Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@adelajda2012 pre mna bolo najlepsie karticky zmyslov, len potom ste mi povedali, aby som si vybrala medzi navliekanim a kalendarom tak som dala kalendar
Kocky do kedy mame termin ?
@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
kočky, tak som popresuvala fotky, gombikovanie si zobrala @miracle, máme zatial 19 výherných aktivít,
este ostáva @fufina1, tak ju týmto prosím o trochu viac aktivity...
ja mam momentalne návštevu, ktorá odchadza az v sobotu, tak budem trochu pomenej tuna, ale tak min. 2x denne minimalne nakuknem keby čosi 😉
@majaza @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
Super, kocky, ja uz sa neviem dockat, kedy zacnem vyrabat. Som sice zaciatocnik, robim taketo nieco prvy krat, ale uz sa tesim na vikend, ked si k tomu sadnem (asi cez vikend) a urobim prve navrhy. Mam uz prve materialy a vlastne aj zoznam, ake by som chcela pouzit. Napisem to v albume, piste potom pripomienky, chcem, aby sme boli vsetky spokojne s tym co vyrobim. Ako podklad uz viem, ze urobim 3 varianty - 1. kto ma doma viecka a chce ich, tomu poslem material-poprosim iba priemer viecka, 2. karton-urobim nan aj prvy navrh, odfotim a hodim sem, aby ste videli, ako vyzera 3. drevene dosticky-budem objednavat, tak potrebujem vediet, kolko vas bude chciet tieto. Potom aby som aj vedela, kolko dosticiek a kartonu bude treba kupit. V albume necham hlasovat, kto sa pre aku variantu rozhodne.
Babulky, je to mimo nasej vymeny, ale ked mam v hlave stale nejake aktivity, chodim uz v obchodoch s vyplestenymi ocami a ciham na vsetko zaujimave ... neodolala som v Ikei tomuto podnosu 😅 Len som doma potriedila vrchnaciky, odlakovala z nich napisy a budeme mat novu hracku, len ich musim este zopar nazbierat. Tak som sa vam chcela pochvalit, pripadne vam dat tip, ak mate do Ikei blizko.
@martina646 dakujeme za tip, vyuzijeme 🙂 do ikey chodim casto, ale tacky som nikdy nepozerala. A cim davas dole tie napisy z vrchnacikov?
@majaza @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
@martina646
@ivka03
kocky kedze ja este nemam vybranu aktivitu tak tu su moje navrhy:
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/blog/pebecka/album/vy...
http://www.busybags.blogspot.cz/2012_11_01_arch...
@martina646
@ivka03
alebo nieco taketo:
@fufina1 a to uplne hociktoru zo vsetkych tych aktivit? Lebo tam ich je velmi vela... No mna by veeelmi potesilo, keby si urobila toto:
@adelajda2012 fuuha asi som zle nakopcila link. no toto je fajn len zohnat predlohu ....
@fufina1 lebo tie linky co si dala hore, tam je pri prvom a tretom kopec aktivit...tak asi to musis upresnit, ze co z toho si myslela ;)
@martina646
@ivka03 takze myslela som ie rozpravkoe kocky, tienove divadlo, navliekanie vrchnakov PET flias podla vzoru... este ma napadlo ze by som mohla spravit pre deticky take kwizove karticky, kde na jednej strane by bol obrazok a otazka a na druhej strane odpoved. napriklad aku chut ma citron? na druhej strane odpoved kyslu.... jasne ze primerane veku. alebo knizku zalaminovanu s grafomotorickymi cviceniami..... co by vam vyhovovalo?
@ihrisko2009 ahojte mate este volne?
@fufina1 nas by velmi potesila ta knizka s grafomotorickymi cviceniami 🙂
@praznakova uz sme nateraz plni. Ale s kopcom napadov na dalsie tvorenie. Takze ak budes trpezliva, mozes byt nahradnicka.
Ahojte kocky, troska som si to nechala ulezat v hlave a chcela som sa s vami poradit. Rozmyslala som ze to moje loto by som mohla spravit z ikeackych podloziek na prestieranie. Je to celkom trvacne a mohlo by sa to aj dobre vystrihovat, navrch by som mohla dat farebne vytlaceny obrazok a zalepit priesvitnou tapetou, co poviete? Som v tomto celkom drevena ale snazim sa 🙂
Hm akurat pozeram ze jedna stoji 1,49 na kazdu by mi bolo treba dve, fuu to by som sa asi nedoplatila... ☹
@martina646 podnos Vam posluži aj na pom pom guličky ktoré pošlem 🙂
@peliroja skus popozerat prestieranie aj inde, napr. u nas su take lacne obchody KIK, PEPCO a BALTIP, nemate tam nieco z toho? alebo tie 1€ obchodiky?
@martina646 jasne skusim len tie co som myslela mam doma a tie by boli super. Budem musiet pohladat len mam vsetko od ruky, momentalne sme bez auta tak asi hlavne na nete budem hladat. 🙂
@martina646 aj mne si taku kupila?:D
@drobeceklucinka luci, nekupila, lebo stal az 5€, tak som nevedela, ci mam. Ale kamoska ide v blizkej dobe, kupuje mi aj tu policu do izbicky, tak ako ho chces, dam ti ho kupit.

@slniecko379 odhlasovane 🙂