Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@moninka1 tato verzia sa paci aj mne., Je to krajsie ako tie trciace bambulky, pierka ci cestoviny, co tu boli na viacerych obrazkoch. Pre take male deti to netreba prekombinovat, Ak je to na pocitanie, nech pocitaju a nerusia sa roznymi druhmi povrchov. Na to je ine hmatove pexeso.
@majaza mne aj @martina646 sa viacej pozdava, ked to pocitanie na spachtliach je take celistve - z pohladu materialov. mna dost odradovali tie foto, aj ked napad sa mi pacil. nemohla by si predsalen tu foto vymenit ... ak by nahodou rozmyslali viacere maminky podobne - aby sa ten navrh blizil k realite. (kuk vyssi prispevok od martinky)
@martina646 @moninka1 baby, ja som sa presne tohto bala, ze tie rozne vecicky sa z toho budu odlepovat... napad je perfektny, ale ja som to pisala aj tej babe, co to navrhovala predtym, ze to u nas nebude mat sancu prezit... 😉 cize len privitam, ked to bude celistvejsie...
baby, tak ja nakoniec odriekam svoju účasť vo výmene. velmi ma to mrzí.. snád je nejaká náhradníčka, ktorá bude ochotná spraviť aj labyrint.. ešte raz sa ospravedlňujem. každopádne vám želám nech výmena dopadne super 🙂
@majaza. Uz mam nejaku predstavu.Zajtra al.pozajtra to pridam 🙂 vdaka
@liesi huraaaaaa 😀 tesime sa na labyrint 😝
@majaza super, ze si vytvorila tie albumy, viem, ake je to narocne. Idem zahlasovat.
@majaza. Mozes dat ku mne prosim hlasovat z albumu inspiracii aktivity k fotkam c.7,15,20/21? Dakujem Ti velmi pekne 🙂
@majaza. Dane aktivity by som laminovala. Vdaka
@slniecko379 oki idem na to 🙂
a ked si tu, pozri album https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb...
a skus zahlasovať, čo sa ti páči u tej ktorej maminy
A BABY, SKUSTE SI SKONTROLOVAT HLASOVANIE, aby ste mali u tej ktorej maminy len jeden hlas, nech vieme vybrat
@liesi tešim sa moc moc 🙂
@majaza zahlasovane🙂 dakujem🙂
@slniecko379 - pridane fotky na hlasovanie, len ta poprosim, keby si ich skontrolovala a dala ku nim nejaky popis, tie dve posledne ani neviem, či patria k sebe alebo nie a čo sa tam ma robit...
mame este volne miesto? nejako mi to pri tych fotkach v albumoch vychadza, ze je nas 19. Mam kamosku zaujemkynu a vie aj sit.
@martina646 , no jedno je kvazi volne, čaka sa, či ma naša nahradnička zaujem 🙂
@ihrisko2009 chcem sa zucastnit 🙂
@luciaobrocnikova bydlisko v pase mas aktualne? to by bol asi trosku problem s postou, nie?
@martina646 je aktualne, ale odchadzame na Slovensko
@luciaobrocnikova kluciky by boli uuuuplne super!!! @majaza v albume, ktory predtym urobila martina646 mali dost vela hlasov
takže pridala som do albumu na výber @luciaobrocnikova (podla mna tiež kluciky super) a pozmenila som @samila
baby, ak súhlasite, vytvorím nový album, kde budu už vybraté veci a začnem tam dávať aktivity, ktoré majú 11 a viac hlasov.
a ked budem mať večer čas, zhrniem návrhy, ktoré vyzerajú, že viac menej vyhrávajú, aby sme posúdili rôznorodosť aktivít...
(prosim like na správu ak súhlasite s tým presúvaním do nového albumu)
@majaza ako na to pozeram, tak tangram od @ihrisko2009 je uz isty....🙂 aj labirint od @liesi .... tesime sa... 😉
@moninka1 @ihrisko2009 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqua @peliroja @luciaobrocnikova baby, vyberajte a hlasujte... v albume od @majaza pribudli nove ponuky na aktivity.... 😉 a niektorym uz chyba len par hlasov a mozete ich o par tyzdnov ocakavat doma 😀
kočky, ja mam taky návrh - ale kludne ma môžete zrušit 🙂
ja by som prijala, aby nám @adelajda2012 urobila ten kalendar a tu druhu aktivitu v poradí keby urobila niektora ina mamina.
Totiž adelajda ma ten kalendar premysleny, ma pozhanane obrazky a bolo by to v našej "zbierke" predsalen niečo "ine" a neurobil by to hocikto.
kdežto ta druha aktivita mi príde jednoduchšia na výrobu, no zas nerada by som o nu prišla, nakolko je tiež veľmi zaujímavá.
A keby teda adelajda bola ochotna robiť radsej kalendár a tiež aspon popisom pomôcť inej mamičke s výrobou, kedže nie každy na tomto svete je taky kreatívny, že? 😉
@majaza kludne to tak mozme urobit, len ja k tomu navliekaniu nemam ziadne predlohy. Musim ich urobit - nakreslit na PC, takze tym nepomozem.
Inak ja ratam aj s druhym kolom, takze kludne urobim jedno tu a druhe potom ;)

mna by strasne potesilo toto - strasne sa mi to páči 🙂
nemala by záujem @slniecko379 alebo @fufina1 alebo @luciaobrocnikova (ak sa ku nam prida)