Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@adelajda2012 super, dakujem. ja dufam ze to nebude potrebne, ale keby predsa...
@adelajda2012 v pohode, aj my pockame 🙂
@ivianocka pre mna tiez v pohode, ja som uz mala tiez stres, ze ako to stiham, som si nemyslela, ze sa s tym budem tolko prplat a este ma aj do roboty nečakane zavolali od januara na 2dni v tyzdni, tak nestiham...
a prosim, kedy si objednavala ten opitec???
lebo vsak ja som si tento tyzden objednavala este cez @liesi, sice len očka, ktore ponaliepam za jeden den, no tiez ich potrebujem mat...
@martina646 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja dievcata mam problem s tlaciarnou, absolutne na nej nemozem tlacit 😠 , jedina moznost je, ze to dam niekde vytlacit, ale to je dost drahe, tak som rozmyslala, ze by som dala vytlacit len tie obrazky na priradovanie a podkladove obrazky by som kreslila rucne, viem ze to nebude to najlepsie, ale nic ine ma teraz na poslednu chvilu nenapada. ak s tym nebudete suhlasit pochopim to, ale potom neviem ako to vyriesit. Snazila som sa to nakreslit aj tak aby ma to casovo nezrujnovalo, tak dufam, ze sa to aspon trochu bude pacit.
prikladam aj fotky - a este na upresnenie, kedze moj drobec je momentalne zaujaty dazdovkami a krtkami tak som ich tam pridala aj spolu s metrom ako pre zivot pod zemou. a obrazky som urobila obojstranne tak ze z jednej strany su aj vyfarbene a z tej druhej je to len v obrysoch (tiez nasho drobca oblubena aktivita - vyfarbovanie voskovkami ci fixami a nasledne sa to da zotriet)
tak mi dajte prosim vediet ci to tak moze byt a ak ano tak budem rada, a mozno este tak trochu na obhajobu - mojmu drobcovi sa to pacilo, ledva som h odostala do postele 😀
@adelajda2012 ups, chybicka se vloudila 🙂
@lucia814 je to super!!!
mne odlozenie terminu tiez nebude prekazat lebo este stale nahanam hrdla flias aby boli rovnake potrebujem ich strasne moc a to rezanie...:(
@liesi @bublinqa @ivka03 @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun dnes som robila dalsie vzorky tak mi dajte like kt. sa vam paci.dik
@lucia814 je to velmi pekne a vobec mi nebude prekazat kreslena verzia. Ale teda ak by som ja mala vyfarbovat 40 obrazkov, tak si radsej priplatim za farebnu tlac. U nas stoji samoobsluzne vo Fax Copy tusim 0,25€ za A4.
@drobeceklucinka ja si prosim len tych 5 malych hrdiel. A mohla by si si rozmerat tie rozostupy medzi nimi, tu to vyzera take "od oka", Viem, ze na funkcnosti to niec nemeni, ale vies, estetika 😀 Ale predpoklasam, ze toto je len dalsia skusobna vzorka.
@martina646 no u nas je to odstupnovane, podla pokrytia farbou, takze plnofarebna tlac sa pohybuje okolo 1e ☹
@lucia814 fuuuha, tak to je riadna palka. A nechodis priamo do NR? Vidim v pase, ze si z okresu NR. Ked som tam studovala, bolo tam velke Fax Copy.
@martina646 merala som to ale je to blba fotka kedze je to iba na kartone a nedrzi to dobre.na zaciatku su 2cm a potom medzi hrdlami 3cm.bude to stacit?
@martina646 hej byvam 10km od nitry, tam som sa sice nepytala kolko stoji, ale ked som este chodila do skoly tak brali 25sk ale pre studentov, normalne to bolo omnoho drahsie, ale uz som sa akosi zmierila s tym ze to budem kreslit. . .
@adelajda2012 ja som kupila saciky
v sevte 🙂
@lucia814 Kedysi to bolo drahe, aj ja som bola prekvapena, ze je to dnes uz celkom lacne. Ale teda za mna stale plati, ze aj ta kreslena verzia je super. ak to takto poctivo vyfarbis 20x. Len som ti chcela usetrit robotu.
@lucia814 krasne!!! Mne sa to velmi paci. Toto je skutocne original handmade aktivita 🙂 tesime sa.
Mozete sa tesit na minimalne jednu skvele prepracovanu aktivitu! Balicek od @slniecko 379 dnes dorazil a ja ta musim pochvalit za super spracovanie, klobuk dole najma pred tymi zvukmi. Perfektna krabica a v nej vsetko, co ma byt. O rychlosti ani nehovorim 😀
@lucia814 super je to!
@martina646 vdaka,pisala som ti spravu,ci to prislo,tak ju neries prosim🙂

@ivianocka ja nevidim problem v tom, ze na teba pockame...