icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

sharonik
15. júl 2014

@atomica87 záujem by aj bol, ale po 8 či 9 výmenách už problém nájsť niečo nové a hlavne nastupujem už do práce takže aj toho času bude pomenej 😒

rosna
15. júl 2014

kurnik, baby, teraz mi je luto ze som to vsetkym neprehla a basta. V dalsej vymene budem vymyslat male aktivity. slubujem. 😉

ivaha
15. júl 2014

dievcata prvu varku som dnes odoslala a zajtra ide dalsia 🙂

ivaha
15. júl 2014

@rosna teraz ked to vidim, tak je to pekne aj narezane, ako original hry, len som nevedela ako to bude vyzerat,ked sa to ohne 😉 este ta chcem poprosit, poslala by si aj navod na hru mailom?dik

katinam
16. júl 2014

@ivaha my mame chlopa, vdaka za obrovsky kus prace. Uz sa tesime, nase mozes poslat medzi poslednymi, aj tak to na nas bude cakat.

sliver
16. júl 2014

@ivaha juuuuj tešíme sa, nevieme sa dočkať 😉
ĎAKUJEME poklad, si naša šikulka, fakt klobúk dole pred tvojou ochotou, snahou a láskavosťou!!!
ĎAKUJEME

rosna
16. júl 2014

@ivaha prave som nad tym rozmyslala, ze to tak urobim, lebo sa s hrou da neskutocne vela povymyslat. Tak aspon napisem moje napady, akymi sposobmi ju pouzivame my. Pisem to a zavesim to bud sem alebo rozposlem cez IP.

rosna
16. júl 2014

baby, ako tu mozem zavesit dokument wordu? Chcela by som vam poslat pravidlá hry, ale cez správu mi to preslo len ako holý text. Je to velmi neprehladne. Chcela by som to tu zavesit tak, aby ste si to mohli pohodlne vytlacit. Poradte.

ivaha
17. júl 2014

@sliver vdaka, ozaj nie je za co 😉

majaza
17. júl 2014

@ivaha ja hlásim príchod balíčka, prišiel už včera, len som prisla neskoro vecer domov, tak som nestihla otvorit a teraz som v praci a tuhooooo nanho myslim 😀

@rosna tu sa to neda zavesit, jedine na mai.

sliver
17. júl 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
Dievčatá prišiel balík.....
WAU WAU WAU som v nemom úžase, ani neviem čo napísať, je to všetko úžasnééééé
ĎAKUJEME
idem sa ďalej radovať 😉

sunsun
17. júl 2014

@sliver ja tak chodim pozerat dnes do schranky, ci nenajdem papierik (nenamahaju sa priniest balik), lebo odchadzame na dovolenku a rada by som ho este stihla, no s pribudajucimi hodinami klesa moja nadej.... 😒

ivaha
17. júl 2014

@sunsun ahoj, pisu, ze zasielka prevzata na dorucenie, takze urcite to dnes donesu, alebo to bude na poste, posielam ip cislo zasielky 😉

martina646
17. júl 2014

Aj mne uz dnes balicek dorazil, len narychlo som otvorila a prebehla aktivitky, su moc krasne. Urcite este podrobnejsie napisem, az sa trosku pohrame. Dakujem vsetkym za vyrobu aj Ivke za triedenie a posielanie.

luciaobrocnikova
17. júl 2014

aj ja dakujem vsetkym uz ho mame aj my ... marko uz operuje a ja balim kufre dakujem
@ivaha za tu rychlost 😉

lucia814
17. júl 2014

dakujeme baby, aj nam uz tiez balicek dorazil

sunsun
17. júl 2014

@ivaha vdaka, uz som vyzdvihla na poste...🙂

sunsun
17. júl 2014

baby, dakujeme, aktivitky su super, balim na dovolenku, drobec zanietene sedi vo vreci a zapina, otvara a zatvara zamok, ani som necakala taku baliacu pohodu.... ostatne sme este nevyskuskusali, len som ich prebehla, vsetky vyzeraju super..., tesime sa, ked vyskusame....🙂

atomica87
17. júl 2014

nas malicek je na poste, dnes sme boli mimo domu, tak nebolo kedy cakat kuriera 😀 😀 😀 ale zajtra rano tam budem medzi prvymi

rosna
17. júl 2014

ja s mojou babou sme od dorucenia balika cely den stravili nad novymi hrackami a to sme sa k niektorym este ani nedostali. na dobre dlhy cas netreba chodit do hrackarstva 😉
Kto by ste chceli poslat citatelnejsiu verziu navodu na Duhu, poslite mi cez IP mail a poslem. Ivaha, este raz diky moc.

