icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

moninka1
30. dec 2013

@majaza poslala som ti IP. ostatne zienky, moj album ignorujte, idem ho zmazat, len co mi @majaza napise, ze s neho nic nepotrebuje 😅, som si nevsimla, ze to uz robi ona, tak nech nerobim nieco dvojmo 😀, tiez sa tymto verejne ospravedlnujem, nechcela som nicit nikoho pracu

tehulka13
30. dec 2013

@ihrisko2009 nebudem sa môcť výmeny zúčastniť, nastali u nás nepredvídané situácie... Chcem sa ospravedlniť a poprosiť, či by bola za mňa náhradníčka. Ďakujem.

vejinka
30. dec 2013

@ihrisko2009 waw super napad

vejinka
30. dec 2013

ja len zasnem ..pozeram ak nevadi... 😉

samila
30. dec 2013

ahojte baby, aj my sme momentalne na navstevach, citam ze sa tvori album, pridavam cosi co ma zaujalo... co poviete?

Mam laminovacku, mne by sa pacilo spravit skladanie tych farebnych pismen. A do nasej vymeny by sa mi pacil aj ten kalendar, kostra, vesmir, mapa sveta aj fazy mesiaca...

Co poviete?

P.S. fotky som si pozicala z inych vymen na MK, dufam, ze som mohla... dakujem

majaza
30. dec 2013

baby, tak som urobila albumy:
1- návrhy https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb...
dala som tu aj niektore fotky podla seba - pre tie, ktoré len napísali, že by chceli niečo robiť a nedali obrazok, tak to berte informatívne.
môžete pridať do textu popis o tej ktorej aktivite, momentalne ja nestíham.
samozrejme, ak treba niečo pridať/zmenit, napíste pridám/zmením

album 2. https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/ins...
inšpirácie, tiež ak chcete pridať/zmeniť, treba napísat

ešte niekde na začiatku písala
@slniečko379 - že môže niečo laminovať
@peliroja - že jej môžeme niečo vymyslieť 😀

moninka1
30. dec 2013

@majaza super 😀 !!!!!!!! uzasne si to spravila. poprosim ta, mohla by si mi pridat do vyberu aj tie sensory balloons ? aby bolo z coho realne vyberat ...

majaza
30. dec 2013

@samila idem ťa dohodiť

@tehulka13 , to mi je luto...
tušim za nahradničku bola @luciaobrocnikova, ak by mala zaujem?

este sa chcem podakovať
@moninka1 aj @martina646, použila som aj niečo z vašich albumov 🙂

... no a vidim prvý problém 😀 fotky mi lajkuju aj neúčastníčky našej výmeny 😕

majaza
30. dec 2013

@moninka1 to je ktore? 😀
teda to, čo chceš pridat 😅

moninka1
30. dec 2013

@majaza to nevadi, ze to lajkuju aj ostatni, respektive sa tomu neda zabranit, ked na ne kliknes, tak vidis zoznam, da sa to potom pozriet rucne 😅 , zatial som sa s lepsou variantou nestretla

moninka1
30. dec 2013

@majaza toto 😉

ihrisko2009
autor
30. dec 2013

@tehulka13 ziadny problem, nahradnicky stoja v rade 🙂 urcite niektoru velmi potesis. Inak vsetko dobre zelam a niekedy na buduce 🙂

ihrisko2009
autor
30. dec 2013

@luciaobrocnikova uvolnilo sa miesto v nasej vymene. Mala by si zaujem? A mozes dat aj nejake navrhy cim by si mohla/chcela prispiet. Mozes sa inspirovat v nasom inspirativnom albume 🙂

sunsun
30. dec 2013

@majaza velky like za album... presne takto som si to predstavovala...🙂

moninka1
30. dec 2013

@ihrisko2009 @tehulka13 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqua @peliroja @luciaobrocnikova
zienky, @majaza spravila uzasne albumy:
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb...
tu prosim dajte like kazdej maminke ku jednej aktivite, aby sme spolocne rozhodli, co bude kto vyrabat
a ak nemate este vybrane navrhy, co by ste chceli/vedeli vyrabat, tak tu sa mozete inspirovat
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/ins...

majaza
30. dec 2013

jeeej, baby, vy ste zlate 🙂
dakujem 🙂

inak, keby ste chceli niečo surne odomna ohladom fotiek, tak mi skôr napíšte IP ako koment pod fotku, lebo mne chodia vsetky upozornenia na lajky a komenty fotiek a môžem to prehliadnut. 😉

samozrejme, tu na diskusii tiez môzete, tu som niekolkokrat za den.

inak som chcela este pozriet, kto nedal ziaden navrh, ale nestiham.
no myslim, ze je ich tam 18, tak uz len nahradnicka a @slniecko379 ?

sunsun
30. dec 2013

@samila to ludske telo je super... som inak videla aj prevedenie organov, to sa mi tiez pozdavalo....🙂 ale mas tu viac dobrych napadov... bude tazke vyberat.... 😉

sunsun
30. dec 2013

@moninka1 @ihrisko2009 @tehulka13 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqua @peliroja @luciaobrocnikova baby, ja este doplnim moninku1, ak by sa vam nepozdaval u hociktorej maminky ponuknuty navrh/navrhy, staci napisat sem do temy, ze nedavate like, lebo by ste ocakavali este nejaky iny navrh a myslim, ze nebude problem ponuknut a vybrat aj nieco ine...🙂

sunsun
30. dec 2013

@majaza tu je ten oznaceny navrh...🙂

adelajda2012
30. dec 2013

@majaza klobuk dolu za ten album !!!

adelajda2012
30. dec 2013

@majaza @samila napisala v albume, ze ta prosi o pridanie aj tych druhych pismnok... Neviem ci to je ta knizka obrazok-A-AUTO...ale pockam, lebo ta sa mi velmi paci ;) Hoci aj pismenkove puzzle bude super!

adelajda2012
30. dec 2013

@majaza a @moninka v albume pisala, ze jej mozes presunut aktivitu od tehulky13 co odstupila - to hmatove pocitanie.
Pisem ti to sem, lebo akurat hlasujem, tak to vsetko prechadzam a ty si hovorila, ze radsej sem ako do albumov, lebo tam mozes prehliadnut...

majaza
30. dec 2013

@adelajda2012 akurat robim nejake zmeny u viacerych, dam potom vediet u koho 😉

adelajda2012
30. dec 2013

@majaza paci sa mi tvoje nasadenie ;) Super!!!

moninka1
30. dec 2013

@majaza mozes mi, prosim, pridat to hmatove pocitanie? mne sa paci osobne takyto obrazok, ked su cisla samostatne a take jednotnejsie prvky

moninka1
30. dec 2013

@majaza
pridavam pre vsetkych do inspiracii
1) priradovanie semiacok/plodov
2) pocitanie na tyckach
3) prevliekacky
4) navliekanie tvarov
5) hmatova knizka
6) zapinaci had

majaza
30. dec 2013

@moninka1 uz som pridala skôr, teraz neviem, či aj tento konkretny obrazok doplnit?
na materiáloch sa budeme myslim este rozpravat uz vo vybratych aktivitach...

@sunsun pridane

moninka1
30. dec 2013

@majaza nemusis to menit 🙂 , keby sa vybrala tato aktivitka, tak potom dohodneme detaily.

majaza
30. dec 2013

@lucia814 - pridaný 1 návrh

sunsun
30. dec 2013

@moninka1 to prikladanie plodov je podla mna super...🙂 to by ma potesilo, keby niekto robil... 😉