icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

adelajda2012
28. jan 2014

@ivianocka ja nevidim problem v tom, ze na teba pockame...

ivianocka
28. jan 2014

@adelajda2012 super, dakujem. ja dufam ze to nebude potrebne, ale keby predsa...

zyzu
28. jan 2014

@ivianocka pokojne pockame 🙂

bublinqa
29. jan 2014

@adelajda2012 v pohode, aj my pockame 🙂

adelajda2012
29. jan 2014

@ivianocka vyssie mas koment od @bublinqa 😄

majaza
29. jan 2014

@ivianocka pre mna tiez v pohode, ja som uz mala tiez stres, ze ako to stiham, som si nemyslela, ze sa s tym budem tolko prplat a este ma aj do roboty nečakane zavolali od januara na 2dni v tyzdni, tak nestiham...

a prosim, kedy si objednavala ten opitec???

lebo vsak ja som si tento tyzden objednavala este cez @liesi, sice len očka, ktore ponaliepam za jeden den, no tiez ich potrebujem mat...

lucia814
29. jan 2014

@martina646 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja dievcata mam problem s tlaciarnou, absolutne na nej nemozem tlacit 😠 , jedina moznost je, ze to dam niekde vytlacit, ale to je dost drahe, tak som rozmyslala, ze by som dala vytlacit len tie obrazky na priradovanie a podkladove obrazky by som kreslila rucne, viem ze to nebude to najlepsie, ale nic ine ma teraz na poslednu chvilu nenapada. ak s tym nebudete suhlasit pochopim to, ale potom neviem ako to vyriesit. Snazila som sa to nakreslit aj tak aby ma to casovo nezrujnovalo, tak dufam, ze sa to aspon trochu bude pacit.
prikladam aj fotky - a este na upresnenie, kedze moj drobec je momentalne zaujaty dazdovkami a krtkami tak som ich tam pridala aj spolu s metrom ako pre zivot pod zemou. a obrazky som urobila obojstranne tak ze z jednej strany su aj vyfarbene a z tej druhej je to len v obrysoch (tiez nasho drobca oblubena aktivita - vyfarbovanie voskovkami ci fixami a nasledne sa to da zotriet)
tak mi dajte prosim vediet ci to tak moze byt a ak ano tak budem rada, a mozno este tak trochu na obhajobu - mojmu drobcovi sa to pacilo, ledva som h odostala do postele 😀

ivianocka
29. jan 2014

@majaza no ja som objednavala 20 januara. to som myslela ze aka kopa casu. a stale tu nie je. tak neviem. dufam ze dorazi, na mail doslo ze objednavka priajta....tak uvidim, ked nie,t ak im volam bud tyzdne ze co to.

bublinqa
29. jan 2014

@adelajda2012 ups, chybicka se vloudila 🙂

sunsun
29. jan 2014

@lucia814 akoze moja, klobuk dole...🙂 mne sa to teda velmi paci....🙂 ja ocenujem vsetko, co je robene, .. fakt je to krasne....🙂 len budes mat dost prace to tolkokrat kreslit....tesim sa na tvoju aktivitu.... 😉

sunsun
29. jan 2014

@majaza ja som tiez objednavala cez liesi... takze budem dolepovat este magneticku pasku.... inak tiez sa neskutocne paprem s tymi obrazkami, by som nepovedala, ze to tolko trva.... 😒

drobeceklucinka
29. jan 2014

@lucia814 je to super!!!

drobeceklucinka
29. jan 2014

mne odlozenie terminu tiez nebude prekazat lebo este stale nahanam hrdla flias aby boli rovnake potrebujem ich strasne moc a to rezanie...:(

drobeceklucinka
29. jan 2014
drobeceklucinka
29. jan 2014
martina646
29. jan 2014

@lucia814 je to velmi pekne a vobec mi nebude prekazat kreslena verzia. Ale teda ak by som ja mala vyfarbovat 40 obrazkov, tak si radsej priplatim za farebnu tlac. U nas stoji samoobsluzne vo Fax Copy tusim 0,25€ za A4.

drobeceklucinka
29. jan 2014

pridala som k piatim normalnym hrdlam jedno velke siroke hrdlo.ale bohuzial predlohy uz mam kompletne vytlacene takze to bude iba o tom ze vam pribalim velky vrsok a deti budu musiet zistit ze to nepatri na male hrdlo.ak sa paci dajte like a vyrobim vam take.

drobeceklucinka
29. jan 2014

5 hrdiel v jednom rade samozrejme to este nie je dokoncene.to je iba vrch podlozky.ak sa paci toto dajte like a vyrobim takuto podlozku.dakujem

martina646
29. jan 2014

@drobeceklucinka ja si prosim len tych 5 malych hrdiel. A mohla by si si rozmerat tie rozostupy medzi nimi, tu to vyzera take "od oka", Viem, ze na funkcnosti to niec nemeni, ale vies, estetika 😀 Ale predpoklasam, ze toto je len dalsia skusobna vzorka.

lucia814
29. jan 2014

@martina646 no u nas je to odstupnovane, podla pokrytia farbou, takze plnofarebna tlac sa pohybuje okolo 1e ☹

martina646
29. jan 2014

@lucia814 fuuuha, tak to je riadna palka. A nechodis priamo do NR? Vidim v pase, ze si z okresu NR. Ked som tam studovala, bolo tam velke Fax Copy.

drobeceklucinka
29. jan 2014

@martina646 merala som to ale je to blba fotka kedze je to iba na kartone a nedrzi to dobre.na zaciatku su 2cm a potom medzi hrdlami 3cm.bude to stacit?

lucia814
29. jan 2014

@martina646 hej byvam 10km od nitry, tam som sa sice nepytala kolko stoji, ale ked som este chodila do skoly tak brali 25sk ale pre studentov, normalne to bolo omnoho drahsie, ale uz som sa akosi zmierila s tym ze to budem kreslit. . .

slniecko379
29. jan 2014

@adelajda2012 ja som kupila saciky
v sevte 🙂

martina646
29. jan 2014

@lucia814 Kedysi to bolo drahe, aj ja som bola prekvapena, ze je to dnes uz celkom lacne. Ale teda za mna stale plati, ze aj ta kreslena verzia je super. ak to takto poctivo vyfarbis 20x. Len som ti chcela usetrit robotu.

ihrisko2009
autor
30. jan 2014

@lucia814 krasne!!! Mne sa to velmi paci. Toto je skutocne original handmade aktivita 🙂 tesime sa.

ivka03
30. jan 2014

@lucia814 Aj mne sa velmi paci tato kreslena verzia, vobec neprekaza, ze je to rucne vyfarbovane a nie tlacene, skor naopak, je to originalnejsie, obdivujem tvoju sikovnost 🙂

martina646
30. jan 2014

Mozete sa tesit na minimalne jednu skvele prepracovanu aktivitu! Balicek od @slniecko 379 dnes dorazil a ja ta musim pochvalit za super spracovanie, klobuk dole najma pred tymi zvukmi. Perfektna krabica a v nej vsetko, co ma byt. O rychlosti ani nehovorim 😀

adelajda2012
30. jan 2014

@lucia814 super je to!

slniecko379
31. jan 2014

@martina646 vdaka,pisala som ti spravu,ci to prislo,tak ju neries prosim🙂