Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
no tak dievcence uz prestahovana na SR, striham, striham, striham kluciky o 106, dneska som bola v papiernictve a tie puzdierka stoja jeden 10 centov a kedze ich potrebujem 260 tak to bude bez ☹
@luciaobrocnikova a nedalo by sa aspon cast tych puzdierok za kolko si si predstavovala a ostatok si dokupime?
@luciaobrocnikova ja som aspon za nejake puzdierka,nech viem co zhanat.
aj ja by som veeeeelmi potrebovala posun.
ja nie som proti posunu, tak navrhnite novy termin
ok dievcence dobry napad este zajtra zbehnem do jedneho papiernictva, este aj tak musim prefotit tie tiene som zvedava kolko to bude stat, lebo len tie kluciky ma vysli na 9 euro tak potom tie tiene neviem kolko budu stat, ale tak 30 euro mozem na vas minut teraz, lebo fakt momentalne nemam na vyhadzovanie, mali sme to stahovanie ....aj som lutovala, ze som mohla prekreslovat tie kluce, ale to uz bolo pozde 🙂 ale no som zaciatocnik 🙂 naucim sa aj ja 🙂
@liesi @bublinqa @ivka03 @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun Kocky, usilovne pracujem na pexese 🙂 Som rada, ze som nakoniec objednala tie stvorceky, boli sice drahsie ako karton, ale vyzera to na nich velmi dobre a je to trvacne. Uvedomila som si to hned ako moj drobec chytil vzorove pexeso do ruky prvy krat. Mal ho asi 4 minuty a hned ho prelomil ten karton...
chcem uz dokoncit aktivitku a potrebujem od vas vediet, ci bude niektora z vas zasadne proti malym zmenam, ktore som urobila (prikladam foto):
1. riadok hotovo, je tam zlava doprava: vata, obal z umeleho mlieka-hladky, smirgel, vrubkovy papier, bublinkovy obal. Ten vrubkovy obal som si dovolila dat ako nove namiesto frote latky. je to vrubkove a tvrdsie, takze sa mi to zdalo velmi vhodne. Ta frote latka sa strasne zle strihala a na koncoch strapkala a pri lepeni este viacej. Ale ak niektora budete na nej trvat, urobim 🙂
2. riadok este rozhodujem, je tam zlava doprava: frote latka, hubka, vianocna ozdoba - had
tu frote latku by som vypustila, hubku asi tiez, lebo nedrzi dobre na tom stvorceku, mne osobne sa nepaci vzhlad, neda sa odstrihnut pekny tvar, alebo to neviem. Vianocna ozdoba ma napadla pri odzdovovani stromceka, celkom sa mi pozdava, aj drzi pekne na stvorceku.
3. dalsie veci, ktore mam este v zalohe, je tam lanove platno, korok, polystyren, protismykova podlozka. Este uvidim, ked konecne dorazia platno a korok, ako sa budu spravat na stvorceku, myslim, ze by nemal byt problem.
Takze suma sumarum, ja osobne som za toto:
vata, obal z umeleho mlieka-hladky, smirgel, vrubkovy papier, bublinkovy obal, vianocna ozdoba, platno, korok alebo hubka
Co vy na to? Ako som uz pisala, ta z vas, ktora vyslovne nesuhlasi, nech sa ozve, vyrobim potom take ako chce. 🙂 🙂
ivka03 @liesi @ivka03 @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun baby, prosim vas, ak ste este neodoslali balik, na nejaky papierik si napiste aj svoje nicky, nakolko niektore ste chceli spy rybu a niektore auto, aby vam to vedeli spravne pridelit do balika, @martina646 moze byt?
@ivka03 @liesi @ivka03 @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun urobila som drobne zmeny v obsahu ryby/auta. Uz to mam nafotene, ale asi to nacvakam este raz, lebo dost mizerne to vidno.
@miracle krasne! Ake su rozmery tej latky? Bola som dnes v ikey a pozerala tie detske ramiky, mozno by som si to skusila donho napnut ak sadne niektora velkost. To by mohla byt pekna dekoraci do izbicky. V takom pripade by si pre mna nemusela podlepovat kartonom.
@ivka03 rozmyslam nad machovou gumou. Po narezani tangramu mi este nieco zostalo, mozem Ti poslat. Je to pevna guma, to by tam mohlo dobre drzat. Alebo mozem narezat stvorce ja a kazdej prihodim dva stvorce ku tangramu (dam inu farbu, aby sa to nepomylilo). A ty prilozis dva volne stvorce na ktore si to nalepime. Kto suhlasi nech lajkne 🙂
@ihrisko2009 a cim lepis machovku?akym lepidlom?
@ivianocka ja som ju zatial nelepila. Je s tym problem? Som myslela nejake univerzalne na gumu aj drevo.
Ako to vyzera s terminom? Mali by mi este prist z opitec male farebne drevene stipceky, ktore by som chcela pridat do spy ryby/auta.
@ihrisko2009 teraz mi mm vravi, ze to pojd echemoprenom dobre, tak zajtra skusim kupit ten,
@ivianocka A ešte som natrafila na teba v tejto diskusii, občas k vám pozriem, čo robíte 🙂 . Machovka sa dobre lepí lepidlom duvilax - taký kýblik u nás stojí okolo 4 eur a je to originál na drevo, vhodné pre deti, ale je tam napísané, že vhodné aj na látku a papier. Už som tým lepila machovku aj filc. Drží dobre a nesmrdí. 🙂
@martina646 @drobceklucinka baby zberatelky, ako teda s terminom? je tu viac bab, co nestihame odoslat do 7.2... ja konkretne som objdenavala cez @liesi magneticku pasku, este nedorazila, budem ju mat az niekedy buduci tyzden.... a tym, ze ona robila hromadnu objdenavku, takze asi viacere cakame...navrhujem posunut o tyzden, tam je vikend 14-15, tak dat termin posledneho odoslania 16-teho... co vy na to?

kocky prosim kedy je uzavierka?