majush
18. júl 2014

nam bude až dnes doručený balík, ale malu mam aj tak na prázdninách, takže otvoríme spolu dnes večer, neviem, kto sa už viac teší, či ja alebo Zoyka...

tomanlucy
18. júl 2014

balicek prisiel dnes rano a dcerke sa vsetko pacilo. dakujeme

atomica87
18. júl 2014

balicek dorazil, a ze wow, toto je moja tretia vymena, ale aktivity su fakt zo vsetkych najpremakanejsie. Nas drobec je na prevaznu vacsinu z nich este maly, ale mne padla sanka. Ako prve nas zaujali magneticke cesticky od @martina646 , jozi uz dalej ani nepokracoval, este stale sa s nimi hra....mne ucarili takmer vsetky, top je u mna asi ta lekarnicka od @tomanlucy , uz sa tesim, ked bude vo veku, ze sa budeme hrat na lekarov 😀 😀 😀
ale fakt vsetko a vsetky ste mega 😀 😀 😀
@ivaha dakujem za balenie
@zyzu @katinam @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @rosna @dorothe @zuffovaeva @sharonik

zuffovaeva
18. júl 2014

Balicek na nas cakal doma, uplne skvele vsetko, nieco som mu vylozila teraz, nieco pocka kym dorastie. S magnetickym autickom sme dnes zaspali.🙂
Dakujeme vsetkym!

sharonik
19. júl 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva
Dievčatá, ďakujeme všetkým veľmi pekne za nádherné aktivity - zatiaľ jednoznačne boduje lekárnička (plyšáci sú poobväzovaní, oblepení - doma máme hotový plyšový lazaret). Chlapci skúšali aj chirurgickú výstroj, no keď sa zbadali v čiapke, rúške a rukaviciach v zrkadle, rýchlo ju prenechali nám dospelým.
Samozrejme sme ešte nestihli toho moc popozerať, lebo sme teraz väčšinu dňa vonku.
Dnes som vám konečne na mail poslala všetko čo som sľúbila, tak dúfam, že budete spokojné. Tie cykly nevyšli úplne podľa mojich predstáv (teda tá podložka), hoci som sa snažila a strávila nad tým more času, je to samozrejme použiteľné (no ak sa vám to nebude páčiť, môžete používať aktivitu aj bez toho🙂
Najviac času by však zabralo tvorenie tých info o hmyze (mnohé som musela prekladať, tak mi snáď odborníci biológovia prepáčia prípadný nepresný výraz). Prajem vám krásne leto a príjemný čas strávený pri aktivitách 🙂

majush
22. júl 2014

sharonik @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva
tak my sme balíček priniesli z pošty a otvorili až včera. su tam krásne hračky, velmi sa z nich tešíme! snímam klobúk pred vašou šikovnosťou. naša zoya bola vo vytržený, ani nevedela s čím sa hrať. . .
k mojej aktivite: golfové paličky s guličkami, prvýkrát pomôžte detičkám tie teečka do dosky nasadiť, nechápem, prečo to do niektorých otvorov ide tak ťažko ked sa to všetko robilo jedným vrtákom....
ešte raz velké dakujeme všetkým zúčastneným.
Ja by som sa rada zúčastnila aj ďalšej výmeny.

Inak niektoré hračky z prvej výmeny som posunula sesternici, ktorá ma syna s autizmom a neuveríte, ako ho zaujali a boli nápomocné. napríklad CD so zvukmi a priradovaním obrazkov ma velký úspech. jej syn v´daka tomu sa prestal báť zvukov, lebo už vie, čo je za tým 🙂 a dokonca začal hovoriť na kozu meee a kravu muuu.... užasné!!!

majaza
22. júl 2014

@majush , to bude tými T-čkami, oni su niektore hrubšie, nam zrovna vyšli presne a ostali len hrubšie...

inak my sme už vyskušali asi všetko okrem troch, všetko je super, postupne fotím a dam do albumu s vodotlačou, ak niekto vyslovene nesuhlasi, nech napíše...

majush
22. júl 2014

@majaza takže vam to nejde zasunúť do dierok vôbec? správne som to pochopila? mam ich doma ešte niekoľko, môžem poslať nejaké tenšie ak nájdem

majaza
22. júl 2014

@majush , no niektore vôbec nejdu do dierok, ale mali sme tam tušm 4ks navyše, tak zrovna tych 4 ks tam nejde vôbec, takže mame "dobrych" presne 🙂