icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

bublinqa
14. jan 2014

nad tymi dvoma malymi farebnymi koralkami rozmyslam, ci ano alebo nie...

sunsun
14. jan 2014

@bublinqa je to super....🙂 tie uplne malicke by som nedavala, co je mensie ako ryza bude takmer nenajditelne....🙂 ja by som mozno este nastrihala napr. kuchynsku hubku, rozmysalal som aj nad nejakou vacsou cestovinou, ale tam je riziko, ze sa rozmrvi...,inak mne by sa tam pozdavala aj 2-centovka (stacila by na obrazku a kazda by sme si do rybky dohodili...🙂 ale inak fakt super... uz sa tesim...🙂

bublinqa
14. jan 2014

@sunsun ved to, ze tymi mrnavymi koralkami som si nebola ista. Takze to bude bez koralkov, ta hubka ma nenapadla 🙂, cestovinu som povodne aj chcela zafarbit a dat, len ci by vydrzala 🙂 Ja uz som aj zacala zbierat 1-centovky, vzdy ich mam plnu penazenku, ale teraz ako na potvoru ich je pomenej.
Ono "doladit" tie predmety sa da, kym to nemam nafotene, vytlacene a zalaminovane.
Pridam tam teda nastrihanu hubku a 1 alebo 2-centovku.

sunsun
14. jan 2014

@bublinqa tu centovku staci len na foto, nech sa ti to nepredrazuje, tu si tam kazda doma dohodime...🙂

martina646
14. jan 2014

@bublinqa priserka sa mi velmi paci, ale nechcem ti nejako komplikovat vyrobu. Len ak by si sa ozaj nudila a chcela mi urobit velku radost 😀
K tym predmetom vo vnutri, zdaju sa mi dost malicke a velmi podobne a aj malo farebne. Co nejaky vacsi farebny gombik? Nie maly srobik, ale taka vacsia skrutka. Pacila by sa mi aj taka mala drevena lienka, co predavaju v darcekovych obchodoch. Ale ja si to kludne naplnim cele sama, ak by sa ti to malo predrazovat. Dala by som tam nejake zname predmety alebo nieco, co dcerku doma laka. Takze ja poprosim len rybku/priserku bez predmetov a predlohy.

luciaobrocnikova
14. jan 2014

@bublinqa pre nas rybku 🙂

slniecko379
14. jan 2014

@bublinqa rybka🙂 vdaka

majaza
15. jan 2014

@bublinqa rybička, či autíčko - vyzerá to super 🙂
ja som tiež za tu 2-centovku, aby si ju len dala len medzi obrázky, dáme si ju dovnutra.

drobeceklucinka
16. jan 2014

@sunsun no pre mna je to komplikovane v tom ze este musim nahanat veeela hrdiel a potom to este cele vyrobit.tak mne by to vyhovovalo az niekedy zaciatkom februara ako to bolo planovane.dufam ze nevadi.

ivianocka
16. jan 2014

@sunsun no ja tak zaciatkom februar anasjkor. dajme tomu okolo 7 februar.

sunsun
16. jan 2014

@drobeceklucinka nevadi..🙂 ja som len chcela, ci je aspon nejaky orientacny cas, nech to mam pripravene...🙂 ja tiez cakam na magneticku pasku... a tiez som este nelaminovala... 😉 mne neskorsi termin len vyhovuje...

ivianocka
16. jan 2014

@bublinqa @ivka03 @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza@sunsun baby ja viem ze uz je vsetko uzavrete , pracujete na svojich busy bags. ale mne napadla ina aktivita, nie to prepletanie. co na to hovorite? pre vacsie dieta by to bolo s pismenkami, ktore by mohli byt aj pri obrazkoch, velke tlacene. a pre mnesie deti by to bolo tak, ze by boli na stuploch tie iste obvrazky a bola by to forma pexesa, moju to bavi. take priradovanie. alebo je lepsie to prepletanie? ti ktorym sa toto paci viac, dajte like a ti krotym nie, tak napiste spravvu ze nie.

miracle
16. jan 2014

@sunsun
Ahoj, my mame pred sebou dva rusne tyzdne (tymto sa ospravedlnujem za svoju mini ucast na diskusiach), ale do toho 7 by som to hadam mohla dat. Uvidim, kedy mi dojdu gombiky

miracle
16. jan 2014

@bublinqa
Ahoj, niektore s tych predmetov su dost male (ja mam doma hltaca), ale kludne si doplnim vascie predmety...napr. gastan, mincu radsej nie, kludne si doplnim gombiky, malu plastovu hracku z kinderka, aby som to nekomplikovala.

