icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

sunsun
5. jan 2014

@miracle mna si teraz trosku zaskocila tymto obrazkom, mne sa na tom, co si mala ako ilustracny velmi pacila ta jednoduchost... napr. toho domceka ... kazdy kusok sa samostatne pripinal pomocou gombika vzdy rovnakej farby... tu sa bojim, ze tie doplnky (okna, komin) budu trosku mylit....

sunsun
5. jan 2014

@fufina1 si sa pytala na tie laminovacie folie... maju teraz v lidli za necele 3e sadu 40 A4.. netusim, akej su kvality, ale myslim, ze by mohli byt celkom ok...🙂

sunsun
5. jan 2014

@fufina1 to su paradne veci...🙂

fufina1
5. jan 2014

@sunsun ale ta lidlacka akcia uz skoncila, ci nie? inak do keliku, dnes bol mm v lidli ... teraz sa tam dostane az v utorok

moninka1
6. jan 2014

@miracle suhlasim so @sunsun, podla mna bude lepsi jednoduchsi obrazok, aby cast, co sa bude pripinat na gombik, bola taka homogenna jednofarebna. super by bolo, ak by farebne k tomu pasoval aj gombik.

majaza
6. jan 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
baby, no mna tak napadlo, či by ste si nepomohla jedna druhej - resp. tá čo má laminovačku zalaminovať tej, ktorá nemá, samozrejme za cenu nakladov + čosi navyše...
ked píšete, že na objednavku je to predražene...
neoplatilo by sa to aj s poštovným?
... neviem, môj napad...

a ešte sa chcem spýtať, či nemáte skúsenosť s nejakým lepidlom na textil.
dik.

luciaobrocnikova
6. jan 2014

@adelajda2012
@sunsun
mne sa to zatial nerozislo a je to krajsie si myslim takto a ten obal to sa tam tiez trenuje zrucnost ked to tam bude vsuvat, ale ako vy chcete ....

sunsun
6. jan 2014

@luciaobrocnikova ved ja nemam nic proti tym obalom, mne sa pacia, len nechapem celkom ako to bude fungovat...ty si to predstavujes ako vystrihnuty klucik, ktory sa bude vsuvat do obalu? ja by som radsej, keby to bol stvorec, ktory sa cely vsuva a klucik by vlastne prekryl tu cast, kde ma zapadnut...(inak som dostala z minulej vymeny jednu aktivitu, ktora bola strihana po zalaminovani a uz mame konce poodlepovane...mozno zalezi, ako sa s tym zaobchadza, ale pri tych klucoch, kde je vela vyerezov sa toho specialne bojim)

ihrisko2009
autor
6. jan 2014

@fufina1 mrkni pls na prvu stranu tam som medzi inspiracie dala writing skills tabulky. Mam skusenosti s mojimi detmi, ze hladanie rozdielov je jednorazova aktivita. Nemyslim, ze budu chciet este raz hladat rozdiely na tom istom obrazku. U nas zbytocne naklady na laminovanie.

luciaobrocnikova
6. jan 2014

@sunsun ved ja som to ani nebrala tak, ze si nieco zle povedala, len treba mi dat vediet vsetky ako to chcete, lebo toho strihania budem mat az az 😀

sunsun
6. jan 2014

@luciaobrocnikova inak to strihanie ti teda nezavidim... 😒 ale bude to super aktivitka...🙂

majaza
6. jan 2014

@luciaobrocnikova za mna asi tiez radsej vystrihnut a potom zalaminovat, aby to boli štvorčeky.

a tie obaly pvc je dostať v papiernictvach určite

majaza
6. jan 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja

kočky mali by ste záujem o niečo z tejto stranky?
http://www.zazen-nudu.cz/
kurz czk/eur - 27,3, poštovné by bolo do čr,podelili by sme sa... a potom ja rozošlem v ramci sr.

ak vas niečo zaujalo, len napíšte, že máte záujem a potom dám uzávierku, ale možno už zajtra, aby to prišlo v ramci čr do konca tyzdna a potom na bud. rozpošlem ja.

este z jednej stranky budem z čr kvôli machovej gume objednavat, samozrejme maju tam všeličo, hodim link potom

ivianocka
6. jan 2014

@majaza ja tu machovku potrebujem, no stale neviem ze kolko a co. ale ved keby som to nestihla do tvojej objednavky, tak aspon by si mi dala inspiraciu..ze kde si zohnala. lebo v opitecu je sialene postovne,

sunsun
6. jan 2014

baby, akurat som dokoncila kreslenie.... mm zajtra v robote naskenuje, este mozno bude treba nejake tie upravy v pc a hodim vam na schvalenie... zatial to vyzera lepsie ako malovane cez pc program.... 😉

majaza
6. jan 2014

@sunsun sikulka 🙂

@ivianocka a kedy budes vediet? do zajtra nie?

miracle
6. jan 2014

@moninka1
@sunsun Tie doplnky tam vobec nemusia byt...ak stihnem, kludne ich mozem pridat do balicka ako upgrade aktivity...

moninka1
7. jan 2014

@luciaobrocnikova pre nas urcite najprv vystrihnute a az potom zalaminovane. mame doma ozuzlavacov. takze by to inac neprezilo ani 1hodinu

moninka1
7. jan 2014

zienky, budem objednavat z opitec.sk, mam na najblizsiu objednavku akciu, postovne ZDARMA 😀, potom by som mohla rozposlat za obycajne postovne ;), tak mi piste, kto by sa chcel pridat. podla zaujmu dam vediet uzavierku.

ivka03
7. jan 2014

@moninka1 ak budes objednavat, pridam sa. daj vediet cas uzavierky 🙂

zyzu
7. jan 2014

@moninka1 super, aj ja sa pridam urcite, diky 🙂

josenka
7. jan 2014

@moninka1 Nie som vo vašej výmene, ale poznáme sa z inej 😉 , ak môžem, aj ja sa veľmi rada pripojím k opitecu, len daj vedieť termín uzávierky. Díky. 😵

liesi
7. jan 2014

@monika1 aj ja sa určite pridám 🙂 ďakujem

samila
7. jan 2014

@majaza ahoj, mohla by si vymenit ten moj obrazok za tento novy? takto by to malo vyzerat.... moze byt?

majaza
7. jan 2014

@samila tak toto je uplna pecka, supeeeeeeeeeeeeer 😵

adelajda2012
7. jan 2014

@samila perfektne si to urobila!!!!

zyzu
7. jan 2014

@ moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza
pripajam fotku prototypu z papiera, na dlzku ma kostra cca 88cm na fotke je aj fialovy papier velkost A4 pre porovnanie, ja si myslim,ze by to malo stacit, ak su nejake pripomienky dajte vediet
ak to vyhovuje tak poprosim vymenit fotky v albume dakujem

peliroja
7. jan 2014

Sikulka 🙂