Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@ihrisko2009 nebudem sa môcť výmeny zúčastniť, nastali u nás nepredvídané situácie... Chcem sa ospravedlniť a poprosiť, či by bola za mňa náhradníčka. Ďakujem.
@ihrisko2009 waw super napad
ja len zasnem ..pozeram ak nevadi... 😉
ahojte baby, aj my sme momentalne na navstevach, citam ze sa tvori album, pridavam cosi co ma zaujalo... co poviete?
Mam laminovacku, mne by sa pacilo spravit skladanie tych farebnych pismen. A do nasej vymeny by sa mi pacil aj ten kalendar, kostra, vesmir, mapa sveta aj fazy mesiaca...
Co poviete?
P.S. fotky som si pozicala z inych vymen na MK, dufam, ze som mohla... dakujem
baby, tak som urobila albumy:
1- návrhy https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb...
dala som tu aj niektore fotky podla seba - pre tie, ktoré len napísali, že by chceli niečo robiť a nedali obrazok, tak to berte informatívne.
môžete pridať do textu popis o tej ktorej aktivite, momentalne ja nestíham.
samozrejme, ak treba niečo pridať/zmenit, napíste pridám/zmením
album 2. https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/ins...
inšpirácie, tiež ak chcete pridať/zmeniť, treba napísat
ešte niekde na začiatku písala
@slniečko379 - že môže niečo laminovať
@peliroja - že jej môžeme niečo vymyslieť 😀
@samila idem ťa dohodiť
@tehulka13 , to mi je luto...
tušim za nahradničku bola @luciaobrocnikova, ak by mala zaujem?
este sa chcem podakovať
@moninka1 aj @martina646, použila som aj niečo z vašich albumov 🙂
... no a vidim prvý problém 😀 fotky mi lajkuju aj neúčastníčky našej výmeny 😕
@tehulka13 ziadny problem, nahradnicky stoja v rade 🙂 urcite niektoru velmi potesis. Inak vsetko dobre zelam a niekedy na buduce 🙂
@luciaobrocnikova uvolnilo sa miesto v nasej vymene. Mala by si zaujem? A mozes dat aj nejake navrhy cim by si mohla/chcela prispiet. Mozes sa inspirovat v nasom inspirativnom albume 🙂
@ihrisko2009 @tehulka13 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqua @peliroja @luciaobrocnikova
zienky, @majaza spravila uzasne albumy:
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb...
tu prosim dajte like kazdej maminke ku jednej aktivite, aby sme spolocne rozhodli, co bude kto vyrabat
a ak nemate este vybrane navrhy, co by ste chceli/vedeli vyrabat, tak tu sa mozete inspirovat
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/ins...
jeeej, baby, vy ste zlate 🙂
dakujem 🙂
inak, keby ste chceli niečo surne odomna ohladom fotiek, tak mi skôr napíšte IP ako koment pod fotku, lebo mne chodia vsetky upozornenia na lajky a komenty fotiek a môžem to prehliadnut. 😉
samozrejme, tu na diskusii tiez môzete, tu som niekolkokrat za den.
inak som chcela este pozriet, kto nedal ziaden navrh, ale nestiham.
no myslim, ze je ich tam 18, tak uz len nahradnicka a @slniecko379 ?
@moninka1 @ihrisko2009 @tehulka13 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqua @peliroja @luciaobrocnikova baby, ja este doplnim moninku1, ak by sa vam nepozdaval u hociktorej maminky ponuknuty navrh/navrhy, staci napisat sem do temy, ze nedavate like, lebo by ste ocakavali este nejaky iny navrh a myslim, ze nebude problem ponuknut a vybrat aj nieco ine...🙂
@majaza klobuk dolu za ten album !!!
@adelajda2012 akurat robim nejake zmeny u viacerych, dam potom vediet u koho 😉
@majaza paci sa mi tvoje nasadenie ;) Super!!!

@majaza poslala som ti IP. ostatne zienky, moj album ignorujte, idem ho zmazat, len co mi @majaza napise, ze s neho nic nepotrebuje 😅, som si nevsimla, ze to uz robi ona, tak nech nerobim nieco dvojmo 😀, tiez sa tymto verejne ospravedlnujem, nechcela som nicit nikoho pracu