Este jedna otazka, ako ste na tom so zip-lok vrecuskami, mate nejaky zdroj?

martina646
16. jan 2014

@ivianocka ak by si spravila aj obrazky aj pismenka, tak ja by som tuto aktivitu brala. Posluzila by celkom dlho.

ivianocka
16. jan 2014

@martina646 no mne by nerobilo problem spravit oboje, len to je cez 1200 vrhc nakov od flias🙂 a to nema realnu sancu nazbierat, mam 400.

martina646
16. jan 2014

@ivianocka nechem ti to nejako komplikovat, ak baby nezahlasuju za toto, paci sa mi aj to prevliekanie, ak to pekne urobis. A na toto by mi stacili vytlacene samolepky, nastrihala aj nalepila by som si ich aj sama a vrchnaciky si nazbieram. Ale teda ozaj len v priapade, ze tuto aktivitu budes robit.

ivianocka
16. jan 2014

@martina646 oukej, tak uvidime ze ako. mne sa tiez to prevliekane paci, len aj toto ma zaujalo, tak chcem vediet vas nazor. ono by to neboli samolepky, ale by to bolo na jednej A4. a vlastne, ano, na vrhcnaky by isli samolepky...a ja krava som rozmyslala ze to tam budem sekundovym lepidlom lepit a mi nenapadlo vytlacit to na normalny lepiaci papier, haha:DDD 😀

ihrisko2009
autor
16. jan 2014

@ivianocka mne sa to velmi paci, urcite by sme vyuzili. Len poprosim slovensku abecedu vratane ch 🙂

sunsun
16. jan 2014

@ivianocka ty mi komplikujes zivot 😀 mne sa pacia obe aktivity... ale naozaj velmi pacia... 😉 tato, co teraz ponukas by bola super a urcite by sme ju dlho vyuzivali.... , no nechcem prist o to prevliekanie... 😉

ivianocka
16. jan 2014

@ihrisko2009 no jasne, tam by bol chlieb.
ale na q asi nic nevymyslim

ivianocka
16. jan 2014

@ihrisko2009 viac ako prevliekanie?

adelajda2012
16. jan 2014

@ivianocka no super to je, paci sa mi to velmi! Hmmm, tazka dilema! Nenechas si toto do dalsieho kola? Teraz uz tu jedny pismenka su a nemas uz aj na prevliekanie objednany material? Alebo je s prevliekanim nejaky problem?

martina646
16. jan 2014

@ivianocka
@adelajda2012 aj ja som za pismenkove vrchnaciky au v druhom kole. Nechaj teraz prevliekanie, lebo ja to je zaujimave.

ivianocka
16. jan 2014

@adelajda2012 no mozem nechat aj na druhe kolo kludne.s prevliekanim nie je problem. material este nemam, lebo sa teraz venujem inej cinnosti, no ked ho objednam, to pojde uz rychlo. dnes mam taky vlonejsi den, tak som iba tak premyslala..ale to prevliekanei kludne mozem robit. prototyp je na svete, suche zipsy na nohy a ruky kupene...tak uz len machova guma a idem teda na to.

majaza
16. jan 2014

@ivianocka ja som tiez asi za to, nechat toto do druheho kola.
ale je to super aj toto 🙂

a co sa týka termínu, suhlasim s tým začiatkom februára.
potom by bolo dobré keby niekto zhrnul/stanovil pravidlá posielania.
niekde v inej výmene som to čítala, len uz teraz neviem kde.
asi
@martina646
@drobeceklucinka
?

a baby, ja som taka rada, ze si tuto vymenu robime tak "posvojom", uz som nahliadla do dvoch inych a tie sa mi zdali akesi take prisne, v jednej dokonca vsetko zmanagovala jedna baba, jej posielali baby aktivity na mail, ona ich vybrala, zadala, pozbierala, rozposlala, ostatne ani nevedeli ake aktivity dostanu a od koho, nic k tomu povedat nemohli, to sa mi teda akosi nepozdáva...

ihrisko2009
autor
16. jan 2014

@ivianocka to je dost tazka odpoved. Velmi sa mi pacia obidve. Ale ako poznam babulu s touto abecedou jej asi viac ulahodim. Pismenka u nas teraz ficia 🙂

drobeceklucinka
16. jan 2014

@ivianocka ja som tiez za prevliekanie a v dalsom kole toto lebo je to zaujimave

ihrisko2009
autor
16. jan 2014

Zienky ked tak teraz hladam po nete podklady k mojej aktivite a vidim tie krasne homemade aktivitky ma tak napadlo, ze ak budeme v tvoreni pokracovat a dame druhe kolo (co verim, ze dame 🙂 ) mohlo by byt tematicky zamerane na jar. Co vy na to?