obrazkami, nakoniec som spravila 40 karticiek s 80 obrazkami, aj som ho v praxi odskusala, aj s vacsimi detvakmi, aj s mojim drobcom... a teda poviem vam, ze je to malicky balicek, ale teda hra sa paradne... dufam, ze budete spokojne... popis hry som prilozila k dominu...., kvoli praktickosti pri hrani som laminovala a az potom strihala, totiz na pokusnom som to najskor vystrihla a potom zalaminovala kvoli trvacnosti, ale ked deti prikladali karticky, tak ich mylil ten priesvitny kraj a prikladali ich cez seba... , takto sa mi to zda lepsie... skusala som to aj znicit, vyzera, ze by to malo vydrzat...., neobstrihovala som rozky, opat kvoli rovnakosti karticiek...., ak by ste niektora potrebovali, tak si prosim obstrihajte, ale myslim, ze je to lepsie, ked su take rovnake...., karticky nie su velke, nechcela som, nech pri stavbe jedneho domina je zapratana polovica obyvacky..., no myslim, ze ani prilis male..., moj 1,5 rocny syn ich zvlada uplne v pohode..., samozrejme s jednoduchou verziou, logicko verbalne domino este nie...., no dnes ho uz asi 3x rozlozil po kuchyni....🙂
tie, pre ktore som robila rocne obdobia...- zalaminovala som 4 vacsie obrazky (nie su velke, o nieco vacsie ako obciansky preukaz) do tvrdej folie, aby co-to vydrzali...- ja som ich skusila pripnut v aute vedla seba na sedadlo pred detskou sedackou a mame cestovnu verziu, ja len podavam obrazky, ktore treba triedit, rozpravam, co je na nich a maly hlada, ku ktoremu rocnemu obdobiu patri.... , ostatnych obrazkov je presne 10 na kazde rocne obdobie (v predlohe bolo par rovnakych, tak tie som vyradila)...., neprilozila som ziadny navod, myslim, ze je to jasne a netreba...🙂... a este, urobila som zo zadu farebne znacky pre kontrolu spravnosti (totiz aj ja sama som sa zamyslala, ci cernice patria k letu, ci jeseni.. 😀 ) dufam, ze budete spokojne... mam normalne po strihani otlaky, musela som dokoncovat lavou rukou...🙂 a teda su obstrihane aj hrany, aj boli najskor vystrihnute a potom laminovane...
ahojte ja budem posielat az zajtra kedze este niektore veci dokoncujem.
@ivaha Balik poslany, poslala som prvou triedou.
ahojte dnes prisli balicky @zyzu @sunsun @sliver @luciaobrocnikova @lucia814 @milatenko1
vsetko velmi velmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂
myslim, ze toto bude perfektna vymena
@ivaha ja som posielala vcera, hadam to zajtra pride. Spagatik a podaci listok su zastrcene v obale balika. Baliaci papier som uz doma nemala tak dufam ze mi to prepacis, poslala som nejake drobne navyse.
Balik poslany. Manzel ho 2 dni vlacil v aute, babrak. Poslal to 1. triedou tak snad rychlo dorazi.
@sunsun @majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @milatenko1 @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva
dievcata, mam na vas jednu prosbu, aby ste mi napisalai, ci mate chlapceka, ci dievcatko, dik
chlapceka
dievcatko
@sunsun @sliver @ivaha @natabun @komzikosaurus @majaza @tomanlucy @martina646 @luciaobrocnikova
Pridávam foto vašich už pobalených aktivít - každá máte v balíčku podložku na vkladanie jednotlivých štádií a zalaminované obrázky k vybratým druhom hmyzu (4 štádiá ku každému).
Mailom Vám pošlem obrázky ku všetkým 9 druhom, aby ste si mohli dorobiť tie, čo nemáte.
Takisto Vám pošlem info o jednotlivých potvorkách - pôvodne som chcela poslať vytlačené aspoň niečo, ale je s tým kopec roboty a tak ešte stále dorábam. 🙂

@ivaha balik odoslany